Oltencele, poftiti la povesti! (10)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
camelia72 spune:
La multi ani,sanatate si noroc tuturor Mariilor si Marinutilor de toate varstele!
Va pe toti!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
Rodica, azi plec sper ro. In craiova nu am idee cind ajung, dar iti dau eu de veste, stai linistita. :) Ce fac puii de floricele?
Toulouse, la ville rose
camelia72 spune:
Am intrat sa va urez WEEKEND PLACUT !Mai ganditi-va la intalnire ca incepem muraturile si vom fi iarasi ocupate!
POZE
oana0204 spune:
Buna oltencele mele. Noi suntem bine. Papam bine. dormim bine, ne merge stomacelul bine. Eu am inceput sa am mai mult laptic si chiar sa reactioneze sanii la plansul lui de foame, sau cand suge din unul sa planga celalalt. Azi seperam sa iesim afara iar, sa luam o gura de aer si putin soare pe obrajori. Multumesc pentru urari.
Chatonel, drum bun.
Davidutza, La multi ani si bine ai revenit.
Bertha, a avut 3.600 bebelusul meu si 52 cm. Mananca f bine, ii dau la san si pentru ca nu-i ajunge, completam cu formula.
Ma duc ca a inceput sa se maraie, cred ca ii e iar foame.
ps: am pus pozici noi
Oana D & Andrew
Foto
Rodica P spune:
Fetelor ce ziceti de simbata asta daca e vreme frumoasa?
La fel ca si pina acum la ora 6 parcul Romanescu la intrare.
E si Sorana in Craiova si o sa vina si ea cu Codrin.
O sa va bombardez cu mesaje iar .
Va pupic
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , poze 1-2 ani
bertha spune:
Fetelor, la noi e eexclus sambata, vin socrii din concediu si mi-as face pacate sa le prelungesc momentul reintalnirii cu nepotu'!
Va pup, ca ma grabesc!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
camelia72 spune:
Cu multa parere de rau,nici noi n-o sa putem veni sambata,ieri l-am dus pe Mihaita la mama,in week-endul acesta ne schimbam mobila in sufragerie si numai in week-end este si sotul liber.
POZE
lorena_andreianu spune:
Intru si eu repede sa nu se incheie capitolul: Oana, felictari pentru puiul mic mic si frumos (am vazut poze, deci stiu ce vorbesc), sa creasca mare, destept, sanatos si cuminte. Refacere usoara, ca inteleg ca n-a fost floare la ureche.
Noi suntem bine. Nu mai intru decat raaar de tot pe net, ca am accesul limitat din cauza lu' fiu-meu, ca se cocoata pe masa la calculator (poze in album) si e teroare. Intru doar cand doarme... Vesti despre noi? Avem 3 dinti, stam binisor in picioare, nu vrea sa plece singur ca ii e frica si... a, am inceput sa-l intarc, ca nu se mai poate, se scoala de 2 ore pe noapte pentru titi... Imi pare rau de el, ca e asa fericit la titi, la fel si eu cand suge, dar nu mai rezist fizic... Cam astea.
Pupicei la toate de la noi. si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
camelia72 spune:
Am intrat repede-repejor sa va urez DISTRACTIE PLACUTA IN PARC fara noi ,noi avem casa intoarsa cu susu-n jos,sper sa terminam pana maine seara cand se intoarce mafiotul de fimiu.Promit ca urmatoarea intalnire nu o mai ratez.
Pupici la mamici si pici!
POZE
bertha spune:
Vaaaaaaaaaai, ce liniste pe-aici!
Sa inteleg ca n-a mai avut loc intalnirea? Ca n-apare nimeni cu vesti!
Rodica, poate ai timp sa deschizi un nou subiect, inainte sa o faca moderatorii.
Ciuf, Doris, Anda, Cornelia si celelalte fete, cam lunga absenta, nu credeti? Nu dati, ca sunt cuminte!
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze