Oltencele, poftiti la povesti! (10)
Oltence
Intilniri oltence 2005
Drobeta Turnu Severin
Carmen So si Mara
LadyC
Salmida
Nedda si Lara 07 aprilie 2004
Craiova
Andatudor si Andrei Mario 15 august 2005
Anghelada
Bertha si Darius 08 iunie 2004
Camelia72 cuGeorgiana Gabriela 4 mai 1999 si Mihai Daniel 23 iulie 2004
Corneliaa si Ioana Alexandra 01 februarie 2005 ora 10.25
Ciuf si Luca 11 noiembrie 2003
Davidutza si David 11 octombrie 2003
Deeapui DNP 26 octombrie 2005www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=14571&cid=13631" target="_blank">
Klaus29 si Andrei
Liana30
Lorellay si Armand Codrin 15 februarie 2005
Mandela si Alexandru 10 decembrie 2002
Oana0204 si Andrew Justin 1 septembrie 2005
Onuta96 cu Anca 1 an si 10 luni si Oana 8 ani
Pistachio si Alex 10 februarie 2004
Rodica P si Stefan Daniel 21 august 2003
Simsimona cu Bogdan si Tudor
Sirod cu Irina 10 mai 2005 si Oti
Smmiha si David Andrei 18 martie 2005 www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=5245&cid=3523" target="_blank">
Stoichitescu Cristina si Robert Cristian 24 martie 2002
Zozela www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=14651&cid=14861" target="_blank">
Slatina
Cristina1
Ramnicu Vilcea
Chatonel
lorena andreianu si Miron Radu 06 octombrie 2004
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!
Raspunsuri
lorena_andreianu spune:
Pupicei.
Fetelor, va multumesc ca v-ati gandit la mine in aceasta perioada. E dureros cand pierzi pe cineva apropiat...
M-am pus la curent cat de cat cu stirile.
Mihaela, inca o data scuze ca nu ne-am vazut. V-am vazut minunea in poze. Poate la anu' o sa am mai mult noroc de vacanta si o sa recuperam.
Doris, felicitari pentru Irina. Ma bucur ca e cuminte. Oti e, cred, foarte incantata ca e sora mai mare. A propos, si nepotica mea e nascuta pe 10 mai, da' in 2001...
Rodica, Stefan e un scump, la fel si Darius al Berthei.
Si zii asa, Cornelia, vreti sa plecati. Bafta cu actele si asteptam vesti bune.
Valeria, mi-a fost dor de voi, de nazbatiile lui Luca si de stilul tau de a povesti.
Oana, pupicei pe burtica si sa ne tii la curent cu sarcina.
De Nedda ce mai stiti? Chatonel?
Salut si pe pe celelalte fete si sper sa ne cunoastem in timp.
Noi ne-am revenit dupa drumuri. Tzontzonel a reinceput sa manance si sa doarma normal. Inca se mai trezeste noaptea pentru titi, ca nu ma indur sa-l intarc si oricum, nu suge decat de 4 ori max in 24 de ore, ca ii place si papica
Altfel, vremea pe aici ne joaca feste. Acum ploua, acum e soare, plus ca s-a si racit considerabil...
Cam astea de la noi.
Pe curand.
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Miron Radu
Frantzujii
camelia72 spune:
Ce mai faceti,fetelor? Ce va mai fac bbi?Mihaita al meu este tare agitat,nici nu mai stiu ce are,dintisorii i-au aparut-are 2 sus si 2 jos,peste 2 saptamani facem 1 anisor .Face dezastru in casa,se catara peste tot,tipa cu rautate cand il opresc din nazbatiile lui,are atata energie ca pe mine m-a epuizat total.Oare asa sunt toti baietii?Cu fetita nu am avut asa probleme, era tare intelegatoare,Mihaita nu are frica de absolut nimic.Voi cum va mai descurcati?
Rodica P spune:
Lorena la fel e vremea si pe aici destul de urata parca nu ar fi vara. Noaptea frig rau Stefan s-a si imbolnavit, circula si un virus rau.
Camelia si Stefan e asa argint viu are o energie care ne epuizeaza pe fiecare pe rind plus ca se trinteste se tavaleste siar eu deja nu-l mai pot tine in brate. Nu vreau sa te sperii dar daca e genul asta te anunt ca o sa fie si mai rau. Tu ai YM? Dar un album de poze ti-ai facut?
Doris cind pui pozele cu Irina de la botez sa ne anunti si pe noi. Mai povesteste-ne si noua despre ele si mai esti datoare cu povestea nasterii .
Bertha distractie placuta la mare, Darius sa fie cuminte si voi sa va distrati bine . Si cum vii sa ne impartasesti repede experienta ca sa stim ce ne asteapta.
Stefan acum e bine zilele astea a facut amigdalita dar in stilul lui se reface foarte repede asa ca in 2 zile a fost ca nou. Multumim tuturor pentru grija si pupicei dragi.
Oana si Anda va salut, multa sanatate si aveti grija de burtici!
Neliana cum se mai simte Oana?
Nedda ce mai face Lara nu ne mai povestesti nimic?
Anita voi ce mai faceti? Ce mai face Alex?
Cornelia pupicei Ioanei si spor la treaba, cind ai timp mai treci si pe aici sa ne mai tii la curent. Ati scapat de colici? Dar cu diversificarea cum stai?
Va pupicesc pe toate si sper sa ne vedem in una din zilele astea!
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!
ciuf spune:
Sal, dragele mele
Noi tocmai ne-am intors din peregrinarile noastre si ne-am simtit super. Vreme buna, am vazut foarte multe animale, Luca super incantat de stat cu cortul, a fost in elementul lui. Si am hotarat sa repetam figura cu campingul, asa ca maine ne ducem la festivalul rom. si de acolo urcam undeva intr-un parc national, la o altitudine mai ridicata unde ne vom instala cortul.
Camelia, bine ai venit printre noi.
Nedda, pe unde esti? Nu te-am mai citit de mult. Lara e bine? Dati si voi un semn de viata.
Mai scrieti si voi ca e tare slaba activitatea pe aici.
Dragelor, va doresc numai bine si un we placut.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
camelia72 spune:
Buna,fetelor!Sunt tare ingrijorata,micutul meu a vomat si a facut febra.Am fost prin Puschin,a fost ok,a papat iar cand am ajuns acasa am vazut ca are febra,i-am dat nurofen dupa care a vomat tot ce a mancat.Acum s-a culcat cu burtica goala,mai incerc sa-i dau nurofen sa-i scada febra ca oricum pe celalalt l-a vomat,maine e sambata,nu este nimeni la circa,pana luni...Sa-i dau Sumetrolim sirop,voi ce ziceti?Cred ca are rosu in gat caci a avut si fetita si este deja pe tratament.Sa vad cum se simte maine si sun dr.de familie.
Nu am inca un album de poze,sper sa-mi fac in curand.Ai vostri bbi sunt superbi,sa creasca mari si sanatosi,in curand sper sa ne si cunoastem.
sirod spune:
Nu va suparati ca nu am pus poze, nu va suparati ca nu am mai scris...dar cu vremea asta superba stam mai mult afara!Si cind sintem in casa mincam sau dormim...:))sau facem treaba!
Dar in we promit sa pun poze in album si sa mai scriu, ca e si Alin acasa cu mine!
Pupici dulci tuturor!
DORIS cu doua minuni
smmiha spune:
Salutari dragelor!
N-am reusit sa intru cam de o saptamana si-mi era tare dor de voi! Am fost ocupta cu despacehetatul bagajelor, apoi sa fac curat si cu actele pt apartament.
Va multumesc pt laudele adresate Davidelului meu. A fost intr-adevar tare cumintel la botez.
Rodica, eu nu stiu de undea-i scos ca trebuie sa mai scapi de ceva kg, ca mie nu mi se pare deloc ca ar trebui. Da, la Papa Barzetti am facut botezul, ai recunoscut mascota?
Oana, asa-i ca ai mai revazut ceva fete cunoscute, pacat ca
n-am avut decat putine poze cu ei. Si ai dreptate cred ca Nura e cel mai schimbat dintre ei.
Lorena, nu-i nici o problema, era clar ca o sa ai multe pe cap si apoi mai apar si alte evenimente neprevazute. Ne vedem noi odata si odata!
Camelia, bine ai venit alaturi de noi!
Weekendul asta presupun ca va veti intalni, daca e vremea asa ca azi. Noi mergem la munte cu colegii lui Sever. Sper ca Davidel sa fie cumintel si sa nu-l apuce nabadaile.
Va pup pe toate si sa aveti un weekend minunat!
Mihaela si bebe David Andrei (18.03.2005)
Poze cu comoara noastra: http://pg.photos.yahoo.com/ph/smmiha/album?.dir=cd29&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/smmiha/my_photos
bertha spune:
Salutare!
Fetelor, n-am mai scris de mult, nici pe YM n-am mai tainuit si noi, suntem in febra pregatirilor, pt ca marti noaptea plecam la mare. Azi vom face un drum la tara, vreo 60 km, o avanpremiera, sa vedem ce face narodelul meu la drum mai lung in masina.
Asa ca va salut si va rog sa nu va suparati ca nu povestesc mai multe.
Pupici, pa!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
bertha spune:
Salutare!
Gata, am fost la tara, va pot povesti ce-am facut.
Am plecat inainte de somnul de dupa-masa, sperand ca o sa doarma in masina. Da' de unde! A stat cu ochii cat cepele, s-a distrat in continuu, a topait pe toata bancheta din spate, a supt la greu + un biberon mare de ceai. Ma gandeam sa nu i se faca rau, ca mancase si acasa ca spartu', da' nici vorba! Ma bucur ca are stomacul tare, ca daca ar semana cu mine... Nici n-am iesit bine din oras si a trebuit sa oprim ca imi venea sa vomit Cand am ajuns, a cazut lat, vreo 2 ore nu s-a miscat, dupa care a luat-o la fuga prin curte, parca ar fi stiut locurile de cand lumea! Eu v-am povestit ca el mananca f mult, da' aseara a exagerat rau de tot! Am facut gratar si a mancat o ditamai pulpa inferioara + o cantitate uriasa de piure de cartofi + paine + biscuiti, ma uitam cu groaza ca nu se mai satura! Cred ca aerul curat de acolo i-a creat o super-pofta de mancare. La intoarcere era f obosit si s-a matatit in masina groaznic, nu mai stiam cu ce sa-l distrez.
Ma mai linisteste ca la mare plecam noaptea, cand orice copil cuminte doarme bustean.
Gata, va las, ca mai am treaba!
Pa!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
corneliaa spune:
Salutare fetele!
Rodicuta, am scapat de colici dar am dat peste dinti care ne omoara!!! Cu diversificarea stam mai bine. Papam branzica cu 1/4 galbenus de ou, banane, mar morcov, supa, piure de legume, carnita de pui in piureul de legume (pasata carnita), iurt Danonino si peste 2 saptamani o sa-i dau piure de cartofei. In rest alerg-alerg-alerg cu ea in brate peste tot. Nu stam in fund dar vrem in picioare....deja stam si cate 10 minute sprijinita de marginea patutului. daca o pun jos urla ca din gura de sarpe. Aveti poze cu maimuta in albumul de jos.
Bertha...hahaha, tu-ti faci probleme de Darius cum o sa stea in masina la 1 an si o luna??? Eu am fost saptamana trecuta in viteza la Brasov (dus + intors+ 3 ore in masina din cauza ca ploua torential) dupa acte si a stat Alexandra 19 ore in masina!!!!!!! Nici n-am simtit ca am copil....a fost super cuminte! Si are 5 luni!!!!
Va pupicesc pe toate si incerc sa intru mai des daca o sa termin cu alergatul asta zilnic, ca deja am facut scurta la picioare si la maini de carat bulina in brate!
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/