penru Loo(si nu numai)
Looam citit mesajele tale si vreau sa te intreb ceva:UM a ta a fost pe 25mai si esti in 6saptamani?eu am avutUM pe 28 mai si mi s-a spus ca am trei saptamani.de ce iei tu utrogestan?ai pierdut sange?te intreb pt ca eu,pe 2iulie dupa
am pierdut foarte putin sange dar s-a oprit destul de repede.mi s-a indicat utrogestan dar am luat trei zile doar no-spa si vitamina E.acum nu mai am nimic.nu prea am cine stie ce semne.doar dimineata am o usoara stare de voma.pieptul ma doare tot ca la ciclu.prima data cand am vazut ca testul este pozitiv nu mi-a venit sa cred.asa ca am mai facut trei care au iesit la fel.linia a doua insa era putin evidenta.apoi am fost la eco si mi s-a confirmat sarcina.dupa chestia cu
am fost la alt eco ieri dar mi s-a spus ca nu poate sa-mi spuna daca e sarcina pt ca nu-si da seama fiind prea mica.am mai luat un test tot ieri si au iesit ambele linii clare.tu ce crezi?
daca a mai avut cineva ceva asemanator as fi tare interesata sa aflu.multumesc.
zumy.
Raspunsuri
anyela spune:
Buna,
Si eu sunt in aceeasi situatie. UM 29 mai. Dr. mi-a spus ca s-ar vedea ceva de 3 mm, dar nu poate sa-mi confirme sigur sarcina, asa ca trebuie sa merg peste o saptamana la un nou control. Mi-a mai spus ca sigur la eco sarcina se vede cam la min.40 zile de la um. Sper sa fie bine. Asa ca nu intra in panica. Mergi peste 1 sapt.la eco.
zumy spune:
multumesc mult anyela pentru raspuns.o sa mai tinem legatura.se pare ca situatia noastra se aseamana destul de mult.tu ai pierdut sange tot dupa
?tot asa mi-a zis si mie sa vin peste o saptamana.dar tu ce crezi,suntem sau nu
?ai luat medicamente?
anyela spune:
Zumy, am citi mesajul tau.
Eu nu am avut sangerare, am 4 teste clar pozitive, sani tensionati dar nu prea rau, Si eu iau Utrogestan si acid folic. Ar fi bine sa iei si tu ca rau nu are cum sa-ti faca.
Eu cred sa suntem burtici, dar mai trebuie sa fie si intrauterina sarcina. Mai avem putin si aflam. :)
Si eu am fumat pana acum destul de mult.
Veve spune:
O sa va rog sa continuati discutia voastra la subiectul comun al "mamicilor de...(februarie?)" sau in privat.Exista un punctisor in regulament care interzice discutiile de interes limitat pe forum.
(08. Nu publicati mesaje de interes limitat (de genul: pentru Andreea)
Nu publicati mesaje de interes limitat (de genul: pentru Andreea). Daca subiectul devine strict personal - folositi comunicarea prin intermediul mesajelor private (PM). Astfel de subiecte vor ajunge rapid la Containerul Verde.)
Multumesc pentru intelegere!
Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze