40 cu + sau -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

ptiuuuu, astia m-o pozat pe nv, nu vroiam sa stie lumea ca practic asemenea lucruri rusinoase, io vroiam sa dau senzatia ca-s o duamna, ce pana me'

io am o intrebare, si asta o fi sport?
www.humorbug.com/fpics/o_humorbug_9e5157eaf9.jpg" target="_blank">de unde lom obectul muncii?

Fetele de pe DC

Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Chatonel,la mine s-au dus de mult vremurile cand mai faceam si eu un pic de sport,asa de sanchi macar....Am avut o tentativa de a face exercitii dimineata:ma trezeam impreuna cu fi-miu la 6.30 si incepeam amandoi sa exersam ca la scoala,15-20 de minute.Cu timpul am renuntat si am facut rau,ca dupa exercitiile alea zilnice incepusem sa ma simt mai bine...
Am zis eu ca inac sunt tanara,dar uneori parca ma iau niste dureri de spate si de picioare....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marius

Cu voi am sa imbatranesc de 5 ori mai incet.

ca sa nu imbatranesti, te faci

toreador

Fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by chatonel

Ia veniti si spuneti la baba ce sporturi faceti :)
Incep io: in fiecare an ma chinui o saptamina la ski, da nu-mi place deloc, mi-e frica tare. Apoi fac gimnastica acasa, am o mini-sala cu plansa de abdominale, stepper, greutati, coarda. Mai iau si cursuri de flamenco si chiar vreau ca anul ce vine sa merg la intensiv. Mai am o ramasita de dans clasic si mai imi vine citeodata sa ma maimutaresc si asa :P
Acu citeva luni am cumparat un tutu.

La liberté de chacun s'arrête là où commence celle des autres.

wow. asa mai merge...

eu toata viata m-am limitat la sah cu sportul, am chochetat cu ceva ski, si cu turism montan. a tinut figura cit n-am avut probleme cu kg, eram slabanoaga. dupa nastere ar fi fost super niste abdomene dar n-a vrut nimeni sa le faca in contul meu, si azi trag ponoasele, ma lupt cu celulite.

anul trecut am zis gata, ma apuc si la prima iesire pe patinoar mi-am rupt frumos piciorul au urmat chinuri 6 saptamani (mai trag si acum cind se schimba vremea); asa ca sotul meu a tait si ski-ul de pe lista...si gata cu sportul;

"Noi suntem trecatori ca iarba câmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramân sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamânt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Eu am facut multe la viata mea: ski, patinaj, handbal, volei, sah, atletism, tenis de camp, inot, ciclism, alpinism si parapanta. dar de vreo 10 ani practic aruncatul cu privirea si statul la cozi! Aaaaa, si plimbatul cu scarile rulante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Io fac un pic de sport in fiecare dimineata, ma urc pe bicicleta sau pe Gazelle (chestia aia din teleshopping) si trag tare vreo 15-20 min. Dupa masa altfel de sport, merg in parc cu trupa, si alerg dupa fiica mea, Marius a vazut...
Dar tot ma gandesc ca as putea sa fac si mai mult, ex. sa ma duc la lucru pe jos si nu cu masina, etc... Sau as putea sa fac si mai mult sport in week-end, cand nu fac deloc, cica ma odihnesc...

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

io din cand in cand mai practic sportu' asta da' numa' cand ma-nerveaza barbatu-miu cu nervii nervosi, si normal ca-i nimeresc exact dupa ceafa

Fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by adusca

io din cand in cand mai practic sportu' asta da' numa' cand ma-nerveaza barbatu-miu cu nervii nervosi, si normal ca-i nimeresc exact dupa ceafa

Fetele de pe DC

mishtoooo......... Si cu ce dai in el?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Saluti! +4 inseamna ca sunt printre veterani...
Dar eu mi-am inceput viata adevarata (cu exceptia studentiei si stagiaturii) numai anul trecut...si nu-mi vine sa cred ce bine este!
Desigur, pana si sotia mea este uimita ca am mai mult de 38, cum arat de fapt (nu aveti nici o mutrita pentru"modest"?)

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by Rufus

nu aveti nici o mutrita pentru"modest"?

www.jimcromwell.mcmail.com/emotions/Images/Arrogant.JPG" target="_blank">ba da

Mergi la inceput