40 cu + sau -
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
lorena.n spune:
Salut!
M-am tot gandit sa scriu sau sa nu scriu in acest topic.Si apoi am zis ca tot 41 de ani am pe 14 august asa ca ce sa ma ascund de mine , nu se poate.
Nici eu nu imi simt varsta ,ptr ca pe langa cei trei copii de 21 ,18 si 12 par o domnisoara.
Eu nici nu vreau si nici nu am timp sa ma gandesc ca am 41 de ani.
Va urez sa aveti parte de o viata linistita si fiti cat mai aproape de mentalitatile copiilor vostri si uitati ca timpul trece.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andreea_tx spune:
Lorena,da vrenicuta mai fusesi iubita .ai trei copilasi si esti o mamica tanara.sa ne traiesti si la mai multi ani.
andreeat
Ana68 spune:
Adusca,pai de ce mey sa fi tu etalon de uratenie....????Bey,ma lesi?!Tu nu sti ca se zice ca nu exista femeie urata?Exista doar femei neglijente cu ele insele!
Gabi,bine zici...Si eu m-am gandit de multe ori la trebsoare d-astea...Daca n-ar fi negativ si pozitiv ar fi taaaaaaaaaaaare plictisitor,nu?Asa,vedem cum e si una si alta si putem face aprecieri si putem sa ne hotaram in viata in functie de astea...Ce zici de filozofeala mea?Si eu tot cu imbatranitul...!!!!!hihihihi..
Danutza,welcome!Spor la treaba...Sa ne dai in curand vesti extraordinare!Te admir pentru hotararea de a face bebe la 42....
Lorena,wow....Ce mamica faina cu copilasi mari.....Ce misto de tine!Pai cand iesi pe strada cu copilul mare nu zice lumea ca iesi cu fratele sau sora? Am avut un prieten care mi-a povestit o faza haioasa:mama lui,la vremea respectiva avea 32 de ani,iar prietenul meu 16 spre 17 ani.Mama lui arata beton,nu ii dadeai mai mult de 22...Prietenul asta al meu arata ca un barbat tanar,adica un pic mai mare decat varsta ....Mi-a zis ca a iesit cu mama-sa sa plece in oras si mama-sa l-a tinut la brat.In oras s-a intalnit cu niste prieteni de ai lui,care i-au zis:"nu ne-o prezinti si noua pe prietena ta?"A fost haios rau!Maica-sa a ras cu lacrimi si s-a prezentat"Eu sunt mama lui!".Haios ,nu?!
Hai sa aveti parte de bine!!!!
PS.Tre' sa ma apuc de facut olecuta de gimnastica,ca asta-nopate m-au lasat muschii taman in timp ce....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
adusca spune:
io m-am cam saturat de aberatii.
fiind un sobect de uamini in jur de patruj' di ani credeam c-o sa fie abordat cu totu' altfel, asa, matur si cu umorul de rigoare.
si da, intr-adevar, multi au patruj'di ani si au sufletul de dooj' cinci si mintea de saij'pi.
asa ca va urez mult, mult pa
(nu aruncati cu rosii ca i-am urmat sfatul lu' yank, am bagat ceva gerovital in mine si am viteza)
Fetele de pe DC
Sabina are nevoie de noi
Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.
craciunitza spune:
40 fix.
La mine nu-i ca la 20. Ma mai doare una, alta, mai simt ca nu am ritmul de la 20, tocmai am inteles ca nu mai pot sta la soare ca la 20 de ani, atunci stateam toata ziua pe plaja, acum la ora 11 o tai prin magazine. Sexul este ok pana la adanci batranete daca stii sa te adaptezi. Am un sot tanar, frumos, destept si bogat, genul pe care cele de 20 de ani nu stiu cum sa-l pastreze. Daca as putea schimba ceva, as schimba varsta mamei mele. La 20 de ani nu o pretuiam iar acum nu poate tine pasul cu mine. Asta nu-mi place la varsta mea, ca mi-a imbatranit mama.
Nu certati copiii cand viseaza!
bruxinha spune:
quote:
Originally posted by Ana68
Adusca,pai de ce mey sa fi tu etalon de uratenie....????Bey,ma lesi?!Tu nu sti ca se zice ca nu exista femeie urata?Exista doar femei neglijente cu ele insele!
îu... m-am speriat...ca ma gandeam c-o bagi p-aia cu "nu exista blah blah blah ci numai barbat insuficient de beat..."
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
mosiereaso, la tuns ras vopsit frezat masat pedichiurat cu noi! fuga mars, ca altfel putem sa ne impiedicam mult si bine
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin
Ana68 spune:
Bruxinha,zi si mie cum e aia cu barbatul ala insuficient de beat?Ca n-o stiu!E banc sau ce?
Sclofosito,unde bagasi viteza?Te grabesti undeva?
Hai sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
gabibarta spune:
nu exista femeie urata numa' n-ai baut destul...
sau varianta pe aceeasi tema: nu exista femeie urata numai n-ai fost inca destula vreme in armata...
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
lorena.n spune:
ANA,intr-adevar este\super sa ai copii asa mari si sa ai 41 de ani.M-am casatorit in anul intai de facultate cu un om deosebit si viata desi nu a avut numai suisiuri ,am ramas strans unul langa altul si totul este f bine acum.Cred ca lucrul care ne-a ajutat f mult a fost faptul ca am ramas la fel de buni prieteni si acum dupa ce au trecut atatia ani de cand suntem impreuna.
Cred cu tarie ca nu conteaza ce varsta fizica ai , ci cum reusesti sa te pastrezi in interiorul tau.
Cu fetele mele , care una are 18 ani si una are 12 ani sunt f buna prietena .Sunt apropiata de ele si facem o multime de nebunii impreuna
Eu sunt f vorbareata si deschisa si am descoperit aici, pe acest forum o lume care imi e tare potrivita.
Va doresc la toate tot binele din lume!
adrienne12 spune:
Adusca mama ce te suparasi, ti-am vazut poza si esti f. draguta. dar esti f. modesta. Intre altele fie vorba nici mie nu-mi place virsta asta pt. ca mi-au imbatrinit parintii dar din alte pct de vedere e super ok.Fete de 42 ani care vrea copii, fa-i mama draga dar nu mai sta pe ginduri. Dar pina atunci de antrenament, nu-l vrei pe-al meu? Pariu ca mi-l trimiti inapoi dupa o sapt.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0