40 cu + sau -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by Adela99

quote:
Originally posted by Rufus

nu aveti nici o mutrita pentru"modest"?

www.jimcromwell.mcmail.com/emotions/Images/Arrogant.JPG" target="_blank">ba da

Sarumanaaaaa....

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_io spune:

shi io, shi io!
mai am 3,5 pana la rotunjimea sa 40, da' io zik ca ma incadrez!
is lunga, slaba shi zaluda, la fel eram shi la 6, 16, 20, 30, ceea ce inseamna ca nu am invatzat nik din trecerea vremii.
sport? nici macar educatzie fizica, sa nu cumva sa slabesc! din cand in cand mai urcam pe munte, acum ntz! din cand in cand ma mai dadeam cu schiurili, cam de 2-3 ori pe an, acum ntz, ca au fost nishte ierni sarace in zapezi de sarbatori, cand am ajuns io pe la brasov.
cu tzoacla cand shi cand, shi cu mersul pe jos care face kiciorul frumos, dar nu mai mult decat o data pe saptamana, shi nu mai mult decat 3o min.
in concluzie? putoare.
am voie? ma mai primitzi cu epitetul asta de coada????
sa fac o cerere oficiala?
multzam pt. rabdari ( prajite ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Ioano, sezi la rand, mai suntem doo putori, io mi-s lenesa sefa acilea, nici dupa autobuz nu alerg.....si ce e mai rau, nici macar dupa barbati....astept sa-mi pice para malaiata

Fetele de pe DC

Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

Mergi la inceput

sa traitzi, shefa! permitetzi sa raportez: io mi-s uneori atata de putoare, ca ma uit cum trece tramvaiul pe sub nasul mieu, shi mi-e lene sa urc in el! parol ca am patzit-o, acum cateva zile...obishnuita sa merg cam peste tot cu 6-le, am uitat ca de data aia puteam sa iau shi 13-le, ca mergeam altundeva...vine tramvaiul, io in statzie...pleaca tramvaiul...io tot in statzie...abia dupa doo secunde ma fulgera ideea...upssss, sa ma uit pe tabela daca mergea incotro voiam io...drace, mergea! ei, i-am facut frumushel cu manutza shi m-am ashezat, obosita, pe una din bancile din statzie...bine ca nu imi auzea nimeni gandurile, shi daca le auzea, tot nu le pricepea, ca injuram in cea mai neaosha limba romana...
iar dupa barbatzi, de ce sa alerg? ei au conditzie fizica mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by ioana_io

iar dupa barbatzi, de ce sa alerg? ei au conditzie fizica mai buna!

oare nu se-mpiedica nici unu'?

Fetele de pe DC

Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Chestia asta e ca in bancul ala cu gaina care vede un cocos super misto pe strada si isi zice:"daca fug sunt proasta,daca stau sunt curva,asa ca mai bine ma impiedic" ???????
Uite ca tocmai am citit si eu ce a scris Lulu mai sus....Ma pufneste rasul....Pai si ce?Astea de pe la 27 de ani au impresia ca noi astia de pe la 40 cu + sau - am intrat in somaj cu sexul?Pai acum suntem mai copti si lucrurile se fac asa,apasat,batraneste si cu simt de raspundere....Cel putin eu am satisfactii mai mari acum,la aproape 37 decat aveam la 27....
Zic rau?!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

pei daca s-ar impiedica, ar fi nasol, ar pierde prada .
cine, care batraneshte? io zik ca la 25 nu shtiam mai nik despre sportul asta...adeka io credeam ca shtiu, dar ca orice questie invatzata, abia timpul te invatza de-a binelea totul...shi niciodata nu potzi spune ca shtii kiar totul .
va las cu bine, ca ie ora circa shi ceva, iar maine ie o noua zi de munca, mrrrrrrrrrrrr...shi poate apuc sa dorm abia pe la ora 3...
paaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Ce surprizaplacuta! Credeam ca numai eu si Adusca sintem veterane de virsta. Cit despre mine eu am inceput de muuuuult sa-mi exprim virsta in baza 16. Eu am 29 :-). Chatonel uite eu iau lectii de dans. Mai fac si aerobic din cind in cind si ma simt mai in forma decit eram la 19 (tot in baza 16).cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

O alta exprimare a varstei: cand am ajuns la 30 si m-am trezit din depresie, zise matusa sa spun 29/A in loc de 30. La 31 se spune 29/B, etc...b Acum am 29/I

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Eu spun deja 40 ...cu toate ca de abia am implinit 39 ...oricum nimeni nu ma crede....si cind "arunc" ca am 3 copii si cea mare are 17 ani...toti ramin blocati .
Cind sint cu ea...toti spun ca sinteti surori. Sic...

Gabi...se pare ca totusi sintem aceeasi generatie...poate totusi ne cunoastem...daca "sapam" un pic .

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput