Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 42

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Adriana, te inteleg perfect! cred ca asta e un test greu pt noi: si mie imi place la nebunie sa detin controlul asupra tot ce fac, si sunt o perfectionista, vreau totul sa fie EXACT asa cum ma astept eu, si daca nu este, e o catastrofa. Asa ca trec greu prin incercarea asta, dar ma straduiesc sa ma mobilizez. Poate o sa ma si schimbe toata aventura asta (nu ar fi rau!!) macar asa nu mai cer asa multe de la mine si nu mai pun atita presiune pe mine.

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Oooo,usurel! Cand s-a infiintat "Clubul Perfectionistelor care nu accepta ca lucrurile sa nu iasa cum au planiut" fara mine? Mai inscriu,ma inscriu,cum sa nu? Tot timpul imi reproseaza sotzul chestia asta,ultima data chiar de dimineata!
Adriana ti minte bine,eu sunt aia cu internatul cu bucluc...Cand il aduceau pe tov.ma trimiteau pe mine acasa si invers..."Noroc" ca pe burta mea nu mai ai loc sa vari un ac,daramite o camera video si alte "scule" ca ajungeam colegi de spital daca ajungeam sa fac laparo...
Da,am trecut prin (prea) multe si de-asta simt cateodata ca-mi ajunge si mie,dar poate tocmai de-asta nu am dreptul sa ma vaicar atata! Gata,m-am potolit!
Catrinelule, cum sa nu fie mai bine in ? Toate avem "suisuri" si "coborasuri" dar tot mergem mai departe,ca n-avem incotro....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup pe toate si va multumesc pentru incurajari.
Am reusit sa va citesc si ce vad?
Se pregateste un nou lot de gravidute - Adriana, Dananita, Catrinel, Mirela si sigur mai sunt fete care urmeaza sa faca testele alea +++ cat mai curand. Dar am citit ca mai sunt si fete care sunt abia dupa ziua ovulatiei si sunt sigura ca si printre ele exista fete care ne vor anunta vestea buna. V-as enumera eu dar imi este frica sa nu gresesc numele si sa nu supar pe nimeni.
Pentru Mishulina un pupicel special ca am inteles ca a trecut prin clipe mai grele dar acum moralul ei este bun datorita fetelor. Ma alatur si eu lor si un mic cantecel mai repejor sigur o sa te faca sa zambesti.
Dintre gravidute, Jane ne-a cam speriat putin cu vestea dar acum am inteles ca este totul in regula. Irina iar vrea sa ne dea emotii ca nu are semne si nu vrea sa inteleaga ca ea se numara printre gravidutele care au o sarcina fara evenimente neplacute, ca este o graviduta fericita care nu are simptome majore.
Eu mai am asa cate o mica pata bej (putin mai inchis, dar nu foarte inchis). Sper ca petele sa fie de la implantare dar ma enerveaza ca de ieri mi-au aparut si ma asteptam sa se opreasca. O sa vad maine cum o sa evoluez. Vineri dupa amiaza plec la munte pentru o saptamana si nu am unde sa fac testul de sange mai ales ca nu stau intr-un singur loc. Poate ca am sa fac un test de sange vineri dimineata si sa iau rezultatul la pranz. Cu toate ca petele imi dau de gandit eu inca sunt calma. Ceva in mine nu ma lasa sa ma agit. Daca petele nu sunt de la implantare (cu toate ca eu nu am mai patit sa am pete la celelalte inseminari decat atunci cand s-a declansat ovulatia, cand foliculul a bubuit in nici un caz dupa 7 zile DPO cum am patit acum) si sunt de la altceva nu are rost sa imi fac ganduri.
Pupicei dulci pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MRL – iti tin pumnii strinsi, strinsi, sa fie bine. Sa te relaxezi la munte si sa vii cu vesti bune!!! Sa ne spui cum te simti inainte sa pleci!

Mishulinaaaaa!!! Meey, dar multe avem in comun!! Si pisicile, si perfectionismul! Basca foliculii si endometrul pe aproape. Misto, imi place mult, inseamna ca ne intelegem bine una pe alta. Dar, oricum era clar ca lumina zilei.

Andicu, tu acuma faci ceva tratament? Mergi la monitorizari? Scuze daca ai scris si eu nu am vazut…

Princess, nu ne-ai parasit, nu?

Pupici dulci la toata lumea

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Mi-am activat link-ul catre albumele mele de poze de pe Yahoo.
Pentru inceput, am selectat pozele de la botezul finutei. Dupa cum vedeti, eram ravasita de emotie si transpiratie.

Adriana
http://photos.yahoo.com/apreutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Buna fetele,
Sunt cu in sus la ora asta. Am sunat de dimineata la spital sa intreb de rezultatul de la anatomopatologic si stupoare, a iesit negativ. Stiu, ziceti ca ar trebui sa ma bucur dar ceva a gasit totusi la laparo, mi s-a prelevat tesut aflat aiurea prin peritoneu, si totusi rezultatul e bun ? , atunci ce cauta pe-acolo ? L-am sunat in seara asta pe dr.T si este la fel de surprins ca si mine, a ramas sa-l sun maine dimineata la ora 8 sa citeasca d-lui personal rezultatul. Of, nu stiu daca o sa reusesc sa dorm in noaptea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

[red]Mishulina si Costi[/red, acum nu mai conteaza...tocmai mi-au venit rusii... M-am amagit degeaba de aproape 2 luni, in care chiar imi facusem ceva sperante - pentru prima data... dar asta este.Oricum, tot nu inteleg de ce temperatura a fost asa de ridicata atata timp. Dimineata, o data cu rusii, scazuse si temperatura la 36,6.Sper sa aud vesti bune de la voi si de la celelalte fete.

Cred ca o sa redevin iarasi un forumist pasiv si o sa ma limitez a va urmari pe voi, aproape zilnic, intrucat eu nu fac monitorizari si alte chestii savante de care voi vorbiti si pe care eu nu le inteleg; asta nu ca n-ar trebui sa le fac si eu, dar in Deva nu am auzit de nici un doctor meserias care sa stie prea multe.
Pusi, pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Mi-ka, eu nu cred ca ar trebui sa renunti asa usor. Cu cat suntem mai multe si ne impartasim din experiente vom ajunge mai repede la tinta. Daca in Deva nu, in alte orase din jur nu poti ajunge sa faci ceva investigatii? Hai sterge ochisorii, limpezeste-ti sufletelul zilele astea si ia-o de la capat. Toate trecem prin clipe foarte grele (nu trebuie sa-ti dau exemple) dar nu cedam decat temporar. Pe urma ne scuturam de cenusa si ne avantam si mai abitir spre minunea care ne asteapta undeva.....

Catrinel esti o scumpa. Eu stau pe aproape. Foarte aproape. Poate prea aproape si nu ma vede bebe. Abia astept sa-mi vina rushii ca sa stiu si eu in ce zi sunt si sa vad ce mai pot face.
Va pup pe toate

Miro, n-ai venit de la eco?

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Motzule, am uitat de tine - sa te uite toate relele.
Eu una nu prea inteleg ce ne povestesti tu cu analiza aia. Dar te rog sa faci nanita la noapte, ca maine sa fii fresh cand iti explica T. Sunt sigura ca te indruma el cumva si gaseste o explicatie.
Pup fata

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Dananita...aha... am inteles... spor la cu folos atunci.
Amely,merci pentru raspuns,eu sunt la prima luna dupa chiuretaj,nu am ajuns inca la eco,dar dupa ce trece invazia incep iarasi cu monitorizarile sa vad ce dimensiune are endometrul( atat cat se vede),in ceea ce priveste semnul de implantare la mine este f.clar, cand am ramas in martie m-a patat o singura data,la fel ca si la Utocatalina cu doua zile inainte de a trebui sa-mi vina,acum ma pateaza zilnic din ziua 18 cate putin(maroniu)si am mai patit-o si in alte luni....ma cunosc destul de bine.
Utocatalina pentru o mamica frumoasa:
"Roscatel cu bebel
Micutul, dragul de el
Topaia, se-ntindea ,
Pe mamica o bucura"
MRL,dea Domnul sa fie de la implantare si sa te intorci de la munte .
Irina, Catalina ,Jane pupici la bebici.
Andicu.
Sa fie cu ochisori pentru cele care au de facut teste.Cine da startul?
Mishulina,orice invat are si dezvat,nu stiu nici eu de unde imi vin in cap, ca nu am mai incercat niciodata pana acum...aaa...ba stiu...imi sunteti atat de dragi ca voi ma inspirati, ia sa vedem ce iasa acuma?

"Seara cand vin de la munca
Obosita, nashpa, franta
Zic sa ma pun so la masa
Insa DC-ul nu ma lasa
De cum intru pe la voi
Aflu multe lucruri noi
Fetele se sfatuiesc,
Pregnyl, Maca, ce gasesc,
Orice lucru ar fi bun
bebita,te rog,vino acum.
toate fetele.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.