Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 42

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Pentru Mi-ka , in general dupa ovulatie(CM 26-27zile cu ovulatie in fiecare luna)temperatura la mine se mentine ridicata cam 10-12 zile apoi cu o zi-doua inainte de venirea rusilor incepe sa scada, de ce nu-ti faci un test?
Pentru Mishulina –bubulina cu dedicatie pentru ziua de azi:

"Eu la doctor azi m-am dus
Cu dansa...pe masa sus
M-a palpat, m-a masurat,
Un folicul a observat
Cat era de frumusel !!!
Tocmai bun de un bebel"
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata fetelor,va doresc o zi insorita!La noi au stat ploile si a iesit soarele(si pe strada mea???)
Mihaela m-ai dat gata! Te declar "maestrul de ceremonii" al . Foarte draguta poezioara ,poate ii place si lui ca il ademenim cu versuri si vine mai repede!
Haideti,fetelor,cu ce va mai laudati azi? As vrea ca fiecare dintre noi sa aiba cate o veste buna....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Buna fetelor ! Scuze de lipsa , dar am stat in pat de joi pana azi.Daca ati sti prin ce am trecut !Joi m-am dus la un eco transvaginal si dr. ( din Brasov evident) mi-a spus ca as avea sarcina extrauterina Am intrat in criza , l-am sunat pe dr. din Bucuresti care mi-a spus sa stau linistita in pat si sa ma duc luni la el.Am imbatranit 10 ani cred... Ieri m-am dus la el si la un eco( alt eco transvaginal) care mi-a confirmat ca e un punctulet in uter , acolo unde trebuie.
Acum am dureri de burta si de spate mari ( ele au fost cauza suspiciunilor) si dr. a zis ca e bine si ca fiecare reactioneaza diferit la sarcina.
Sunt fericita si va pup pe toate
Nu am reusit sa citesc tot ce ati scris , dar daca am inteles eu bine FELICITARI MIKI !

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata la fete frumoase,
Jane, ce bine ca e Bine. Pup fata.
Mi-ka, ce durata are ciclul tau? Cam de cate zile ar fi trebuit sa-ti vina rushii in vizita si nu au venit? Hai fa un test si vino cu vesti bune.
Alexia, nici eu nu ma pricep sa-ti spun ce inseamna DHEAS. Si eu cand am fost la singura eco transvaginala din viata mea aveam endometru bun si cate 7-8 foliculi neevolutivi pe fiecare ovar. Dar nu mi-a spus nimeni de PCOS. De unde si pana unde? Chir m-ai pus pe jar.
Bafta multa vineri si la analize. Sa ne spui cum au iesit.

Mishulina sper ca esti pe baricade si te vad cu II luna asta.

Pup fetele optimiste

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Jane ce emotii ne dai,chiar ma intrebam ce e cu tine de nu mai apari pe nicaieri! Doamne,bine ca sunteti bine amandoi si ca punctuletzul e acolo unde trebuie! Ai grija de voi,amandoi si stai linistita in pat daca asa te simti mai bine sa mai trece durerea!
si sa auzim de bine!
Iepuricule sa te auda Dumnezeu! Ai grija de tine!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mihaela multumesc de pupici. Mai esti o poeta nascuta! M-ai distrat!
Aoleu Jane, cand am mai citit ce ziseshi ca ti s-a intamplat m-au apucat si mai tare ametelile care venira de azi dimineata. Ca io abia vineri ma duc sa imi dea verdictul ... . Offf

Va pup

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Catalina, scumpa, imi imaginez cat esti de stresata si cu stomacelul cat un purice. Dar ai sa vezi ca va fi bine. Vii vineri si ne spui ce punctuleti minunati ai.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata situturor!
Ma bucur sa vad ca-i veselie in zona, avem si poeti printre noi,foarte bine,bine zis, Mishule, poate-i pacalim pe cu versuri si vin mai repede, ca lor le plac poezioarele !
Jane,ma bucur si eu ca esti bine,si o sa fiti amandoi in continuare, ai sa vezi tu,valabil si pentru Catalina,numi ca in loc de amandoi, pana la confirmari, o sa zic o sa fiti TOTI bine !!!
Irina, pe unde esti si ce mai faci? nu te-am mai "citit" de mult, sper ca esti bine !fata,si da-ne un semn!!
Eu sunt bine si sper sa raman asa,ca mi-a ajuns din ultimele zile sa tot iau calmante!Nu prea am avut ce spune despre mine,ca nu fac nimic interesant,dar va citesc pe voi oricum, ca sa nu pierd contactul!si ma bucur ca tot mai vad vesti bune !
Mirela,daca zici c-ai avut mana buna, poate o sa fii tu prima care deschide cap asta cu !
Va pe toate mentionate si nementionate :Mishu,Mirela,Jane,Catalina,Irina, Motzunici, Iepurila,Alexia,Miki Iris, Laura Ioana!

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Catalina: Nu te impacienta si nu face aceeasi greseala ca mine .Ai rabdare si o sa fie bine.
Multumesc mult de incurajari tuturor fetelor.
Irina:Ce mai faci ? Te simti bine ? Sa nu mai fii stresata, ca am fost eu destul pt. toata lumea . Te pup!

toate fetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetele, ce m-as face fara voi?!
va multumesc mult de sprijin si va pup dulce

Catalina

Mergi la inceput