Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 42
Raspunsuri - Pagina 10
Mi-Ka spune:
Iepurila, esti o dulceata... dar ce pot sa fac cu 1.7000.000
? Ma si gandisem ca i-am pacalit pe doctorii astia... Probabil ca atunci cand "imi voi limpezi sufletelul" voi merge pe la Timisoara sau Cluj sau poate Szeged(nu stiu daca am scris bine)?
Frumoase vorbe zici, m-au uns la suflet...
Pusi, pusi!!!
Mi-ka
utocatalina spune:
Mihaipopescu super cintecelul...abia astept sa vi-l cint si eu voua...si sa fac versuri noi..auzi poeta trebuia sa te faci! Bebicul meu apreciaza cuvintele tale frumoasa si te incurajeaza sa ramai cit mai repede grea! Scumpa de tine!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
iepurila spune:
Mi-ka ti se pare ca eu cu 2.5-3 mil gigei sunt cu jumatate de pas inaintea ta? Poate doar teoretic. Asta ca sa nu le pun la socoteala pe ale mele.
Hai trimite-mi un zambet pana aici la Moldova, ca tare mai ploua si e urat.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
mihaipopescu spune:
Mika ,ia da-i tu sotului niste BU sau Maca sau Tribestan sau du-te cu el la un endocrinolog sa-i dea o reteta pt.

, tin minte ca si sotul meu a facut o data tratament pt ei si de atunci nu mai are probleme, gandeste ca daca unul din cei 1.700.000 e mai iute de picior si da mai repede din coada e gata bebele,stai cu noi si eu sunt mai noua pe forum dar fetele sunt dragute si te ajuta fiecare cu ce pot si ce stiu. Nici eu nu stiam pana sa gasesc DC atatea si nici nu cred ca reuseam sa raman insarcinata fara sa aflu atatea lucruri de la fete si sunt convinsa ca toate avem de invatat din experientele fiecareia. Utocatalina, multumesc
si ti-am mai zis eu arunca cu bagheta magica
sa ajunga vraja la cat mai multe dintre noi ca tare nerabdatoare mai suntem sa trecem la
.
Motzuleasculta sfatul iepurasului
, ca sincera sa fiu daca dr.meu nu era la fel de tanar, de frumos si de beton professional, sigur faceam si eu un drum la Bucuresti la T. vostru, ca il citesc zilnic, nu-mi scapa nimic si am incredere in el (i-am spus necazul meu, cand am pierdut sarcina si mi-a zis cand am din nou doua liniute sa-l sun sa-mi dea tratament pt.sustinere),o sa vezi ca stie el ce e bine pentru tine.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
Mi-Ka spune:
Mihaipopescu, hasband-ul ia branca ursului - solutie hidraulica care cred ca are aceleasi efecte ca si tinctura,urmeaza un tratament homeopat de ceva timp, in care a reusit sa imbunatateasca mobilitatea -de la 1% la 70 %, dar nr.... I-am mai dat vit.E, vit.A, zinc, vit.C, iar daca il mai oblig sa mai ia si altele...o sa zica ca sunt paranoica. Dar cred ca aproape l-am convins sa- i cumpar si Tribestan de maine.
Nu-ti mai amintesti ce tratament a luat sotul tau?
Pusi,pusi!!!
Mi-ka
MirelaV spune:
Motzunicule...interesanta chestie. sunt curioasa ce iti zice maine T. sa intri sa ne spui. in rest, cum esti? tin pumnii stransi. pup
sunt super obosita..m-am chinuit 2 min sa scriu mesajul asta ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
mihaipopescu spune:
Mika, am sa incerc sa caut maine prin "arhiva" din dosare,acum nu stiu exact daca mai am reteta dar sigur facea si injectii cu pregnyl si mai lua vit.E si niste pastilute care nu mai stiu cum se numesc, vorbim maine seara, eu vin tarziu de la serviciu si sunt programata si la dr.... si nu il obliga, ia-l prin invaluire, eu ma duc cu frumosul la el si ii zic : tati ti-a adus mami papa bun( intr-o canuta BU) si apoi ii dau o prajitura(este ahtiat dupa prajituri). ![]()
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
andicu spune:
Catrinel, eu am facut monitorizare doar o luna, in mai, si a avut succes,dar din pacate,a fost extrauterina (a2a oara);acum nu fac nici-un tratament;stau in concediu medical dupa o laparo ptr e extrage sarcina,dar din pacate,trompele mele sunt istorie (sau aproape,una a fost extirpata total si a2a partial,cat sa pastreze functiile hormonale normal,cica
).La mine ramane ca unica solutie FIV,deci astept sa vina toamna,sa incep si eu demersurile,poate asa am noroc.
Mi-Ka, imi pare rau ca ai avut o noua dezamagire, dar nu dispera, noi toate incercam sa mentinem cursul"tot inainte" si vom reusi in cele din urma,toate!!![]()
Motzunici,sper sa fie ok rezultatul tau,asteptam maine s ane povestesti;ma
sa afli numai de bine despre tine!
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Mirona spune:
Buna fetele,
am fost azi la dr. in speranta ca-mi va face un eco vaginal si-mi va masura foliculii, endometru etc.
Nimic.
Mi-a facut testul feriga. NEGATIV
Cand imi lua secretia pentru test ... mi-a zis:
e ceva glera ...
si se si intinde ... hm ... azi, maine vine si ovulatia.
Dar, la microscop ... nimic. Negativ. Se poate sa am mucus si sa nu ovulez? Temperatura nici ea nu era de ovulatie: 36.2
Sunt in ziua 16 ... mai am o speranta pentru ziua 21 cand mi-a aratat fertility deja de 4 luni ca ovulez.
Doamne ajuta!
Miro
My ticker