Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 42

Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 42 | Autor: MirelaV

Link direct la acest mesaj

am avut mana buna data trecuta..asa k astept noi gravidute.

MirelaV
pupicei pe burticei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Io prezent!!! Prima,prima
Vedeti ce face ploaia din om si un week-end de stat in casa? Am luat-o razna!
Haideti cu vesti bune si aici!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Da' de unde stat in casa! Ca noi ne-am plimbat ca nebunii prin ploaia aia mare si pe deasupra mai mancam si inghetata! Zi si tu oamenii seriosi suntem noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishulina, si foliculi si endometru...
Pregnyl-ul nu doare deloc, am un vecin de 7 anisori care vine odata pe saptamana sa-i fac aceasta injectie si n-a plans niciodata, a zis ca nu doare deloc (vine singur, fara mamica lui). fata curajoasa.
Alexia, bine ai venit! Nu ti-am scris inca de teama ca nu ma mai opresc cu intrebarile , dar te asaltez curand.

Mergi la inceput

Motzule da' de ce ii faci pregnyl bietului copil? Ce a patit? Ca e prima data cand aud asa ceva....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Feteloooooorrrr Am venit de la T si situatiunea este albastra: ziua 13, endometru 11 mm (ok), dar folicul pauza; o gramada de foliculei mici si subnutriti. Concluzie: PCOS si ne vedem vineri plus analize: testosteron, glicemie, insulina, si chestia aia cu glicemia provocata si DHEAS. Apropo: ce este DHEAS?

L-am intrebat cum e cu alea 5 zile dupa care nefolositi se autodistrug. Cica e vrajeala. Daca trece prea mult timp de abstinenta isi pierd puterea de fecundare, dar nu mor. Exemplul lui a fost cu 2 luni de abstinenta. Deci cred ca 1-2-3 saptamani nu-i problema! Si chestia cu colul cica e poveste: ca nu se deschide, doar aciditatea se schimba cu vreo 3 zile inainte de ovulatie.
Motzunica, oricand!

Fata tristuca pupa fetele optimiste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Catalina desi am ovulatie naturala eu la fiecare eco nu aveam decat un folicul, singura data cand au fost doi a fost la ultima reusita(stimulata natural cu BU)...deci sansele sunt sigur mai mari cu stimulare, si pe mamica lor
Miki Iris,suntem alaturi de tine, curaj fata frumoasa, mergem cu Dumnezeu inainte, el stie mai bine ce face pt.fiecare, parca nici eu nu mai am putere si rabdare dar de fiecare data ma ridic si o iau de la capat, sigur sunt bb si pentru noi, ai sa vezi.
Mishulina da-i bataie,la asa foliculi... si asa endo... sigur vei fi prima pe luna asta , pregnylul nu doare deloc, pe mine dr. ma punea sa-l fac cu 36 ore inainte de inseminare.
Laura Ioanadaca tot stau in tribuna luna asta da-mi voie sa-ti fiu alaturi la galerie
"Endometru aratos
Folicul cat mai frumos
De frica el se va sparge
Si BB-ul are sanse"...

Salut sitoate fetele.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishulina, copilului nu-i creste "cocoselul" din cauza dereglarilor hormonale.
Alexia, imi pare rau sa aud asta, dar se rezolva. DHEAS= dehidroepiandrosteron sulfat. Am citit ca daca temperatura corporala si insulina sunt scazute iar DHEAS este crescut, atunci oamenii traiesc mai mult.

Mergi la inceput

Alexia,nu te speria,poate nu ai avut foliculi luna asta! Luna trecuta ai avut? Eu habar nu am ce inseamna DHEAS ,desi am mai auzit,sper sa iasa bine....Interesant ce ai vorbit cu el despre .Cred ca abia dupa ce faci analizele vedem daca are dreptate sau nu....
Mihaela, esti o draguta dar nu stiam ca ai talent la versuri...Mai vrem...cate un catren la fiecare capitol!
Motzule am inteles,imi pare rau de bietul baiat,sper sa se faca bine cat mai repede....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Initial creeata de Mi-Ka

Dragelor, am si eu o mare nedumerire: dupa ovulatie, cat timp ramane temperatura ridicata? Mie, de peste o luna si ceva mi se mentine temperatura ridicata (peste 37,0). E posibil sa fie "ceva" cu ochisori? Mi-e frica sa ma duc la doctori, care de fiecare data mi-au spus ca nu este posibil sa raman insarcinata din cauza nr. mic de spermatozoizi (1.7000.000)ai sotului meu. Poateun alt factor sa determine aceasta temperatura?

Mi-ka

37+

Mergi la inceput

Draga Mi-Ka,bine ai venit! Eu stiu ca temperatura ramane ridicata pana cu 2-3 zile inainte de venirea ciclului urmator...Cum adica nu ai sanse sa ramai insarcinata ptr ca sotul are numai 1 mil 700 de mii de ? Poate natural sau fara tratament,dar exista solutii de imbunatatire a situatiei...
Tu ti-ai facut vreun test de sarcina? Daca zici ca e ridicata de peste o luna...de peste o luna de cand? De la data ovulatiei sau de la ultimul ciclu?
O alta cauza? Esti sigura ca nu ai vreo infectie,ceva...cat de mica?...Asta ar putea influenta,altceva nu stiu ce....

Ina

Mergi la inceput