Sa fac un test sau sa ma abtin?
Sint cam stresata, si ofticata. De 3 ani incercam si nimic! Cu CM regulat (26), hormonale bune, totul in regula (si sotul). Mi-au spus ca am ovulatie dar totusi am facut tratament cu clostylbegit luna asta
. Bineinteles ca am avut sinii f durerosi din ziua 16 si ceva intepaturi in burtica.
Acum am o intirziere de 3 zile, sint in ziua 29 (CM 26), sinii nu ma mai dor in schimb ma cam doare burta si cred ca nici de data asta nu avem noroc
. Am mai avut eu asa intirzieri de citava zile si inainte dar acum mi-am pus speranta in clostylbegit si tare imi e ca voi fi dezamagita........ 

Raspunsuri
asi spune:
Fa testul!
Poate durerile sunt de la implantare.Daca nu e atunci e o sansa si luna viitoare.Totul e sa nu disperi.
http://community.webshots.com/user/ubi19
Laura Ioana spune:
Fa testul, nu mai sta!
Nu ai nimic de pierdut, poate doar de castigat daca afli mai repede ce-i si cum! Sa ne tii la curent cu rezultatul!
Laura
iepurila spune:
Draga Adria, daca eram in locul tau, faceam testul pana acum. Ai o rabdare de fier. Ia si fa testul. Ori e alba ori e neagra
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
musete spune:
Te stresezi prea mult! De fapt, stiu ce inseamna... Am papat zeci de teste la viata mea! Fa-l si linisteste-te.
Pupici, Musete
Denisam spune:
Nu te mai stresa asa,dc vrei sa stii cum e alba sau neagra, strica un test si gata,m nu treb sa fie unul scump,in ziua 29 s evede clar dc e sarcina. bafta multa!
Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
ileana_marius spune:
Si eu am facut luna trecuta stimulate cu closti si acum sunt in ziua 27. Nu as spune ca mi-a intaziat, desi in ultimul timp mi-a venit mult mai devreme decat de obicei. Ultima luna a fost la 27 de zile (celelalte doua luni la 21, respectiv 23 zile). Problema este ca inante de CM pana acum aveam sangerari chiar si cu 10 zile inainte, acum nimic. Am avut si eu dureri ca inainte de CM ieri si azi (putin timp), dar nimic altceva. Ma gandesc ca daca am avut aceste dureri trebuie sa vina, nu? Dar de ce nici un semn ca ar veni? nici o sangerare...Este posibil ca, closti sa imi fi dereglat ciclul si sa nu mai am acele sangerari inainte de CM? Nu vreau sa fac inca un test pt. ca nu am nici simptome de sarcina.
Ileana
adria spune:
Exact la asta ma refer si eu: de ce ma doare burta si sinii nu mai sint durerosi, deloc. Temperatura bazala de dimineata era 37.5, deci a crescut. M-am saturat de emotiile este in fiecare luna. Toata lumea in jur imi spune sa nu ma mai gindesc la asta si toate prietenele mele vorbesc despre copii lor! Toti copii lor ma iubesc si-mi sar in brate si eu ma topesc. Pai cum sa nu te gindesti?

Sint fffffff suparata!
Va pup
Denisam spune:
Pai dc ai si valori d epeste 37.5 insemana ca sunt sanse mari sa fie pozitiv mai, pt ca eu nu am avut simptome deloc si a fost pozitiv in ziua 29, asa ca strica testul ca e de bine..Tin pumnii!
Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
raalucutza spune:
eu iti spun parerea mea personala.....fa testul si fii sigura ca rezultatul e bun.......ca de 7 luni incoace in fiecare luna fac test(cateodata si 2 intr-o luna_sunt nerabdatoare)si de fiecare data a fost negativ ..........dar de fiecare data aveam"simptomele":sani umflati,dureri abdominale,temperatura,etc,etc...........si nu minte el testul.bafta sa iasa 2 linioare.......si sa fie
raluca
adria spune:
E neagra! De ce imi era frica, de aia nu am scapat: au venit rusii! Poate luna viitoare......
Dragele mele, pentru ca mi-ati sustinut moralul si m-ati incurajat, eu va multumesc si va doresc ceea ce imi doresc si mie! Va pup