PENTRU PAPUSICA...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kmel spune:

Draga Veronica,
Daca ai chef sa iesi undeva, oriunde, oricand, dupa ora 19.00, sau in week-end, eu sunt libera, singura si ... prietenii mei sunt foarte ocupati. Poate mergem la un film in mall sau pur si simplu sa bem o cafea si sa ne incurajam una pe alta.
Camelia
imslyb@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

draga veronica, iti mai repet si eu ca probabil ca va trece destul de mult timp pina ce vei putea sa privesti detasat toata povestea asta trista prin care treci; dar cred ca multe din prietenele tale de aici putem sa iti spunem ca se intimpla ca in final sa poti privi astfel si povestea si omul de care erai cindva atit dwe indragostita; intr-un fel toate mai iubim inca pe cineva din trecut, si asa o fi si normal, dar parca ne-au mai crescut o pereche de ochi, undeva mai sus si vedem mai clar si mai calm totul - vedem defectele, intelegm ce ne-a fost impotriva si acceptam mai usor toate cite se intimpla; nu exista iubire unica, exista iubiri, mai multe intr-o viata, fiecare frumoasa si diferita de cealalta, asta e si unul din farmecele vietii; vorba cu "alta pereche de ochi" mi-a spus-o o fosta eleva si mi-a placut, a spus simplu ceea ce se si intimpla; si tu te vei mai schimba, poti spune ca te maturizezi sau ca imbatrinesti, dar important e ca povestea trista se va duce in "sertarul"ei si va ramine doar o poveste;
ai grija de tine, intilneste-te cu noile tale prietene si va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eapopescu spune:

Of, s-ar putea sa iau niste dar trebuie sa-ti spun parerea mea: un barbat poate avea un orgoliu atat de mare incat n-ar recunoaste in ruptul capului ca ii este foarte greu fara tine, ca ii este dor, ca te vrea inapoi si nici n-ar face cel mai mic gest sa repare situatia; uneori poate fi foarte obosit si nu mai are putere sa lupte, alteori nu vrea sa-si asume responsabilitatea unei schimbari si asteapta sa-i spui ca accepti situatia asa cum e si eventual ca-ti ceri iertare si ca vei face orice ca sa va impacati; dar se intampla, nu de putine ori, sa fie foarte trist stiind ca-l iubesti si ca suferi si ca nu poate sa te ajute, ca nu poate sa te iubeasca asa cum ii ceri.
Oricum, poti sa faci o ultima incercare si sa-l intrebi daca ar vrea sa incercati sa va impacati si daca exista vreo solutie la problema voastra. Daca zice ca nu, atunci asta este, iti vezi de viata ta, nu se termina lumea la el. Tu ai facut tot ce-ai putut, nu trebuie nici macar sa regreti ca ai starnit aceasta poveste, pentru ca in fiecare casnicie sunt probleme si certuri dar daca exista iubire se fac compromisuri si dintr-o parte si din cealalata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuca spune:

Maine stiu ca va fi o zi foarte grea pentru tine, te duci sa semnezi acetele de dicort,sunt alaturi de tine draga mea prietena. Stiu ca va fi acolo si soacra ta, fii tare si nu ii lasa impresia ca te-a invins, nu se merita. Voiincerca sa vorbesc si eu cu un avocat insa nu promit nimic.
Te pup si sunt alaturi de tine

Madalina&Cristina bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Dragele mele
Maine este ZIUA CEA MARE. La ora 08.30 trebuie sa fiu la tribunal pentru a ne prezenta sa semnam cererea de divort.
Am o invalmaseala de sentimente in suflet. Ma rog la Dumnezeu sa imi dea putere sa fiu tare, indiferenta, si cel mai mult sa imi dea forta SA NU PLANG .
Asta este, trebuie sa imi vad de viata mea intr-un fel sau altul. Imi este SUPER greu, dar nu mai este nici o varianta. El nu lupta, pentru ca (cred eu) NU VREA. Nimic nu l-ar fi oprit daca ar fi vrut sa fie in bratele mele. Of, Of.
Sa-mi tineti pumnii maine incepand cu ora 08.30 si sa va rugati pentru mine.
Multumesc pentru ca imi sunteti alaturi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Draga Veronica, iti doresc mult curaj si tarie. Nu te uita cu regret in urma, ci cu speranta inainte! O sa fie mai bine asa. Ia in seara asta un extraveral si eventual maine unul sau doua, ca sa fii linistita. Bafta, iti tinem pumnii. Mai ai putin si scapi din .
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Dragele mele,
Nu stiu ce sa va spun, nu stiu ce sentimente m-au incercat azi. Am fost acolo la ora 08.30, la Buftea, printr-o ninsoare teribila (exact sentimentul care era si in sufletul meu), nestiind ce ma astepta (ma simteam de parca ma-s fi dus la spanzuratoare). Am fost singura si as fi avut aceeasi pretentie si de la el. Bineinteles ca a venit cu mamica lui, pretextand ca el nu cunoaste bine avocatul si mama lui DA.
In fine, am asteptat de la ora 09.00 pana la ora 12.00 sa vina avocatul, mama lui (nu stiu prin ce minune) ne-a lasat singuri si s-a dus sa stea la baroul de avocati. Am discutat despre MULTE chestii, mi-am dat seama ca intr-adevar este contributia 100% a mamei lui la despartirea noastra. Insa ce vreau sa va spun este ca sunt MAI LINISTITA (ceea ce nu-mi vine sa cred si nici nu ma asteptam la acest lucru) dar asta este. M-am convins ca S-A TERMINAT.
Am semnat o hartie in care spunea ca este din culpa comuna, dar tot a vrut avocatul lui sa ma traga in piept, undeva la mijlocul hartiei scria ca este "Exculsiv vina paratei". I-am aruncat pixul si am spus ca eu nu semnez asa ceva. Au corectat si au scris CULPA COMUNA si atat. A ramas sa ne mai prezentam pe data de 11 aprilie pentru a venii cu un martor si GATA. SE TERMINA TOT.
Doamne ajuta-ma si fii alaturi de mine, da-mi putere si liniste sufleteasca.
Ce viata de rahat!!!!!!!!!!!!!!!
Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine si sper sa fim impreuna si dupa toata aceasta "poveste".
Va pup si vorbim luni mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Bravo Veronica,
asa-mi placi, fi tare si nu lasa pe nimeni sa te influenteze.Este greu stiu(desti nu am trecut prin asa ceva, am o prietena care scum 2 ani la aceasi varsta ca a ta a trecut prin aceeasi intamplare si i-am fost alaturi)
Daca ai nevoie de un sfata sau sa discuti cu cineva suntem aici langa tine.Ma poti contacta daca vrei si pe e-mail: ioanatone26@hotmail.com

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Draga Veronica, ceea ce a fost mai greu a trecut. Nu te mai gandi la el ca nu te merita! Si nu mai ! Iti doresc multa fericire. Fii sigura ca o sa ai parte de ea.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Vero, o pentru tine de imbarbatare si sa stii ca nu viata ta e de rahat ca tu ai iubit cu inima curata, viata lor e de rahat ca au suflet mic si josnic, nu stiu sa aprecieze fericirea si sa se bucure de cei dragi.
Pupicei,
Oana

Mergi la inceput