sfarcuri crapate

sfarcuri crapate | Autor: denisa73

Link direct la acest mesaj

Nu stiu ce sa mai pun pe sani,ca sa vindec crapaturile.Am incercat o gramada de creme,tincturi si tot degeaba,am niste dureri ingrozitoare.Am crezut ca trece dar de o luna vad ca nu mai trece si din ce in ce e mai rau.Nu vreau sa intrerup alaptarea,poate stiti si alte remedii babesti sau cu ce v-a trecut voua,cele care ati trecut prin asa ceva.

Cristian

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

mami, dincolo de garmastan si bepanthene si alte minuni...mameloane de silicon folosesti?
mulge-te cu pompa si da-i cu bibe, ca sa mai ocrotesti putin mamelonul. nu insista sa speli cu sapun de "n" ori pe zi sanii (poate irita si mai rau zona)!!! e suficient sa clatesti cu apa calduta.

imediat dupa muls/supt incearca comprese cu ceai de musetel, alternate cu comprese cu rivanol. poti folosi si crema de galbenele ca cicatrizant. (eu as da si cu putina crema hidratanta din cand in cand). iar la supt foloseste neaparat mameloane de silicon (in special ca sa eviti contactul cu zonele date cu chimice).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutare

Mai, mie mi-a trecut cu lapte matern. Imi dadeam pe sfarcul crapat si lasam sa se usuce. Si in afara de asta am mai folosit si crema de galbenele cu propolis si nu am mai avut probleme. Mi s-au reparat foarte repede...

Mami de Alex mancacios

Povestea nasterii micului Alex:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885

foto: http://photos.yahoo.com/piticii2003

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Nu mai folosi tincturi pentru ca ele contin alcool si ususca pielea. iti recomand sa nu te speli cu sapun pe sani ci doar cu apa. Aplica apoi garmastin sau o crema cu glicerina pura si lasa sanii desfacuti la aer intre alaptari.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Eu am folosit o crema pe care mi-au dat-o la un curs despre alaptare. Imi ungeam sfarcurile imediat dupa fiecare alaptare. Cam intr-o luna am fost ok. (la un moment dat erau atat de crapate incat sangerau!)

Sanatate si numai bine ,

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Mie mi-a folosit Garmastan, dat dupa fiecare alaptare. Dadea si o senzatie de racoare, numai buna dupa...
Toate cele bune si sa fie cu folos sfaturile de la fete!

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Si mie tot cu Garmastan mi-au trecut....si cu mult aer. o luna am stat la bustul gol, imi puneam un tricou usor doar cand aveam musafiri..de fapt nici nu suportam nimic pe sani, atat de tare ma dureau. Ranile au trecut ca prin minune dupa o luna, dar mi-au ramas semne unde au fost ranile f adanci. Eu nu m-am muls niciodata, n-am putut.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Si eu am avut rani urate la sanul drept ca imi dadeau lacrimile de durere cand alaptam. Am intrerupt alaptarea la sanul drept cateva zile, timp in care m-am muls. Am incercat cu mameloane de silicon, dar n-am reusit sa le folosesc. Dupa fiecare alaptat sau muls (sau chiar mai des) imi dadeam cu Garmastan. De asemenea ma ungeam cu laptic muls de la mine. Din fericire, cu aceste metode a trecut rapid si fara probleme.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreoti spune:

Mi-e mi-a trecut cu Bepanten,insa cu greu , pt. ca "ce castigam la pod dadeam la vama"

Mergi la inceput