Rahova sau apropiere...(4)
Raspunsuri - Pagina 5
andre_ea spune:
Monica_elizabeth sanatate multa!
Viovio, scuze, dar am ras la povestea nuntii. Chiar asa neseriosi au fost? E biserica de la "circul foamei"?
Si noi ne-am facut singurei nunta. Nu numai la bani ma refer. Nu am avut deloc ajutor nici pentru cele mai mici detalii (in ziua nuntii caram vinul la masina ca sa-l ducem la restaurant. nu s-a gasit nimeni sa ne ajute. ) Slava domnului, nu am ramas datori, dar nici nu am castigat nimic. O nunta din care doar ceea ce s-a intamplat la biserica a ramas in sufletele noastre.
Acum au mai aparut firme care se ocupa cu amenajari cu baloane si alte lucruri de genul asta. Acum patru ani nu se gaseau. Mie mi se pare ca e un lucru de efect.
Succes la pregatiri! Stres va fi oricum, dar nu uitati sa va bucurati de ziua aceea, care e numai a voastra!
Andy si 37+ (inca nu nastem!)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
monica-elizabet spune:
fetele in seara asta am mai descoperit un mini parculetz...este pe strada garoafei...dupa ce treceti de piatza(economat)pe aceeasi parte putin mai sus este un magazin mic cu vopsitorie se face o stradutza la stanga si se vede chiar din strada parculetzul, nu e mare, sunt banci, pietris, mese, un tobogan pentru copilasi mai mari, este ingradit si ce este cel mai important...este umbra
pupici si numai bine
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Witchie spune:
Doamnelor, unde e Vicina asta? ca am vazut ca scrieti despre ea ca despre un soi de padurice?
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Buna baieti, sunt eu, Miruna...
pashosha spune:
Frate da ce ati mai scris...
va multumesc de urari de binevenire si anangi sa stii ca fac ce fac cu cea mai mare dragoste...nu am citit inca tot ca alerg ca o capiata..eu stau pe pucheni la bloc..vis a vis de Z, sunt doua blocuri cu spatele la strada, acolo stau. Oricum, gradi de pe pucheni, nu ararta cine stie ce dar au un super program vreau sa iti zic...educativ ma refer, iar educatoarele nu au figuri mai deloc, ca daca te duci pe Garoafei, directoarea de acolo e cel putin Regina Angliei.
Monica, unde te duci tu la coafor, ca si eu merg, dar la o tipa langa Prosper..iar strada cu parculetzul se chiama Costinesti..Vanghelie avea in plan sa faca mult mai frumos acolo dar considerand ca s-a lucrat la acel parc numai in campanii, ne vedem la reamenajare, cand intram in UE.In rest, insanatosire grabnica, iar celor care vad ca va maritati...noi si noi succese, si luati extraverale daca nu aveti burti, si va calmati urgent
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
Anculina spune:
Hai sa va pup scurt si sa va aduc pe prima pagina !
Pupici mamici, burtici si bb-ei !
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
Viovio spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Viovio, scuze, dar am ras la povestea nuntii. Chiar asa neseriosi au fost? E biserica de la "circul foamei"?
Andy si 37+ (inca nu nastem!)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
Andrea,cum sa ma supar?
Ca si noi ridem acum de tot ce s-a intimplat in ziua aia...
Dar atunci,doamne ce mai era in sufletul meu...
Si,da,ai dreptate,aia e biserica.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"
Viovio spune:
Aissa,pina la urma n-am mai iesit ieri...
Dar poate ne vedem azi!
oricum data despre care am vorbit noi e 22 iulie si iti trebuie alt catalog pe care ti-l dau azi sau miine cel tirziu.
POZE CU BIANCA
aissa spune:
Fetelor, recunosc, sunt in a 3-a zi de lene asa ca mai mult decat sa scot pe hartie numele noastre (nici alea nu stiu de sunt toate.....) nu am facut nimic privitor la lista.
Vio nici o problema, si asa m-am dezumflat ca nimeni nu s-a aratat interesat si nu mai am pe cine sa intreb..... Dar din catalogul vechi cand faci comanda? Ca parca vroiam ceva. Daca e prea tarziu nu ma mai agit.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
Viovio spune:
Fetelor...O mare,mare rugaminte la voi!
Ne-am inscris la un concurs.
Votati-ne si pe noi!
AICI.
Multumim frumos!
Raminem datoare de cinste.
POZE CU BIANCA
Viovio spune:
Acum vad ca nu ma lasa asa.
Vorbim pe messenger daca vreti sa ne ajutati.
POZE CU BIANCA