Mamici de iulie-august (58)
Raspunsuri - Pagina 15
anis spune:
CONTINUAREA:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52459" target="_blank">Mamici de iulie-august(59)
AniS
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Kulta, nu stiu cind ma programeaza.Nu platesc nimic, am fost la spitalul universitar si eram hotarita sa tin cu dintii de decizia mea,dar nu a fost nevoie, fiindca tanti dr citise "dosarelul" si din cauza problemelor mele de sanatate a zis ca as putea sa incerc sa nasc natural, dar ar fi un risc si ca cel mai bine facem cezariana cu anestezie rahi. imi venea sa o pup.nu a fost nevoie sa mai zic eu nimic.pe de alta parte, ma gindesc....sa incerc sa nasc normal? si daca se intimpla ceva? cel mai bine pt copil si pt mine ar fi sa merg la sigur si scap si de frica si am si dr linga mine, ca tu stii ca eram streasata ca nu vreau sa nasc cu moasa.pe 13 ma duc din nou la spital, cred ca mai facem iar niste analize, EKG-ul, tot si am intilnire cu anestezistul. oricum, decizia o am, mi-au trimis acasa ca si daca ajung in urgenta, ma opereaza medicul de garda. le e frica si lor, nu numai mie. asa ca e bine, sper.
daca nu era situatia asa, nu cred ca ii convingeam si cu bani nu se poate nicaieri, ma interesasem.
M
andre_ea spune:
Mamini, cunoastem foaaaarte bine sentimentul!
Da' tu ce-ai baut azi?
Sau e de la hormonii de sarcina? Ca ai fost tare cu "o fi nebuna ca ma-sa".

Andy si
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
corbioana spune:
Mamini, Kulta, Albinuzza, Lulu multumim pt aprecieri
Daaa e ginerele Irinei
e dat. CUmintel asa ce sa zic e in marea majoritate a timpului multumim lyui Dumnezeu mai afce si el ca toti bebeii nazuri poate il doare si burtica, nu-i place deloc sa stea neschimbat. Cand i-e foame plange deci lucruri normale deocamdata.Da ii place la baita a scancit doar la bagat in apa dar apoi a tacut malc era si imposibil la ce rata sunt eu si cat am stat la dusuri amandoi.
Mamini atunci nu o sa-i dau ceai pana mai tarziu. Si am bagat la cap si cu vaccinul am bagat la cap.
Kulta la baita ma ajuta soacra mea ca nu puteam singurica zau.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos