Bebelusi de iulie-august 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

fetelor, acum cateva zile era carmen (doar suntem iesence, nu?), acum am inceput eu. m-am tot gandit si cred ca sunt prea multe cele 4 biberoane pe care le serveste pupi, asa ca am zis sa tai unul. adica cel de la pranz. buuuun. i-am servit pupiului masa, a ciugulit cate ceva, dar nu a fost prea incantat (eu zic ca a mancat mai putin decat papa inainte sa incerc experimentul asta) si la sfarsit i-am dat niste formula din cana. adica nu cana. cani, ca le-am incercat iar pe toate, cu cioc, fara cioc etc. s-a jucat si atat. zic sa nu ramana copilul flamand sa-i dau ceva formula in biberon, mai putin decat de obicei, ca doar mancase, nu? ei, bine, a baut tot.
mai, eu cred ca el nu se desparte de biberon pana la 3 ani.
nu stiu ce sa fac...sa-i scot biberonul de tot, sau sa-i mai dau tot asa in completare si maine...a avut masa la 12, la 3 face nani, cat poate sa reziste flamand???
m-am intins
orice sfat ar fibinevenit
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

mitzu, vazut flacaul si familia voastra frumoasa. sa fiti fericiti o gramada de ani de acum inainte

philip&andreea

Mergi la inceput

io v-am mai intrebat o data, dar nu mi-ati raspuns. acum suplimentez intrebarea. ce le dati voi de papa la pranz/cina?
merci anticipat

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Andreea ..hai sa incerc eu un raspuns ...
pai eu zic sa-i dai mai multa papa solida ca sa nu mai tanjeasca dupa lapte ..eventual dupa niste compot, niste iaurt ..si poate asa reusesti sa reduci mesele de lapte ...
d-l pUfulescu are 2 mese de lapte cu bibe ..dimineata si seara
buuun ..apoi :

la pranz eu ii fac clasicul piure de muuuuuuuuuuuulte legume la care adaug pe zile carne , ficatel , peste sau galbenus ...si cand vad ca stramba din nas ii mai pun smantana , almette sau iaurt ..daca vad eu ca nu s-a saturat ii mai dau un iaurt sau un desert gata preparat din comert -branzica amestecata cu fructe

apoi are masa de multe fructe la care mai adaug biscuiti

si seara adica pe la 18-19 cand ne asezam si noi la masa ..ii dau painica Graham cu almette sau cascaval si rosie ..sau ce mai ciupeste de la noi si are voie ...mamaliguta cu branza si smantana ...
azi am incercat sa-i fac budinca aceea cu branza si galbenus ..dar am facut-o scrum ..bucatareasa lu' peste ...am uitat de ea in cuptorul cu microunde ..si acum miroase in casa

la 22 lapte in bibe

pupic

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

hahaha, merci, simona. tot voiai tu sa faci budinca la microunde. las' ca-ti iese data viitoare.
da, asa ma gandeam si eu, ca ar fi bine sa-i scot macar unul daca nu si mai multe, ca acusi facem si noi anul si vrem sa trecem la lapte de vacuta. dar mai vedem pana atunci. o sa consultam si dr
multam fain

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

TUDOR e tare dragalas si frumos !!! Parintii la fel ! Tortul cred ca afost un deliciu, de aratat ... sursa de inspiratie !!! !!! !!!

O zi frumoasa sa aveti, la noi ploua ...

Pupaciones si astept pozeee !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata si de la noi !!!
Am reusit sa citesc tot capitolul asta pentru ca trecui iar pe la birou ! Daca-i pe asa, o sa ma intorc la munci mai repede, ca doar astfel apuc si io sa deschis dc-ul !!!
Pupici si felicitari tuturor bebicilor care au implinit lunile sau chiar anishorul, sa creasca mari si sanatosi, sa isi bucure parintii !!
Am vazut si pozicile noi - toti bebicii sint niste duuuuuuulci !!
Si am reusit sa mai pun si eu citeva poze noi, asta printre picaturi acasa ...
Pina la 4 pm sint pe aici pe la birou asa ca sper sa mai vorbim !
Pupici tuturor si o zi buna si fara ploaie !!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Nu am citit nimic, nu stiu despre ce mai vb, am intrat sa va rog ceva. Cele care aveti salvate retete pt bebei, trimiteti-mi-le si mie, va rog foarte frumos, pe PM sau pe adresa de email flakeherald@yahoo.com , deocamdata nu mai am timp sa reiau cautarea pe DC si alte site-uri. Eu am avut foarte multe dar, din pacate, am pierdut tot. Va multumesc foarte mult.

La multi ani, sanatate si noroc in viata copiilor care au implnit sau implinesc azi un an si bebelusilor care mai adauga/au adaugat o lunisoara.

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimineata,
Tocmai am vazut niste poze extraordinare cu Tudor, Andreea, Alex.
Mitzura-mi-a placut balconul tau ca are atatea flori frumoase!! Iar Tudor...e ca o papusa.
Nicole-sunt mortale pozele in care stau copiii in piscinute si cea in care dorm impreuna (imi place de Andreea cum isi tine piciorul ridicat peste patura).

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Multumim de complimente, intr-adevar Tudor e un dulce (am voie sa fiu subiectiva, nu?). Iar balconul reprezinta gradina noastra. In fiecare an ne mandrim cu florile noastre.

Andreea (philip), si eu am zis ca reduc un biberon, pt ca Tudor manca pana acum 5 pe zi . Bine, destul de putin cantitativ dar oricum....Asa ca am hotarat sa renunt la biberonul de dupa amiaza. Ceea ce ar insemna ca ar trebui sa manance mai mult la masa de pranz. Dar crezi ca mananca? Face exact ca Philip, doar ciuguleste si sunt convinsa ca daca i-as da dupa aceea lapte l-ar bea. Dar eu ma incapatanez sa nu-i dau ca ma gandesc ca poate in felul asta se prinde si el ca nu mai primeste lapte, si incet incet invata sa pape si alte chestii. Iar seara pe la 7 ii fac asa: ori branza de vaci cu iaurt si cu fructe, ori gris cu lapte si cu fructe, ori orez cu lapte si cu fructe, ori taietei cu lapte (astia mai rar). Si de obicei, mancarica asta o papa mai bine pentru ca ii e foame desigur, daca la amiaza numai a ciugulit.

Nicole, oare ce am gresit ieri cu pozele de linkul meu nu se vedea? E prima oara cand mi se intampla asta si am facut totul exact ca si pana acum. De aia nu inteleg.
A, si spune-ne cum e la mare cu bebe din punctul parintilor de vedere
...ati apucat sa faceti plaja sa va odihniti cat de cat?

Mergi la inceput