Clubul studentelor (2)
Listutza:
1.ALIKAV:ANUL 2,FACULTATEA DE CONTABILITATE,ASE
2.ALINUTZA1980:ANUL 3,F.DE COMERT,ASE
3.ALYAH:ANUL 4,F. DE MARKETING,IASI
4.ANA_MARIA222:ANUL 1,F. DE COMUNICARE SOCIALA SI RELATII PUBLICE
5.ANNE-MARY:ANUL 4,F. DE DREPT,CONSTANTA
6.BRAVEGIRL:ANUL 5,F. DE MEDICINA VETERINARA, ANUL 1,F. FINANTE BANCI,BUCURESTI
7.CGABY:F. DE RELATII INTERNATIONALE,ASE
8.DAII:ANUL 2,F. ECONOMIA TURISMULUI INTERN SI INTERNATIONAL,UNIV. ROMANO-AMERICANA,BUCURESTI
9.DANNA2002:INGINERIA SI MENEGENENTUL SISTEMELOR TEHNOLOGICE,UPB
10.ENDERBABY:ANUL 3,F. DE INFORMATICA,IASI
11.FLAFI:LICENTIATA ... BUCURESTI
12.GIANINA:ANUL 3,F. DE PSIHOLOGOE,BUCURESTI
13.IRI SORI:ASPIRANTA LA ...
14.IULLY:ANUL 5,F. DE MEDICINA,BUCURESTI
15.LYVYA:ANUL 1,F. DE RELATII ECONOMICE INTERNATIONALE,ASE
16.MAGGDA:ANUL 2,COLEGIUL UNIVERSITAR MEDICAL (F. DE MEDICINA ARAD)
17.MARAMIRU:ANUL 3,ASE
18.MEGBENG:ANUL 5,F. DE MEDICINA,BUCURESTI(FOSTA SUCEAVA)
19.RALUALEXANDREI:ANUL 1,F. CONTABILITATE SI INFORMATICA DE GESTIUNE,ASE
20.SADDIE:ANUL 3,F. DE STIINTE POLITICE
PT ORICE GRESELI SI OMITERI PUTETI
VA SARUT DULCE.SPER IN MARE PARTE SA FIE CORESTE INFORMATIILE.
Raspunsuri
megbeng spune:
IULLY....
multumim din suflet...
sa vezi ce mari o sa crestem cu clubul nostru..
weekend placut si spor tuturor..eu tot pe fuga deocamdata
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
megbeng spune:
..plus ca am fost in club PIRANHA din regie, si, PEMTRU A TREIA OARA LA RAND S-A AMANAT CONCERTUL IRIS...
eu intru in categoria fanilor-fanatici IRIS, ii iubesc de mor, fetelor, si la concertele lor am niste trairi absolut unice si inaltatoare...DAAAAAAAAAAAAr am trecut exact pe langa MINCULESCU, asa ca l-am salutat si l-am atins pe mana..iar el mi-a raspuns la salut...nu pot, chiar nu pot sa va explic ce suflet pana la cer am avut..si inca mai am , desi sunt teribil de dezamagita de amanarea concertului
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
anne`mary spune:
megbeng si eu sun fana IRIS. DOAMNE CAT IMI PLAC...nu ii suportam pana acu 1 an, cand am fost cu prietenii mei la festivalul berii unde am ascultat formatii dance si house..la sfarsit trebuiau sa cante iris dar mie pt ca nu imi palceau am vrut sa plec dar nu aveam cu cine caci toti ceilalti vroiau sa ramana. vreau sa zic ca niciodata nu m-am simtit mai bine ca la concertul ala. iar referitor la trairile tale...i know what u mean. a 2-a zi am inceput sa colectionez albumele lor si sunt indragostita pana peste cap de ei..cel mai mult imi place lady in black la care imi vine sa plang pur si simplu la concerte. au venit in mamaia saptamanile trecute dar am ratat concertul. de asemenea imi place cargo dar la concetele lor nu am fost inca.
corina vezi ca merge...inca putin si treci si peste examenul asta si apoi peste restanele care le mai ai. ai sprijinul nostru.
iully mersi de listuta desi ma gandeam ca ar fi fost frumos daca ar fi fost cap de lista licentiatele nu pt ca nu mai au ce cauta in club dar ca un omagiu adus lor caci au trecut totusi peste un examne dificil..si tu sti asta.
va pupic pe toate...acum ma dag la o repriza de iris ca si asa nu i-am mai ascultat de mult si acum am cazut intr-o stare de melancolie aducandu-mi aminte de concertele lor. si cand imi aduc aminte ca atatia ani schimbam postul cand ii vedeam la tv ..ce pierdeam.
iully spune:
Anne-mary,lista nu e obligatoriu sa ramana asa.La urmatorul subiect se pot face modificarile de rigoare.Eu nu am vrut sa supar pe nimeni,imi cer scuze.Si am facut-o in ordine alfabetica cum ai sugerat tu.
anne`mary spune:
iully miiiiiii de scuzeeeee nu am vrut sa para ca un repros. dar eu sunt genul de om care face ceva, dupa care reflecta..ii vine o alta idee si o alta idee si iar alte si alte idei. ma gandeam de exemplu sa schimbam si denumirea "clubul studentelor" parca e anost..sa fie ceva mai aparte..acum nu am nici o ideea dar...
cel mai rau ma afecteaza defectul asta la examenele de limbi straine....am de facut un dialog, il scriu pe ciorna il recitesc, retusez, ca pe foaia curata sa ajunga intr-o alta forma. la fel am patit si cu lucrarea de licenta, am schimbat-o in permanenta ca saraca profa era
deci imi cer inca o data scuze...e f bine ce ai facut si cred ca ti-a luat si f mult timp sa ne aduni pe toate si sa le aranjezi in ordine alfabetica ..iti dai seama ca nu imi permiteam sa te apostrofez acum. dar asa apare din mesajul meu si imi cer scuze..chiar nu a fost intentia mea
megbeng spune:
nuuuuu..anne'mary, e f bine asa, in ordine alfabetica..si numele clubului e tare sugestiv...eu sunt de parere sa ramana asa...
in rest...cam multa liniste..ori chefuitzi la greu, ori invatzati de rupeti...e bine oricum...ne revedem luni!
iully spune:
Anne-mary,nu m-am suparat.Ai dreptate ca trebuia sa punem licentiatele in frunte dar mie sincer nu mi-a trecut prin cap.
imi pare rau ca nu-ti iese dialogul.Sper pana la urma sa fii multumita.
Imi cer scuze de la Flafi dar chiar nu am retinut ce facultate a terminat.
Megbeng,vii maine la festivitatea de la UPB?
Va sarut pe toate
cgaby spune:
multumim de listuta! felicitari celor care au scapat...
m-am plictisit! nu mai am chef!!!! vreau sa se termine odata!
pupici.
o sa mai fie concerte cu iris, sunt convinsa,...si atunci n-o sa le mai ratezi!
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos
flafi spune:
harnicutelor!! felicitari de listuta!
Licentiata de mine nu se supara daca nu e cap de lista! Asa ca stati calme!
cgaby pupici de incurajare!
Va pupic dulcic!
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
anne`mary spune:
gaby si tu esti fan iris? poate ne strangem mai multe si mergem impreuna la un conccert al lor .. mie una mi-ar placea mult de tot. stefan , cel din poze, este bebelul tau? e super scump si frumos foc. iar in poza "mami" esti tu? iar "tati" este sotul tau? de bere nu intreb ca sigur este a lui
eu ma duc la invatat...desi nu am chef.
spor fetelor