sunt gravida!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Felicitari!
Sa ai un bebe sanatos si voios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Bravo! Ai vazut? Indelunga rabdare.... Iata ca Dumnezeu te-a binecuvantat cu un copilas. Inseamna ca ai meritat. Felicitari!!!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Sarcina usoara!!! Un bebe sanatos si norocos!!

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Teodora, ma bucur enorm pentru tine ca ai reusit!!! Eu am aflat de la Luli prin telefon si azi am intrat sa te felicit si sa-ti urez o sarcina fara probleme si o nastere usoara! Ce martisor frumos vei avea tu la anul in brate! Tu ai facut fiv odata cu Moni daca imi aduc eu bine aminte si te-ai speriat foarte tare la cutremur! Ei, bine ca acum esti insarcinata si iti vei vedea si tu visul cu ochii!
Pupici, Laura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Felicitari si sarcina usoara sa ai un bebe sanatos!

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxroxrox spune:

Felicitari si sa ai parte de o sarcina usoara!
As dori sa te intreb daca ai avut efecte secundare cat timp ai luat OVAMIT.Deoarece eu am luat doar o luna si am avut niste dureri de sani ca niciodata, iar abdomenul umflat, parca eram balonata.Nu stiu daca sa mai continui cu acest medicament...oricum sunt ingrozita de ele, in general...mai ales ca am tendinta sa ma ingras...sincer nu mi-au facut bine deloc.Medicii il prescriu usor, parca pe ei nu-i intereseaza efectele secundare...si nici nu sunt asa sigura ca e musai sa fac aceasta stimulare ovariana, deoarece eu am ovulatie la fiecare ciclu.
Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Felicitari Teodora, sa iti dea Domnul numai bine si bucurii alaturi de sufletelul pe care il porti in burtica. Ma bucur pentru tine din tot sufletul, sa ai grija de tine si de bebe! Te asteptam la gravidute.
Anda si matzul subacvatic 13+

toujours optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Teodoran, mi s-a facut pielea gaina citind experienta ta. Cred ca dupa 5 ani de incercari este chiar o minune ca s-a intamplat. Dumnezeu vegheaza mereu!

Draga mea, sa ai o sarcina si o nastere usoara!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51007&whichpage=2" target="_blank">15 milioane - pret pentru putina libertate!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

felicitari din tot sufletul!

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (23+)

www.seansimon.com/june2005.htm" target="_blank">IUNIE 2005
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput