Credeti in vise?, ce parere aveti despre ele?

Credeti in vise?, ce parere aveti despre ele? | Autor: iri_sori

Link direct la acest mesaj

Am ales acest subiect deoarece sa intimplat sa visez anumite vise, care pe parcursul unei saptamini s-a adeverit, la inceput m-am speriat dar acum m-am obisnuit si nu imi mai este frica.

iri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

asta ptr k stii sa le interpretezi. dar daca nu stiai..nu era mai bine? te ajuta cu ceva sa stii ce se va intampla?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

da ce pot sa iti spun ca in unele situatii m-a ajutat(de exmplu sa stiu ca cea mai buna prietena a mea de fapt imi era dusman).

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

Eu cred ca fiecare are parte de asa ceva in viatza....poate unele persoane mai mult ca altele, da teoretic visele sunt alea "de noapte", alea care sigur nu se implinesc, iar cele care se implinesc sunt "semne".

Mie mi-ar place tare mult sa povestesti mai pe larg cum ai visat si ce si ce ai inteles si cum si...orice vrei tu despre asta!

(Cum adica ti-ai dat seama ca cea mai buna prietena a ta ...?)

Mergi la inceput

Intr-o noapte am visat, ca dimineata intra in casa un caine,eu de fapt in ziua accea nu asteptam pe nimeni si surpriza a fost mare m-a sunat prietena mea ca vine pana la mine ,atunci mi-am zis nu se poate ,atunci m-am hotarat sa o trag un pic de limba in asa fel incat sa nu isi dea seama,dar pina la urma m-am convins ca nu imi este prietena cu adevarat,in timp s-a adeverit visul ca imi este dusmanca.

De foarte multe ori nici nu mai trbui sa interpretez visele pentru ca ce visez noaptea ziua se adevereste de ex. am visat ca a nascut vecina fata si eu nici macar nu stiam ca este insarcinata sau cutremurul accesta care a avut loc de curand....

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu nu prea am timp sa visez iar cand visez ceva pana dimineatza uit tot

Mergi la inceput

Nemaipomenit Iri !! Eu as avansa ideea ca "Cineva acolo sus te iubeste", mai ales ca tu pari a nu visa numai lucruri rele, ci si bune si rele deopotriva, adica cele care se petrec; posibil ca esti tu in mod special "daruita" mai mult decat altele si poate ar fi cazul sa fi tot in mod "special" multumitoare Cui iti trimite vise adevarate, ca... poate n-o fi doar un fel de pleashca, ci poate o fi o chemare, un fel de invitatzie spre... nu stiu ! Adica politicos ar fi dupa mine sa raspunzi si tu, sa multumesti Cui iti da, dar spune-mi: te trage atza sa te culci inadins ca sa visezi acuma ca unele vise ti se indeplinesc?

Pliiiz mai povestesti si altele ??

Mergi la inceput

tocmai ca eu nu pot dormi ziua sau se intampla foarte rar(si asta cand sunt foarte obosita) sa adorm ziua, ce pot spune ca m-am rugat sa visez daca soacra mea va mai trai pentru ca eu stateam cu ea in spital si nu stiam ce sa fac(sa ma pregatesc de inmormantare sau sa ma pregatesc sa o aduc la mine acasa ptr. ca ea statea la tara), iar BUNUL DUMNEZEU m-a ajutat sa visez inmormantarea soacrei mele si iti pot spune ca exact asa a fost, nu stiam cum sa ii spun sotului dar pina la urma l-am convins ca trebui sa ne pregatim si asta am facut ,trist dar adevarat si dupa ce a murit am visat ca ii spuneam ca nu stiu sa fac ciorba de burta (si spre rusinea mea nu prea stiu) si mi-a raspuns in vis ca pana la urma o sa invat candva, as avea multe de spus dar sunt f.f. multe.

iri

Mergi la inceput

Iri esti o dragutza ca ai raspuns, eu sunt pentru sa continui sa povestesti cat si ce vrei tu, da daca se ofenseaza careva poti sa-mi povestesti mie pe PM.
Bravo tie ca sti si singura CINE e dincolo de visele tale si iti urez sa te folosesti cum se cuvine de bine de darul tau... da ai Grija Mare cu chestia asta, cu rugatul si intrebatul, ai mare grija ca usor si pe nebagate de seama poti sa ajungi fara sa vrei un fel de "vrajitoare".... adica exact dincolo de unde ar trebui sa te conduca visele tale adevarate !!

Mai vorbim ?

( ps- presupun eu gresit sau ai tzinut destul de mult la soacra ta ? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Superstitioasa din fire, normal...cred in vise..in alea pe care mi le amintesc....placute sau nu, de cele mai multe ori, visez numai tampenii, horror, de genul...taica-miu in coshciug...dinti cazand si altea alea...brrr...ultimile 2 vise, pe care mi le amintesc clar, au fost de boboteaza, cand l-am visat pe iubi, si odata cu el, un soricel alb mare (am auzit diverse variante...ca ar insemna copil, bani, dusmani....pana la urma ce-o fi?)....si penultimul, a fost imediat dupa inmormantarea sotiei unui prieten de-al parintilor...vis taaaare ciudat (daca vreti, vi-l povestesc)...
ce parere am...hm,cred ca sunt menite sa ne transmita niste mesaje, sa ne instiinteze de ce va sa vina, sa ne previna si de ce nu, sa ne deschida ochii....

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput

ce va pot spune ca uneori ma ingrozeste visele ,de accea cred ca ar trebui sa inteleg pana la urma ca este de la DUMNEZEU ca uneori nu le inteleg pe toate ,pentru mine aceste vise sunt bine venite doar ca nu le inteleg intotdeauna.

Pt.Krelia pot sa te intreb cui i-a cazut dinti tie sau altcuiva din familie(pentru ca daca ti-a cazut tie si te durea inseamna ca este rau )daca nu ma insel si asta ai visat? apropo si eu cred ca DUMNEZEU ne arata cateodata anumite semne sau mesaje dar poate la uni mai mult. daca vrei mai multe amanunte poate sunt in masura sa iti raspund ,daca stiu ce reprezinta aceste vise ,ca sincer dupa ce a murit soacra mea m-a pus mai mult pe ganduri....

iri

Mergi la inceput