Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Dragele mele, am citit ce scriati pe vremuri...Ehe....
Si eu am lipsit in perioada aceea, eram deja in concediu si nu aveam net acasa. Si asa de mult imi lipseati.....Nu mai stiam nimic de voi, ca nu mi-a trecut prin cap sa cer nr. voastre de telefon....
Ce frumos !
Si acum ce copii frumosi avem si mari. SA NE TRAISCA !!!

Mami Cristina & fetita mea dulce - Amalia (data nasterii:20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Fetelor azi azi voi avea o zi interminabila, cred ca o sa ajung acasa foarte tarziu. Trebuie sa termin revista, am predare. Si mai am foarte mult de lucru la ea
Si dupa aia mai am un suliment de facut.
Maine tebuie sa ma duc la un botez, casa mea arata ca dupa bombardament si eu sunt super obosita.

O sa citesc si eu ce scriati voi pe vremuri. Si uite ce ma oftic ca nu am dat de voi atunci, ca timp aveam si mai ales de la servici. Ca eu mai mult dormeam la servici decat lucram. Da asta pe cand ameam .

Va las ca am de lucru.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Inisa e pe prima pagina pe DC.

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Felicitari Laureta!Pupici frumosei tale din partea lui Sebastian si a mea!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Felicitari Inisei!

Si mie imi pare rau ca nu v-am descoperit mai demult desi dupa articolele de pe acest site m-am ghidat cand aveam burtica. Dar aveam o sefa cam uracioasa si atat imi trebuia, sa mai stau si pe forum! Dupa ce ca atunci cand plecam de la servici, dupa 8 ore, se uita lung...dar de ore suplimentare ma saturasem. Imi aduc aminte ca nici nu vroia sa puna mana pe burtica - facea asemanarea cu fazele cu extraterestrii din burta.
Uff, bine ca am scapat de ea! Adica nici nu ma gandesc sa ma mai intorc acolo.

Cristina, mamica lui Andrei
Andrei<1an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Felicitari Inisei!!!

Eu qacus ma apuc de facut, plecam la dum la 4 dimineata , vom ajunge chiar cand va incepe canicula. Vom merge 6 ore, sper ca Julia majoritatea drumului va dormi.

Va doresc la toate un weekend cat mai placut si cu mult soare, si celor ce se pregatesc ptr. vacanta sa fie reusita.

Apelul pe vorum il voi face peste o saptamana cand ne vom intoarce.

Pupici

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput

Felicitari Inisa!

Mey Alus da ce te plimbi. De cand a dat caldura tot pe drumuri. Vreau si eu.
Drum bun si distractie placuta.

Asta printre picaturi. Acus vine sefu' si intreaba cat mai aveam.

Si eu zic muuuuuuuuuuuuult.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Tnicoleta- adevarul este ca vara asta ma cam plimb, vara trecuta nu prea ca era Julia mica. De data asta plecam la socri mei in Lituania. trebuia sa vina ei dar din pacate planurile sau schimbat, Soacra mea va avea operatie pe 29 la genunghi si trebuie sa se pregateasca. Pe ei ii vadem doar o data max de doua ori pe an. Am socri minunati deci ptr. mine este o placere sa merg la ei, iar lor le place cand suntem la ei mai ales acum cand este Julia.
Drumul ma cam doaboara dar asta este nu avem personal

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Laureta ce duuulce eeee! ochenata scumpa papa mama puia mica! sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!

Alus calataorie placuta si lipasita de peripetii!

Fetele sa va zic ce mi-a facut azi Sebi!!!

De la o vreme incoace nu mai vrea sa ii pun scutecul cand il schimb... trebuie sa alerg bine dupa el prin casa ... azi zic sa il mai las un pic asa ca se plictiseste si o sa vina el la mine sa ii pun scutecul! Ma intind in pat la televizor facand pe dezinteresata sa ii pun scutecul si el se aseaza la picioarele mele si isi face de lucru! In fundu gol ...! Sta ce sta ... pe mine ma prinde o emisiune pe discovery .... nu mai stau ca pe butelie cu ohii la el! la un moment dat zic sa ma uit cu coada ochiului ce face in pat de e asa de cuminte puiul meu manca-l-ar mama pi el!!! si vad ca mestereste el ceva cu mana intre picioare ... ceva maroniu...tot dadea cumana pe pilota (care e deschisa la culoare!) ca si cum facea curat! Maaa ... zic io... ce are el acolo ca nu a coborat din pat sa ia ceva!!! Creierul meu nu procesa ... sua nu vroia sa accepte ce vedea!!! Sebi al meu facuse kk si se juca cu el de mama focului in pat!!!! Sa lesin cand l-am vazut ce facuse pe body... pe maini... pe fruntea lui... sa mooooooor nu alta... nu mai nimeream sa ma ridic din pat... si sa ajung la el! Iar el se uita asa de fericit la mine si imi intindea si mie din joaca lui ce sa va zic ca avea si pe frunte ditamai steaua pusa de el!!! Il iau cum apuc si il duc repede in baie... la cada sa il spal... si acolo vai si amar pana scot body de pe el ca il mai pictez si eu ...si asa umplem noi cadita cu de toate si facem baie fortat ... radeam cu lacrimi si el cu mine facea ha-ha ha-ha ha-ha... sa lesin si mai tare de ras!!!

L-am sunat si pe tati si el auziti ce ma ia la rost!!! ca de ce nu i-am facut o poza lu fisu cu kk pi el ... sa stie ca are noroc in viata!!! maaaiii dar io la poze ma gandeam in momentele alea?????

No... cam asta fu isprava noastra de azi care o sa tina topul la nazdravenii mult timp de acum in colo!!!

pupici la pui mici si cuminti!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Nally, amuzanta faza si incerc sa-mi dau seama si cum te-ai simtit cand ai vazut isprava lui Sebi. Si Bianca a facut cunostinta cu kk din pampers ca eram eu prea adormita sa il mai arunc la cos, si ea hop cu manutele in el. Si cu pusul pampersului conoastem. Inca intr-o seara a fugit de mine si a facut un pipi si ii placea tare mult sa se joace in el. Chiar s-a suparat ca am luat-o de acolo.
Lasa nu fi suparata, sa vezi ce noroc or sa aiba copilasii nostri in viata.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Mergi la inceput