Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fete dragi!
Mai pe fuga intru si eu. Vacanta placuta Alus, Vanessa, Mammy si cine mai pleaca...
NAlly cum cauti tu in arhive? Eu cautam Mamici de mai 2004 (42) ca acolo era povestea nasterii lui Danut scrisa la cald si tare as fi vrut sa o pastrez pentru cand va fi el mare, da nu am reusit sa gasesc capitolul ala.
Fetele al meu s-a trezit azi-noapte cu mucisori carca, plangand ca nu poate sa respire, am folosit si crema pe pieptut si picaturi si pompita (doar o data ca n-am indraznit mai mult) si abia pe la 6 a adormit bine, linistit, si l-a trezit ta-sau pe la 8:25 ca si asa cred ca a intarziat la serviciu din cauza lui. SI eu ma ingrozesc ca o sa vina si vremea rea si Danut o sa fie tare marait ca el vrea afara.

Nally am ras zdravan de pozna lui Sebi, si chiar era frumos daca ii faceai poza da probabil se manjea si mai bine, poate si gusta putin. Pe mine ma mira ca nu gasesti cresa pentru copii mai mici, si pe mine m-au dus ai mei de la 1 an jumate. Cat despre cerinte...bine ca nu-l vor si insurat :-)

Cius o sa incerc sa ajung si eu la povestea ta cu toate ca timpul meu e tare scurt, poate chiar am citit-o si am uitat ca mai intram pe acolo cand aveam timp, da daca zici ca e din iunie, nici o sansa sa o fi citit.

VA pup acum pe toate si pe copilasii vostri scumpi.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Laureta,galusca [b]Inisa este cea mai frumoasa printesa! sa-ti traiasca scumpa mica...pup-o mult din partea noastra!

AlusDrm bun si usor...sa ne povestesti cum a fost in vacanta!
Nicoleta[/b]spor la treaba...hai ca nu mai e mult si termini!

Fetelor,azi am fost la Ocna Sibiului cu ala mic,si l-am bagat si pe el putin in apa...dar cel mai bine a fost ca a stat in fundutzu gol toata dupaamiaza...chiar l-a prins soarele putin chiar daca l-am dat cu crema...sa-l fi vazut ce mutritza a facut cand l-a vazut pe tati negru,dat cu namol din cap pana in picioare...

Si bineinteles,daca a stat gol...am patit-o si noi...ca a trebuit sa spal paturica de indata ce am ajuns acasa...de atat NOROC!

mamici si pitici,...ca ai nostri sunt cei mai frumosi!!!

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna seara, fetele!

Nu am mai apucat sa va scriu. Maine botez o fetitza si am fost in febra pregatirilor. Sa imi tzinetzi pumnii sa nu ma podideasca lacrimile de emotzie.
Clara de alaltaieri merge singura! A prins curaj si acum nu mai sta locului o clipa.

Alus, felicitari! Se pare ca amandoua au hotarat ca e timpul!
Carmen, La multzi ani! si scuze pentru intarziere!
Laureta, felicitari pentru Inisa!
Paloma si Vanessa, vacantza placuta si sa avetzi vreme buna!

Gata, nu mai pot! Mai vorbim...

Pupicei voua si puiutzilor!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Vai nally ce ti-a facut Sebi. Cred ca era foarte incantat de noua lui descoperire...
Andrei nu mai sta la pampers de vreo 3 luni, exceptie fac schimburile de dimineata cand e prea adormit sau cand e publicitate la TV. Ma mai enervez si il las si eu in funduletul gol pentru cateva minute dar nu plec de langa el. Si chiar si asa s-a scapat de cateva ori cu "pompierul"lui - odata chiar pe perna mea.

cius am fost si noi - eu si sotul - la Ocna Sibiului. Are niste rude (matusa, veri) la o ferma dintre Sibiu si Cisnadie (Sevis parca sau asemanator) si am fost cu ei. Mai frumos decat la ocna noastra de la Slanic.

pupici

Cristina, mamica lui Andrei
Andrei<1an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata!

Felicitari Inisa!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Mey fetelor, am zis eu ca nu termin si uite ca si azi sunt la datorie. Aseara am plecat pe la 22.30 de la servici. Si chiauna cum eram am uitat in timpul zilei sa iau lapte HN pentru fimea, asa ca uite ce ma plimbam aseara prin cartier sa caut HN si nu am gasit la nici o farmacie. Vremuri kkcioase de... (vorba unor colegi). Asa ca pe Bia am servit-o dim cu cereale fara lapte care bineinteles ca nu i-au placut.
Dim i-am facut mancarica si am trimis-o la sormea. Dupamasa ma duc la un botez si sper sa termin cat mai repede ce mai am de facut pe aici.

Va ca am de lucru.

Vacanta frumoasa tuturor.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Irinel eu am duc in arhiva si dau prin pagini! De ex. link-ul acela l-am gasit la ultimile pagini unde m-am dus direct si am cautat mamica de mai iunie 2004! Uite ca am stat si am cautat prin pagini si nu am gasit nr. 42! erau nr. 41 si sarea direct la nr.43 pe 42 nu il vad!!!

Fetele aseara am spalat pilota de creatia lui fimiu si azi e gata uscata! Mi-a dormit f bine aseara! cred ca era multumit de ce a facut peste zi ca a adormit razand si eu am picat dupa el rupta imediat!

Madisor sa iti traiasca finuta! Numai bucurii sa va aduca!

Nicoleta distractie placuta si voua la botez! E vreme frumoasa afara sper sa iti dea mai multa energie pentru a trece peste aceasta zi!

Cristina pe mine m-a distrat faza enorm!!! Nu m-am suparat deloc pe el! Iar el in culmea fericirii! Nu ii mai trebuia nika!

Ma duc sa mai bag o masina la spalat si pe urma bag si materialul de la carut la spalat ca s-a facut de nu imi mai vine sa ies cu el! Am emotii cca nu l-am mai spalt pana acum si nu stiu cum o sa se faca! Sper sa iasa bine!

pe toate fetele!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fetelor care plecati sau ati plecat prin vacante, timp bun si distractie grozava!!

inisa, bravo, asa da, fotomodel!

azi am avut o zi ocupata - ne-am cumparat o masina noua! nu ca era cazul, financiar, mai ales ca io din noiembrie nu mai am servici deocamdata, dar ambele noastre masini erau 'pe duca' si a trebuit sa facem ceva. asa ca am facut, , de o gramada de bani pe care nu-i avem - o sa platim lunar timp de 5 ani.....aiaiaiaiai.... da' sa vedeti ce masinoaca fainaaaaaaaa.... o sa fac poze: e un SUV (sport utility vehicle), toyota sequoia, argintiu, ultimu' racnet, ce mai. am venit acasa si lia atita a chiuit si s-a preumblat prin toate colturile noii masini de parca era intr-o casuta tocmai pe masura ei! pe lia o lasaseram acasa cu maica-mea, ca nu era chip sa aiba ea rabdare la cit am tranzactionat noi la dealership. na, sint obosita, da' tare bucuroasa ca avem asa o masina frumoasa. sper sa ne tina vreo 15 ani! daca traim:).

o duminica faina tuturor, va pupicesc cu drag.

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (23+)

www.seansimon.com/june2005.htm" target="_blank">IUNIE 2005
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Pupic la fete si copilasi.
Multumim fetelor de urari
Noi azi am fost la intalneala la Tineretului am crezut ca vor fi mai multi da am fost 5 mamici 2 tatici si 6 copilasi unu mai frumos de cat altul.Am ajuns destul de tarziu da bine ca m am vazut cu fetele.
Va mai fi o intalneala pe 24 iulie cred ca la Mc Donald's la Romana( mai mult e pentru mamici care dupa aia vor sa se zbentzuiasca).
Io am vorbit si cu Iren sa vedem atunci daca ramane numai MC sau si zbenguiala undeva.

cius22 si nu a comentat printul cand l ati bagat in apa?Inisa urla daca o bagai in mare ,bine si apa era destul de rece da nici un deget nu vroia in apa

Monet sa va bucurati de masina noua.Iuhuuuu cu 2 printese in masina si doi parinti fromosi ce familie super (vreu si iobb2 adica)

Madisor felicitari pentru primi pasi singurica.Si sa iti traisca finutza si petrecere frumoasa.

Inisa mea mi a vomitat ieri pranzul si azi de 2 ori dimineatza sunt asa suparata.Doctoritza a zis ca avut cazuri de copii cu varsaturi diaree si febra in perioada asta.Deocamdata Inisa nu are nici diaree nici febra sper sa nu fie nimic.

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, ieri am facut primul drum mai lung cu Darius in afara orasului, adica am fost la tara, vreo 60 km. Am plecat inainte de somnul de dupa-masa, sperand ca o sa doarma in masina. Da' de unde! A stat cu ochii cat cepele, s-a distrat in continuu, a topait pe toata bancheta din spate, a supt la greu + un biberon mare de ceai. Ma gandeam sa nu i se faca rau, ca mancase si acasa ca spartu', da' nici vorba! Ma bucur ca are stomacul tare, ca daca ar semana cu mine... Nici n-am iesit bine din oras si a trebuit sa oprim ca imi venea sa vomit Cand am ajuns a cazut lat, vreo 2 ore nu s-a miscat, dupa care a luat-o la fuga prin curte, parca ar fi stiut locurile de cand lumea! Eu v-am povestit ca el mananca f mult, da' aseara a exagerat rau de tot! Am facut gratar si a mancat o ditamai pulpa inferioara + o cantitate uriasa de piure de cartofi + paine + biscuiti, ma uitam cu groaza ca nu se mai satura! Cred ca aerul curat de acolo i-a creat o super-pofta de mancare. La intoarcere era f obosit si s-a matatit in masina groaznic, nu mai stiam cu ce sa-l distrez.
Ma mai linisteste ca la mare plecam noaptea, cand orice copil cuminte doarme bustean.

Laureta, felicitari Inisei, o pupam de 1000 de ori!

Nally, am citit si eu mesajele voastre de mamici cu burtici, m-au emotionat rau de tot, mi-a venit o pofta sa am iar buricaaaaaaaaaa! Imi pare asa de rau ca atunci n-aveam net, sunt niste amintiri asa de frumoase!

Madisor, felicitari Clarei, trimitem pupici pt talpite, sa fuga repede-repede!

Monet, sa stapaniti masina sanatosi, si sa faceti multe calatorii frumoase cu ea! Asteptam poze cu Liuta la volan!

Va pupam!
Pa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput