Mamici de iulie-august (57)
Raspunsuri - Pagina 5
irinabungau spune:
Peca, e bine bebe, stai linistita!! Tu oricum aratai ca o pushtoaica de 15 ani, ti-am mai zis eu!!! E si normal ca si burtica sa fie micutza...
Kulta, ti-am vazut patutul, este foarte fain, si-mi place bordura de pe perete, este cu Alba ca zapada????
Ella, plimbarica placuta!!! ce frumos ca are cine sa te scoata la o inghetata... Vreau si eu sa vina iubi al meu acasa!! Simt ca am ajuns la limita cu dorul...
Pupici,
Irina si bebe 34 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
anis spune:
Peca, Eu m-am uitat peste ale mele, desi sunt din sapt 32....
BPD era 7.88,,,asa ca la tine in sapt 35, nu putea decat sa fie mai mare...cam asa m-am uitat eu...
AniS si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
KULTA spune:
Anis, intru sa stau cu voi pentru ca-mi face placere.
Irina, bordura este cu Asterix si Obelisc si e tare faina. Din ce mi-a ramas am lipit pe un tablou vechi si l-am agatat pe perete.Esti o draguta si iti multumesc pentru apreciere.
K32+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Katink spune:
Peca, vezi aici in tabelul asta, sper sa iti fie de folos:
http://9monate.qualimedic.de/Sono_daten.html
Ati gasit nume pentru puiul vostru sau tot in cautari sunteti?
Pupici,
Katink si dulcineea mea 35+
Fotografii
KULTA spune:
Katink, se pare ca dupa tabelul de pe site-ul pe care ni l-ai dat, voi naste un bb mare. Eu in 29 sapt, aveam un bb de 1700g.
Eu am ales nume pentru puiut, Sebastian Mikael.
K32+
Poze cu noi
peca spune:
ah mersi KATINK e la fix.....acum m-am linistit.... e fix ceea ce cautam
nume inca nu avem ...sotul a vrut vlad....dar fiindca nemti nu il pot pronunta si spun Flat....s-a suparat si razgandit...iar eu sunt pt. dennis......dar inca nu suntem hotarati....mai discutam inca
peca
_
http://community.webshots.com/user/peclitza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/peclitzo/my_photos
AC spune:
Albinutzza daca-ti curge lichidul nu trebuie sa stai in picioare. Rezemata, inclinata, culcata. Singurul risc la ruperea (nu fisurarea ) membranelor este alunecarea cordonului. deci nu in picioare. Asa mi-au spus mie. No poti face cativa pasi, pana la masina, dar nimic inutil in picioare. Si cand se rup... curge in valuri si miroase a curca uda.
Irina hi hi de data trecuta mi-a functionat neuronul. Aici se considera ca un canal galactofor infundat se poate drena incet, incet in timp si mastita nu e pasul urmator... decat daca ai rani pe san. Daca ai rani, plus canal infundat esti candidat la mastita, deci a avea grija de rani e esential ca sa nu te trezesti cu chestii realmente dureroase gen mastita.
Legat de pompa... si eu am folosit-o cata vreme puiul suge neregulat. Cu ea prematura asta a durat mai mult decat primele saptamani si am avut timp sa fac la prostii cu carul... .
La modul rezonabil cu un copil la termen in prima saptamana poate suge 15 minute oe un san o data si apoi doar cinci... am scos cu pompa asa cam o medie de timp si suplimentat de la mine cand mi s-a parut ca e excesiv de fomist.
Daca sanii au o portiune rosie, sau una tare, sau fierbinte (calzi si grei sunt imediat ce revine laptele in ei) se scoate cu pompa doar cat sa fii cum zice lactation nurse-ul de aici.."comfortabila". Adica sa nu simti ca-ti face sanul poc si sa fie molut in jurul aureolei ca-n rest D-zeu cu mila.
Nu se recomanda pompa ca sa golesti sanul dupa alaptaredupa primele trei saptamani pentru ca: san plin inseamna ca puiul nu suge tot ce produci tu. Pe cat scoti mai mult pe atat produci mai mult deci cursa inarmarilor... Practic iti reglezi productia de laptic dupa pompa nu dupa bebe si vei deveni dependenta de ea.
Ce recomanda si eu am aplicat cu destul succes e sa scoti laptele fara a stimula productia prea tare. Dus cald si masezi putin sanii pana iese un strop de lapte si apoi lasi sa curga lapotele sub dus. In cazuri de urgenta poti lua un lighean curat cu apa calda (nu fierbinte) si te apleci cu sanii peste el in apa. In mod normal va curge lapte daca nu poti stimula putin sa curga.
De asemenea dupa alaptare in afara compreselor reci se pot folosi ca antiinflamatoare naturale: foi de varza. Le decupati, dati o gaurica de varf si stau la frigider 20-30 min sa fie reci. se pun in comprese pe san si se scot cand devin moi si miros(beahsss da chiar miros cand se incalzesc )
Andreea
Katink spune:
Stiu ca aveti nume pentru puiul vostru Kulta. Eu o intrebam pe Peca pentru ca acu o saptamana a intrat sa ne intrebe idei de nume pentru baietel, am spus noi cateva fete niste nume, dar ea nu si-a dat cu parerea... eram curioasa daca au cazut de acord cu numele
Pupici,
Katink si dulcineea mea 35+
Fotografii
KULTA spune:
Vezi, Katink, neuronul meu e amortit.
K32+
Poze cu noi
ZenaO spune:
V-am facut pofta de discoteca?
Irina - portocala!
Kulta, super patutul, si merge si la beietel. De-abia astept la al2lea bebe (asa zic acum c-o sa mai fie unul) sa am deja multe de la cel mare, plus bagajul de experienta. Bine ca ne-ai spus de faza cu statul pe spate. Foarte frumos numele Sebastian. Mikael e Mihai, nu?
Gata pe ziua de azi, mergem sa facem dusul de rigoare, apoi cremuiala si in asternuturi.
Somn usor!
Zina si bb Matei 34 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos