Aspirante Optimiste 142

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Multam' fain, Mirela, numele de botez: Diana
Delia, felicitari si sarcina usoara!
Fetelor, cam dupa cate zile de la ovulatie ar trebui sa apara pata de implantare? (in cazul in care s-ar prinde ceva). Este obligatorie sangerarea la implantarea outului? Eu sunt in ziua 9-a DPO, si nimic...nici un semn, dar vreau sa stiu cel putin daca mai are rost sa sper...

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Delia, felicitari!!!!! Este o veste extraordinara!!!! Ai grija de tine, ce e mai important acuma e bb! Si tu, evident!!

MirelaV, ma bucur ca in sfirsit ti se vindeca gaurelele. Ofofof, ce aventura a mai fost si asta…

Zamfir.mel - Bine ai venit si sedere scurta!!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Amely, acusica adaug
Catrinel, e spre bine iubita..dar inca nu-mi permit sa spun hop. am o zi nasoala..sunt in ziua 2 de cm..inca am dureri deranjante si destul de abundent..necaracteristic mie...din 2 zile cat ma tinea inainde de laparo..sa vedem acum
pup

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

FELICITARI DELIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase

ce mai faceti? cu pasi rapizi spre gravidutze, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

al toate fetele!
Felicitari Delia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

ANIS, bine ai venit in vizita! Ce mai faci? Ai deja 34 saptamani... wow ce trece timpul! Abia astept pozicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Fetelor, chiar nu e nimeni pe aici? Dormiti toate? Sau prestati pentru bb?
EU nu prestez...... sotul meu are o perioada proasta..... e f.obosit, face si cursuri, si servici, vine obosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetelor, dar ce e cu voi zilele astea? e tare slaba miscarea pe aici. acu' doar nu veniti toate cu vesti de bebei de la vremea de afara..
haideti...adunarea! k fac prezenta.
sa aveti o zi frumoasa
cate un ptr fiecare

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Buna ziua la toata lumea. N-am mai intrat de mult pe DC din pacate dar vaz ca in lipsa mea a plouat cu gravidutze. Bravo fetele si sa dea Dumnezeu sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi, frumosi si destepti!
Eu imi urmez inca tratamentul de stimulare care se pare ca il fac degeaba. Asta m-a determinat sa ma gandesc foarte serios la o eventuala interventie laparoscopica. Am tot citit pe net despre subiectul asta dar tot am niste mici nelamuriri. Daca stiti cumva va rog sa-mi spuneti.
In primul rand imi fac griji pentru ca m-am destul de tare de cand iau clostilbegyt(poate nu e vina lui, poate am devenit eu mai mancacioasa) si nu stiu daca nu cumva suncile mele ar incurca la o eventuala laparoscopie.
In al doilea rand, am citit ca pt laparo ca si pt o oeratie clasica sunt necesare niste analize. Bun, dar eu cand ma duc la laparo trebuie sa am rezultatul la aceste analize sau se fac in momentul internarii. Nu prea inteleg pt ca se spune ca stai internata 1/2 zile. Pai cand fac analizele si cand operatia?
Va pup pe toate.

Mergi la inceput