Proteine in urina!!!!

Proteine in urina!!!! | Autor: pisi_ella

Link direct la acest mesaj

Buna!! Sunt in 38 de saptamani si mi-au iesit proteine in urina. Dr ma opereaza peste o saptamana si pana atunci mi-a zis sa nu mai mananc deloc sarat si sa beau ceai diuretic in fiecare zi. Proteinele astea in urina pot sa apara din cauza unei afectiuni a rinichiului? Ca am probleme cu rinichiul drept...
Am inteles ca asta inseamna ca se pierd proteine prin urina. Care ar fi principalele cauze?? Cum poate afecta sarcina chestia asta?? Am citit si despre preeclampsie ...
Dr nu s-a panicat...mi-a zis doar ca ma opereaza cu cateva zile inainte de ziua stabilita....din cauza proteinelor in urina. Termenul meu e 16 iulie, insa ma opereaza pe 6...Peste o saptamana...Pana atunci....DELOC sare si mult ceai diuretic.

Poate ma lamuriti si pe mine ce si cum...Am mai citit si eu despre asta....dar mai mult m-am ametit!!

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am avut si eu in trim III proteine in urina. Cand m-am dus la dr cu rezultatul, primul lucru mi-a luat tensiunea. Al doilea lucru s-a uitat la gratioasele mele picioruse. Cum tensiunea era buna si edeme n-aveam, nu era vorba de preeclamsie asa ca a zis ca nu e de rau. Dr meu a zis ca daca nu apar celelalte 2 semne nu e de panica.

Nu strica sa manaci fara sare ca sa-ti protejezi un pic rinichii.

Hai, ca nu mai ai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am fost acum o saptamina cu analiza la urina facuta de 2 ori si de 2 ori cu proteine ...25 in nu stiu ce unitate de masura.
La fel s-a uitat daca am picioarele umflate si le aveam si daca am tensiune ( abia a reusit sa imi ia tensiunea pentru ca era mica de tot ) si nu a parut nelinistita... deci e ok.

Oricum mai ai foarte putin asa ca nu are cum sa te afecteze oricum tine regimul fara sare daca asa ti-a recomandat!

Bafta multa la nastere,

Jadi
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Ella, nu te ingrijora. Si mie mi-au iesit in luna 8 iar eu am avut si simptomele de peeclamsie , in ultimele 3 luni de sarcina nu am mincat deloc sarat si min 2 l apa / zi , dar pina la urma totul e ok .
Dc mi-a spus ca e normal sa iasa putin in luna 8 - 9 .

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Multumesc mult, fetelor!! M-ati mai linistit...Ma gandesc si eu ca, daca era ceva grav, m-ar fi bagat mai devreme in operatie, nu?...Ca doar sunt in 38 de saptamani...deci ar fi fost ok sa nasc acum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si mie spre sfarsitul sarcinii mi-au gasit albumina in urina (adica proteine), aveam si picioarele umflate, dar tensiunea era foarte buna asa ca nu eram suspecta de preeclampsie. Am nascut natural si n-a fost absolut nici o problema, daca faci cezariana cu atat mai mult n-ai de ce sa-ti faci griji, totul e sub control.
Sarcina usoara si nastere tot asa!

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Buna,
vad ca fetele ti-au raspuns ca e destul de comuna chestia asta in sarcina.
Eu iti raspund, stiind de la sotul meu, lui i-a iesit valoarea mare, ca atunci cand ai proteine in urina indica o disfunctie a rinichilor, o dieta foarte bogata in proteine sau la sportivi.
El a repetat analiza dupa ceva timp si i-a iesit bine. Dar pana atunci a lasat-o mai usor cu carnea si sarea.
Iti urez o nastere usoara si un bb sanatos.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Si eu am avut minunea asta, eram inainte de 20 de saptamani. Dr mi-a explicat ca daca ar fi fost dupa 20 sapt. se punea problema preeclampsiei, cum nu era cazul atunci ne putem gandi la o problema renala, dar asta numai daca proteinuria e prezenta constant, zile, saptamani in sir. O singura analiza nu este concludenta. M-a intrebat daca nu sunt racita sau obosita. Tensiune sau edeme nu aveam. Nici probleme cu rinichii nu ma stiu sa am. Peste o saptamana la urmatorul control nu a mai iesit, a fost o singura data, si abia apoi am aflat explicatia cu carnea, cu o zi inainte mancasem gratar...
Eu in locul tau as sta linistita, mai ales daca stii ca ai probleme cu rinichiul, poate asta e cauza, oricum totul o sa se rezolve curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Cum am putut sa scriu... Normal ca nu poti sa stai linistita daca ai probleme cu rinichiul, scuze, vroiam sa spun ca poti fi linistita pentru ca nu e preeclampsie sau mai stiu ce altceva ce afli acum, si mai ales ca sarcina nu e afectata. Sper ca problema ta cu rinichiul nu e grava. Nastere usoara si un bebe sanatos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Fetelor, multumesc mult!!

Pineapple, am hidronefrita la rinichiul drept...la echo era mare si plin de lichid.....abia acum 2 luni am aflat ca am asa ceva!! Am avut dureri groaznice, am ajuns la urgenta la 11 noaptea, ma gandeam ca nasc prematur...cand colo, era de la rinichi!! Banuiesc ca e o problema mai veche si s-a acutizat din cauza sarcinii....asa se mai intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Pisi_ella,
stai linistita ca nu e nimic grav. Azi mi-am luat si eu rezultatul si sunt OK. Chiar ma gandeam la tine si am intrebat o doctora de pe acolo si a zis ca daca nu ai tensiune mare si mainile si picioarele umflate nu e nimic grav. Eu le repet analizele in sapt 38 sper ca ajung...

Hai pe forum! Iti doresc nastere usoara si sa trimiti vesti! Si pozici cu bb.

Ella 2000

Mergi la inceput