Cu baietii la o "bere" ...?

Cu baietii la o "bere" ...? | Autor: Madalinuta

Link direct la acest mesaj

ai vostri sotziori fac chestia asta des...?
al meu iese...nu prea des...mie nu-mi prea surade ideea pt ca se duce intr-un club si sta pana tarziu (de fapt asta e problema ca sta pana noaptea, daca ar iesi ziua ar fi OK). am facut totusi o intelegere si o data la 3 saptamani, vinerea, iese cu baietii cu conditia ca la 02.00 sa fie acasa.
aseara a fost una din dati, numai ca si-a incalcat promisiunea si a venit cu o ora mai tarziu...
nu vreau sa par deplasata, nici posesiva si nu ma cramponez de ora, dar ma simt frustrata pt ca mi-am calcat pe inima si am facut un compromis iar "partea celalata" nu a catadicsit sa respecte o intelegere.
gresesc? la voi cum e?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

O data pe saptamana, joi, poa' sa vina cand vrea el, nu ma deranjeaza. Profit de seara libera si stau vreo doua ore in cada...noroc ca mama mea are grija de baietel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Doamne ajuta ca nu am aceasta problema...Adevarul e ca pe aici nu avem tone de prieteni ca si cum aveam acasa, dar si acolo daca ieseam, ieseam impreuna. Sa stii ca te inteleg si nici mie nu mi-ar conveni....DELOC! Mai trebuie sa facem si compromisuri din astea...De exemplu al meu se poate uita in prostie la Star Trek, pe video...Ma mai enervez, amenint ca le arunc pe fereastra...Dar tot se uita.
Te pup si sper sa se tina de invoiala de acum incolo.

Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eellyia spune:

Sotzul meu avea o mare problema cu berea (ii placea la nebunie) si venea acasa ametzit bine pe la 5, 6 dimineatza... in fiecare vineri, sambata, cateodata chiar si in cursul saptamanii. Da' mi s-a pus pata intr-o zi si m-am luat de el : "Auzi nene, gata cu distractiile, acum esti om insurat! Io m-am lasat de fumat, tu...hai sa nu zic sa te lasi de beut, da' las-o mai moale, taica!" Sta el pe ganduri, se codeshte, se suceshte, se scarpina in cap, dupa care zice: "Ok, incerc." A doua zi, dragutzul de el vine foarte hotarat acasa cu...bere fara alcool! In sinea mea imi zic: "Sa vezi ca n-o sa-i placa, o sa faca mofturi si va reveni la vechiul obicei", dar, spre surprinderea mea, il aud spunand dupa ce ia o dushca buna: "Nu-i rea. Merge." Rasuflu ushurata. Insa, ca sa nu fiu exagerata, i-am spus ca poate sa bea oricand o bere, cand are pofta sau cand iese cu prietenii , dar sa nu-l uite Dumnezeu pe-acolo.
De-atunci s-a facut baiat cuminte, nu mai iese cu amicii lui decat rar, bea cu masura si vine acasa devreme, deci de ce m-ar deranja? Deocamdata copii nu avem, deci...it'ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Inseamna ca eu sunt sotia mai posesiva .La noi de cand ne-am casatorit exista o regula: nici unul din noi nu iese noaptea din casa singur (nu la distractie).
Functioneaza destul de bine avand in vedere ca de cand cu bebe numai batai de cap in plus nu mi-ar fi trebuit!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salhiuta spune:

Noi avem o alta intelegere :nici unul din noi nu vine mai tirziu de ora 22 acasa.Daca el merge cu prietenii nu la bere ca nu bea dar se intilnesc si joaca remi si mie-mi place sa ma intilnesc cu prietenele si sa mergem sa ne distram un pic.Noi in felul asta ne mai incarcam bateriile nu prea des dar vad ca da roade 10 ani de casatorie destul de linistiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

la noi e ceva de genul:anunta-ma ca intarzii, cu cine esti so este OK.
Asta e valabil in ambele sensuri.Adevarul e ca daca el iese saptamana asta, ies si eu saptamana viitoare si suntem chit.
Ametit nu a mai venit acasa din studentie(de vreo 2 ani).Prefera sa se ameteasca acasa.
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Eu le intreb pe cele care spun ca sotii lor vin noaptea tarziu sau a doua zi dimineata: daca voi, fetelor, a-ti sta o noapte intreaga la distractie, ce-ar zice sotii vostrii, le-ar conveni? Nu cred.
Asa ca eu zic ca sunteti mult prea intelegatoare si tolerante.
Eu una nu as putea sa accept asa ceva. Sotul meu nu a lipsit niciodata noaptea de acasa. Sau sa fi venit baut...nici vorba. Sa nu credeti ca sunt o zgripturoaica. Iese cu cate un prieten la o bere, dar ziua nu noaptea. Si asa a fost de la inceputul relatiei noastre nu i-am impus eu, pur si simplu asa a considerat si el ca se cuvine.

, care de ziua femeii implineste 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ady spune:

La noi problema e clara. Poate iesi de cate ori are chef, nu ma deranjeaza, atata timp cat nu lasa deoparte indatoririle de tata. Eu nu am nici un fel griji ca iese cu prietenii la o bere, mai ales ca nu o face prea des, dar de obicei in weekend, cand il mai pot lasa pe Robi la mami, mergem impreuna, si ne uita Dumnezeu pe la prieteni, pana la 5,6 dimineata. Asa "ne spalam creierii".
Dar de 8 Martie e randul meu. Atunci ne adunam "gagile" si ne lasam barbatii acasa si mergem prin baruri si prin discoteci pana dimineata.

Robi si Ady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

CERERE DE IEȘIRE "CU BĂIEȚII"

Numele prietenului / logodnicului / soțului:

Cer permisiunea de a mă despărți temporar de autoritatea suprema a vieții mele pentru următoarea perioadă de timp:
Data:_ Durata despărțirii: _ Ora sosirii ce NU se va depăși:
În cazul in care permisiunea mi se va acorda, mă oblig de bună voie să respect următoarele condiții:
* Jur în mod solemn să vizitez numai locațiile stipulate mai jos, la momentele precizate.
* Sunt de acord să mă abțin de la a flirta cu alte femei. Nici măcar nu voi vorbi cu vreo persoană de sex feminin, în afara celor pentru care am permisiunea scrisă.
* Nu voi opri mobilul după 2 beri și nici nu voi consuma peste cantitatea de alcool permisă fără a chema un taxi și fără a obține derogarea telefonică de la cantitatea respectivă.
* Înțeleg ca și în cazul în care îmi este permisă "ieșirea", prietena / logodnica / soția își păstrează dreptul de a fi supărată pe mine pentru toată săptămâna următoare fără nici un alt motiv.
* Cantitatea de alcool permisă: Bere_ Vin_ Tărie_ Total_
* Locațiile vizitate:
*** Locația: _ De la ora:_ La ora:_
* Femeile cu care este permisă conversația: _

IMPORTANT! CLAUZA DE STRIP-TEASE: Nu numai că nu este permis contactul cu persoane de sex feminin, dar promit să mă feresc a mă apropia la mai mult de 30 m de vreo stripteuză sau dansatoare exotică. Violarea clauzei de striptease este motiv de terminare imediată a relației.

De asemenea, accept cu aceeași plăcere și următoarele condiții:
* Îmi cunosc foarte bine locul. Știu cine "cântă" în casă și sunt de acord că nu sunt eu acela. Promit să urmez regulile și restricțiile impuse și acceptate. Înțeleg că asta oricum mă va costa o avere exprimată în flori și ciocolată.
* In plus, îi cedez dreptul de a obține și folosi cărțile mele de credit oricând prietena / logodnica/ soția va consideri necesar. Promit să o duc la cumpărături la Mall dacă nu mă întorc la ora menționată.
* In drum spre casă nu mă voi certa cu străinii și nici nu voi purta discuții filozofice cu aceștia. După întoarcerea acasă promit să nu urinez în altă parte decât în toaletă. In plus, mă voi feri să-mi trezesc jumătatea, să-i respir ca un vițel în față sau să încerc să mă reproduc ca un iepure (beat).

După cunoștințele mele (care sunt insignifiante în comparație cu cele ale jumătății mele MAI BUNE) informația de mai sus este corectă.

Semnat – prieten / logodnic / soț:_

******************************************************************************************

Cererea este: APROBATĂ_ RESPINSĂ_
Decizia e irevocabilă. În cazul aprobării tăiați acest cupon și purtați-l in permanență asupra dumneavoastra!

Permisiune pentru prietenul / logodnicul / soțul meu de a fi plecat în următoarea perioadă:Data:_ Durata: Ora revenirii:
Semnat prietena / logodnica / soție:_

******************************************************************************************

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cata

Oana_B

Mergi la inceput