Bebelusi de ianuarie - februarie (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Shobo, dr. mea ginecolog vorbise cu dr. Culcer, deci oricum stia ca ne ducem cu lapte praf, nu cred ca au asistentele tupeul sa ia din cutii. Pur si simplu nu am mai gasit-o la et. 5 (am si ajuns dupa 11, nu cum spusesem initial)si nu am cautat-o prin ambulatoriu. Dar dr. mea oricum da si retetele (o mai sun eu, ca daca nu reusesc ele sa le ia mai incerc eu dupa 7 iul.) Deci avand in vedere ca stie dr. Culcer, eu cred ca volosesc laptele pt. abandonati. Oricum si Dr. Arina era incantata si e si f. de treaba, are grija.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Shobo, i-a dat mami bibe si bea singur, dar cred ca mai inghite si aer cand nu inclina mai mult biberonul.
Dar persevereaza el...

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Tomasa prin criza inteleg ca plans foarte rau si refuza sanul. S-a culcat fara sa pape. Si Victor e slabut.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

da Megg, normal ca trage si aer ca nu stie sa-l tina , era doar de fun-ul pozei

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

anamaria, ce e cu Victor? el refuza sinul si plinge nasol?
te sunasem ieri ca eram in moghioros, poate imi dai un beep cind mai iesi si vin si eu. sau in botanica. astea 2 sint mai pe linga noi.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

He he he Shobo nu e nimic cu Victor. Intr-un mesaj mai de dimineata am povestit ca de la caldura a avut miercuri seara o iesire in decor: a plans cam mult si nu a vrut sa pape. Dupa aia mi-am dat seama ca era foarte cald si cred ca se deshidratase. asa ca ieri nu l-am mai scos pana la 7 30 si dimineata de la 7 la 8. Dar e bine acum. Atentie si la voi cu caldura.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Lavinia nu stiu ce sa-ti zic de parturi Iustin le trage asa de pe la doua luni dar eu am dat vina pe faptul ca face caca cam rar si de aceea or fi asa mirositoare.Eu cred ca la Natalia este vorba de trecerea de la caca de bebelus mic la caca de bebelus mai maricel.
Amaya bine inteles ca-ti tinem pumni mult noroc, sa aveti vreme buna si sa mearga totul asa cum va doriti voi.
Tomasa si Iustin face mai putin pisu de cateva zile dare u cred ca este din cauza ca transpire foarte mult si astfel elimina diferenta de apa care pana acum o elimina prin pisu.
Oana dai macar doua zile acelasi aliment nu i-l schimba in fiecare zi si eu zic mai bine sa suni la doctora sa nu fie vre un aliment care san u-I priasca tinand seama de faptul ca el a avut acel reflux esofagian. cei acela transat? Nu-l mai lasa mama decat in patut daca este asa zvarluga,daca l-ai lasat la nivelul de jos de acolo nu are cum sa cada .Am vazut pozele , cred ca m-am lamurit dar mai lamurestema sit u o data.
Ana Maria trebuie saavem grija de acum la cazaturi ca tare sunt neastamparati si cum ii scapi o clipa din ochi se si rostgolesc sau tarasc .Eu in fiecare vara am probleme cu gatul sin u pot manca nici macar o inghetata iar de apa rece nici nu incape vorba.
BDana eu am citit intr-un nr mai vechi din “mami” ca cele mai bune tipuri de apa pentru bebelusi sunt Bucovina si Sapte izvoare(nu stiu de ce) cat despre Calipso nu ti-o recomand .Eu am o prietena care lucreaza la Carrefour si i-mi spune ca sunt paleti intregi de apa Calipso care se inverzeste ,in afara de asta daca te uiti pe sticla ai sa vezi ca se extrage de undeva de pe langa Bucuresti Voluntari daca nu ma insel eu.Sper san u te superi eu am vrut doar sa te informez.
Leta si Meg felicitari ca aveti puterea si va gasiti si timpul necesar sa va ocupati si de bebelusii abandonati.
Shobo si eu stiu de faza cu asistentele care vand laptele asa ca nu ma mir daca ar lua si din hainute Ce sufllet o trebui sa ai ca sa faci asta.i-mi place tunsoarea si i-ti sta bine.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Fetelor,plecam la mare si da-ti-mi voie sa va salut,ca n-am cum sa va mai citesc in fiecare zi ,cu patima.
Revenim peste o luna si sper sa va gasesc la fel de active si cu chef de viata,ca si pina acum.
Oana,am vazut pozele lui Seb si Olivia!Sint extraordinare!E,cred si eu ca s-a indragostit,ca-i frumoasa fata,n-are gusturi rele!Sint doi puisori frumosi si jucausi si sa va traiasca!Eu care credeam ca mi-am gasit ginerele!
Va pupic si sa va creasca copii mari pina cind ne intoarcem noi.
O sa crestem si noi,o sa avem 6luni si o sa pot minca si eu meniuri speciale,culese de la voi.
Mama lui Elena -Stefania si Mircea

panagia gabri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Megg, imi pare tare bine ca le-ati dus! Nici eu nu cred ca are cineva curajul sa injumatateasca laptele praf. Sau cel putin asa sper, ca nu ar fi in stare!
Shobo, ai inteles foarte bine eu pun scaunelul de masina cu fata la sensul de mers, m-ai prins! Stiu ca nu e safe asa dar nu pot sa nu-l vad, nu ma pot abtine. Ar fi super o oglinda de care zici, eu habar n-aveam ca exista asa ceva, dar daca zici ca oricum nu se gaseste la noi, nu ma mai stresez sa caut. Poate doar sa rog pe cineva sa-mi aduca din state desi pana imi aduce trebuie deja intors copilul cu fata la sensul de mers si nu mai are rost oglinda. Trebuia deja sa comand mai de mult. Oricum ar fi cazul sa ma potolesc cu faza asta si promit ca asa voi face. Ai facut tare bine ca mi-ai atras si tu atentia, poate asa ma hotarasc si eu sa respect normele de siguranta.
Iti sta f. misto tunsa asa, parca ti se potriveste mai bine parul scurt.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Gabri, sa te distrezi super si sa profiti din plin de mare. Cat despre ginere eu zic sa nu te grabesti sa gasesti unul, eu daca aveam fata o invatam sa se marite cat mai tarziu si sa se distreze cat mai mult . Asa avand baiat l-am si insurat . Hai nu fi trista, aici ne gasesti cand te intorci si te punem la curent cu tot ce s-a intamplat in lipsa ta. O sa ne lipsiti!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput