Bebelusi de ianuarie - februarie (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Magga somn usor!Pupici Hanei.
Mamici am si eu o intrebare.Natalia se partzaie de vreo 3 zile la greu.Si sunt tare mirositoare.Aveti idee ce poate fi?Nu cred ca e normal,inainte se partzaia un pic si nu erau asa ucigatoare la miros...parca a mancat sulf.Nici papa nu vrea.I-am facut supica din cartof,morcov si am gasit la un super market telina de import.I-am pasat cartofelul si morcovul,am indoit pireul cu apa din supa dar nu a vrut si dupa 3 lingurite de insistente a vomat cu jet.Ieri am incefcat piersica cu biscuite nici pe asta nu l-a vrut,nu am insistat prea mult ca dadea semne ca vrea sa vomite.O sa mai incerc si maine cu supa.O sa-i pun si ceapa de data asta.Si dovlecel.
Rayan sper sa nu citesti ce am scris mai sus,despre partzuri

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Gabi.i cum sa se supere Natalia???Doar Rayan stiu ca e gelos.Dar trebuie sa se obisnuiasca cu concurenta de mic!Poate ma ciufuleste mama soacra!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna dimineata fetelor...intru si eu putin pe fuga.

Crinuta, cu menstruatia nu stiu ce sa-ti zic, decat ca la mine, de cand am inceput sa iau anticonceptionale, luna trecuta, mi-a venit inainte sa termin folia cu 8 zile si ma tine de 3 saptamani (f. putin cantitativ) si m-am ingrijorat si eu, l-am sunat pe doctor si a zis sa ma duc la el decat daca se mareste cantitatea...acum vad ca se opreste in sfarsit.

Tomasa, la mine, prima menstruatie a venit dupa 5 saptamani de la nastere (tot prin cezariana) si a fost oribila...f. mult cantitativ si cu cheaguri f. mari si tot tacamul (scuze daca sunt prea descriptiva), de m-am speriat oribil si doctorul mi-a spus ca este normal si ca asa se curata organismul, mai ales la cele care nu au avut drena in operatie (eu nu am avut).

va pe toate si va rog sa-mi tineti pumnii pentru maine sa iasa totul bine fiindca am niste emotii groaznice

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Neatza!!!! Intru pe mare fuga.

Mai are cineva foile cu diversificarea date de Culcer? Multumim!!!!

adresele mele: anita@iccv.ro anita_preoteasa@hotmail.com

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Sarumana!!!

Am si primit. I A esti o bombonica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Intreba una dintre voi zilele trecute (parca Kita dar nu sunt sigura) de cum procedam cand mergem singure cu bebe in masina. Eu il asez in scaunel pe care il am in spate in dreapta si imi vad de treaba. Din cand in cand ma mai uit in oglinda sa vad ce face si la fiecare stop ma intorc la el si ii trimit pupici si ma stramb si rad de zic aia care sunt opriti in spatele meu ca sunt nebuna. Unul chiar mi-a transmis si el pupici intr-o zi, credea probabil ca-i fac lui semne. Daca plange incerc sa mai vorbesc cu el dar nu ma intorc la el decat cand sunt oprita, altfel prefer sa-l las sa maraie decat sa patim Doamne fereste ceva. In orice caz el e destul de cumnite in masina, ii place si ori se uita pe geam ori atipeste. Cred ca s-a obisnuit. Si ii place mai mult in mers si mai putin cand stam pe loc la stopuri, atunci mai maraie. Cel mai nasol e ca imediat ce a adormit trebuie sa ne oprim si il trezesc ca sa il iau cu mine pe unde am treaba.
Patricia sper sa nu am probleme. Cred totusi ca in cazul cezarienei e putin mai nasol, desi sper sa nu. Sa am norocul tau si al Crinutei. Te invidiez ca ai nascut natural. Cu dintzii cica nu este neaparat sa iasa intr-o anumita ordine, eu cred ca e normal, desi cel mai des intalnit e sa apara primii 2 de jos intai.
Amaya, cam asa ceva auzisem si eu despre prima menstruatie de dupa cezariana. Nu ai fost prea descriptiva, chiar iti multumesc ca sa nu sperii prea tare in caz ca patesc asa ceva. Nici eu nu am avut drena. Iti tinem pumnii pt. maine!
Lavinia, eu nu stiu sa-ti raspund. Al meu a fost destul de partzaitor de fel dar parca in ultimul timp e mai bine, adica partzaie mai putzin si nici nu mai regurgiteaza. Totusi poate e normal sa miroasa altfel cand incepe sa pape mancarica. Astept si eu cu interes sa vad ce-ti raspund celelalte fete.
Ana Maria, ti-am trimis eu mesaj pe ambele adrese. Nu stiam pe care o accesezi mai repede. Incepi deja diversificarea? Si eu de-abia astept dar mai am o saptamana.

Fetelor, am si eu o problema. De cateva zile Tudor face mai putin pipi. Cel putin dimineatza ne trezim cu pampersul aproape uscat si pana acum nu se intampla deloc asa (abia il puteam ridica de jos de plin ce era pt. ca eu nu-l schimb noaptea). Doar tzatza si la loc in pat. De mancat mananca la fel sau cam la fel ca inainte. Ce-o mai fi si asta? O fi de la caldura? O trebui sa-i dau apa sau ceai? Ati patit vreuna asa ceva? Mi-e frica ca s-a deshidratat si stiu ca e tare periculos.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

BDana, nu cred ca e vorba ca este cuminte, cred ca nu l-a durut asa tare cand a iesit. Dar ce repede creste dintele!!!!

Magga, ti-a explicat Coraly unde gasesti albumele. Nici eu nu am fost tunsa scurt pana acum 2 ani, cand mi s-a pus pata ca vreau sa respir si eu un pic, si l-am tuns. Apoi l-am lasat sa creasca iar si acum 1 luna si ceva mi s-a pus pata iar si l-am tuns. Subscriu la ce ai zis cu uleiul de masline in supite si piureuri de legume. Si mie mi-a zis dr sa pun.

Crinuta, incep cu morcovel cateva zile, dupa care ii bag si dovlecei. Iar la a doua masa ii dau un pic de pulpa de fructe. Raman seara si dimineata biberoanele (dimineata cu cereale, ieri i-am dat prima oara si i-au placut), la a doua ii dau un pic de pulpa de fructe+laptele, la a treia de morcovel+lapte, si a patra nu stiu ce sa fac, ce sa-i dau pe langa lapte; as putea sa ii dau un desert cu biscuite de exemplu. Ieri i-am dat morcovel, si ce sa manance 2 lingurite, ca fi-miu se intindea cu gura cascata sa-i mai dau. Cred ca intregi i-am dat vreo 6. Si biberonul de 180. M-am uitat in cartea sotilor Capraru adineauri si am citit de mesele asa aranjate, dar nu am terminat de citit ca ii dau sa pape lui Seb. Laptele cu cereale cu fructe fara gluten. S-a dovedit incantat la prima masa (de morcovei si de lingurita), radea incontinuu. O sa pun poze de ieri sa-l vedeti. Mie mi-a zis dr ca pot sa fac morcovel+dovlecel+salata. Nu iti raspunsesem ca plecasem.

Da, Gabiu, fiecare dr are parerea lui despre stat in picioare. Multumim ca te bucuri pentru noi.

Tomasa, si eu ma bucur ca am scapat si de vaccinul asta cu bine, pana la un an nu ne mai inteapa dr. Subscriu total la ce ai zis despre dragostea fata de alti copii. Eu zic sa ii dai si un pic de apa sau ceai, ca s-ar putea sa aiba nevoie, cu caldurile astea...Nu zic ca s-a deshidratat, Doamne fereste, dar mai bine da-i.

Kita, da, merci ca nu ai mai redeschis discutia aceea oribila. Esti o scumpa. Si George merge singur cu Seb cu masina, mai maraie din cand in cand, dar in general se uita pe geamul din spate sau doarme. Si nici lui nu ii place sa stam la stopuri.

Bestutza, ma bucur ca sunteti mai bine, si sper sa se faca bine de tot.

Coraly, multumesc ca i-ai comunicat tu adresa pozelor.

Galaxy, multumesc! M-ai rugat sa-ti schimb datele, dar zi-mi si cu ce. Am citit in cartea sotilor Capraru ca pentru constipatie e bun sucul de portocale, struguri sau pere.

Patricia, nu cred ca e nici "anormal" daca primul iese caninul. S-ar putea sa manance mai putin din cauza dintisorilor.

Lavinia, voi il innebuniti pe Rayan cu fata voastra scumpa. Noroc ca noi o avem pe ingerasa, ca ne bateam pe ea. Nu stiu ce sa iti zic cu partzurile.

Gabi, a mers excelent cu morcovelul, sunt mandra de copilasul meu scump. Si a mancat si 200 de lapte dupa.

Amaya, noi tinem pumnii stransi, stiu ca o sa ai emotii, si este si normal, o sa fi o miresica frumoasa cu un ingeras in brate.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi

Mergi la inceput

Inca o data Pupici!!! Scriem ceva mai mult ca bebe sta pe jos cu baby gym si e ceva mai linistit (il demonteaza). Revenim si noi dupa o intrerupere de cateva zile, am fost in drumul taberei dar de aseara back home.

Tomasa ar trebui sa mai astept cu diversificarea pana pe 14-15. dar ieri nu s-a lasat pana cand nu a muscat (lins) o bucata de caisa. Oricum deja vrea sa manance tot ce mananc si eu. Cred insa ca voi astepta pentru ca plec de pe 11 la munte vreo 5 zile si nu ma mai complic acum. Inca o data mii de pupici pentru diversificare. Cred ca ai muncit ceva s ao transcrii.

Noi avem probleme mari cu caldura. Victor chiar nu a fost un copil plangacios dar din cauza caldurii sufera tare. Miercuri a facut o criza foarte nasoala chiar m-am speriat si am vrut sa plec cu el la spital. Cred ca din cauza zapuselii se deshidratase iar toanta de maica-sa nu se prinsese. ieri a baut 400 ml de ceai. Ii fac baby drink foarte slab Un pliculet la 200 ml apa. Ieri a fost mai bine, n-a fost deloc morcovit, doar ca a facut vreo 10 cacacceli de la ceai. Si tot ieri ca cazut prima data de pe un scaunel olita cu rotite. Nepoata mea (8 ani) il plimba prin casa iar el fericire mare s-a rotogolit. N -a patit nimic doar s-a speriat putin dar l-am luat in brate si i-a trecut. Acum e cam periocuilos ca se rastoasrna.,se apleaca se suceste samd intr-una.

Altceva, eu am facut otita si am sunat doftoreasa lu bebe si mi-a dat voie sa iau antibiotic daca nu imi trece doar cu tratament local si antiinflamatoare. La mine otita e o chestie "de vara" o fac din copilarie cam o data pe an.

Va pup inbca o data si incerc sa citesc ce ati mai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Buna Dimineata!!
Mersi Tomasa si Gabi.i pentru sfaturi!! Oricum se pare ca prunele au dat rezultate!! A facut puiul azi mult si bine . Deci am scapat.

Va pupam,

io, tati si Robert(22.01.2005)
http://numar.trei.ro
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Ana Maria, bine ca ai scapat doar cu o sperietura! of of

Tomasa, am vazut si la noi da. Cu caldura asta au nevoie de mai mult lichid.

Oana , datele noi sunt 10,5kg si 70cm. Super ca ai terminat cu vaccinele. Noi mai avem doua inca si ne rup inima!

va pupam!!

io, tati si Robert(22.01.2005)
http://numar.trei.ro
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput