Bebelusi de ianuarie - februarie (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Crinuta, esti o frumoasa!!!!!Maiiii da tu esti slabaaa, offff poate o sa ne intalni intr-o buna zii esti o scumpa.
Tomasa, noi ne luptam cu dintii si caldura. stefan e f agitat si noaptea cam maraie o fi de la caldura sau de la dinti nu stiu, da io dorm pe mine. Sper sa ne vedem pana plecati in vacanta. Poate sambata duminica daca nu plecati de atunci.
Oana ma bucur ca suntei bine si precoce.Felicitari
Mie mi-a zis pediatra sa nu il las in picioare ca o sa aiba probleme cu coloana. da acu fiecare cu parerealui
Witchie, ti-am trimis pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Magga, sforaitul poate fi intr-adevar de la polipi.cel mai bine e sa-si dea cu parerea un orl-ist

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Magga, la capatul listutei de la inceput (chiar jos) sunt 3 linkuri cu fotografii.

Coraly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Hai ca acum mi se suie la cap, dar as minti sa spun ca imi displac complimentele. Deh, leoaica veritabila!
Gabi mama, unde vezi tu slaba? Stii cat de grasa sunt? E adevarat ca sunt inalta si se mai estompeaza cat de cat, dar, trust me, am de dat jos 14 kg, si eu stagnez.

Oana, nu mi-ai spus cum faci diversificarea.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Si cite nu vream sa va mai spun. Hai repede inainte sa se trezeasca Hana.

Ilucae, nu vreau acum sa mai pun paie pe focul aprins de discutzia despre grasimi, dar atentie mare, grasimile sunt f imporante pentru BBi (ca si pentru noi), fie si numai pentru faptul ca anumite vitamine (A, D, E si K) sunt liposolubile si nu se asimileaza fara un aport suficient de grasimi. Daca tu crezi ca laptele gras nu e bun pentru Alexandra, pune tu macar un pic de ulei de masline in supa sau in piureul ei de legume.

Consoartelor laptarese, vedeti ca prolactina poate sa blocheze pierderea kilogramelor in plus si cica se slabeste mai usor cind vin din nou rushii. Confirm ca asa este. Desi alaptez cica exclusiv m-au vizitat deja mama lor de rushi de doua ori deja si tot slabesc. Lavinia, faci tu foarte bine cum faci, te rog eu mult, nu fa nici o cura drastica, e periculos, o sa vezi ca atunci cind o sa diversifici, o sa slabesti mai usor. Organismul tau va pricepe ca n-are nevoie de atitea rezerve. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Adita, multumesc mult. Sper sa n-am dreptate, dar am s-o duc la un ORL-ist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor azi am fost cam lenesa, am dormit si eu o data cu Tudor si am fost prin parc. M-a molesit de tot caldura asta asa ca n-am prea mult chef de scris. Dar am citit tot!
Shobo, despre fier ti s-a raspuns deja mult mai documentat decat as fi putut sa o fac eu. Lui Tudor ii dau Ferrum Hausman (solutie lichida) in urma hemogramei de la 5 luni. Aveam de gand sa iau si eu tot din asta pt. ca era la indemana prin casa dar m-am razgandit cand am citit ce a postat Magga. Voi cumpara tardiferol si vit. C dar ma oftic ca nu se mai gasesc fiolele. Le preferam.
Leta, ti-am trimis mesaj. Eu ma pot vedea cu tine oricand doar sa stiu dinainte ca sa nu-mi fac alt program in seara respectiva. Din pacate eu nu mai am nr. tau de mobil pt. ca mi-am uitat fostul telefon pe o banca in parc asa ca s-a dus agenda mea.
Magga, iti multumesc pt. informatiile cu parul, banana si slabitul. Toate trei subiecte de mare interes pt. mine (banana pt. ca ma pregateam sa i-o dau lui Tudor, desi este cam controversata si pe aici-unii pediatri spun ca nu se da pana la 1 an pt. ca are potential alergen). Acum m-am hotarat sa nu ii dau. Sper sa ai dreptate si cu slabitul desi eu nu stau f. rau la acest capitol, am doar 5 kg. in plus si nu se vede rau (am 54 cu totul) dar ma supara ca nu-mi mai vin bine hainele si nu am chef sa-mi refac intreaga garderoba. Ce-i drept este ca eu inca nu am primit invazia rusa.
Cornelia, eu nu stiu sa-ti raspund la intrebare si nici ce sfat sa-ti dau. Din aceasta cauza nu am raspuns.
Crinuta, iti sta f. bine intr-adevar.
Gabiu, las' ca ne vedem noi in vreo zi. Pupici lui Stefan.
Dana, la Tudor a durat cam 2 sapt., poate 3 de cand au aparut liniutele. Nu stiu exact pt. ca nu eram sigura ca liniutele sunt legate de dinti, acestea fiind putin mai in spate pe gingie decat locul unde i-au iesit dintii.
Witchie, am inteles ca aparitia dintilor poate da tulburari alimentare. La noi nu a fost cazul pt. ca el nu mananca efectiv, adica nu mancare. Totusi si la el parca s-a simtit o ciudatenie, in sensul ca sugea mai des si cantitati mai mici. Mai mult cred ca simtea nevoia sa stea la san sa se aline cu el.
Megg, eu cred ca ar trebui sa-ti dea lapticul si in iulie. Asa ar fi normal dar legea nu o cunosc ca sa-ti spun sigur.
Alina Maria, felicitari pt. progresele lui Mandy. Dupa cate vad noi am ramas codasi.
Oana si Adita, ma bucur ca aveti asa baieti mari si bine dezvoltati si ca ati trecut de emotiile vaccinului/controlului.
Adita, nici hainutele noastre nu sunt in stare prea buna, dar cum ar putea fi altfel? ca doar le-a purtat. Eu sper totusi sa le foloseasca bietilor bebelusi. Distractie placuta in vacanta!
Kita, sunt perfect de acord cu tine in privinta legii. Ba chiar ar putea da o suma si celor care nu au apucat sa lucreze niciodata, cum sunt studentele de ex. si atatea alte cazuri.

Am incercat sa nu uit pe nimeni dar daca totusi s-a intamplat a fost fara intentie.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Oana nu am uitat de problemele avute cu Seb, de la suc de portocala nu?, dar am zis sa nu mai redeschid discutia ca si asa erai tu suparata.
Pupici, si sa nu uiti sa ne zici de shema voastra de diversificare.

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Multzam fain fetele de incurajari!
Slava lui Dumnezeu suntem bine!!!Ceai mult si novocalmin si uite ca si acu dormim!

Anda,
asa i-am dat dar pana sa plec la spital in loc sa ii dau ceva am plecat..tr repede un supozitor...Asa m-am speriat ..Pt ca nu e de joaca cu temperaatura ! Poate face imediat o convulsie ..Domane feresste!....
Nu stiam de sup cu parcetaamol la copii

Cornelia,
nu te supara mama ..Noi nu aveam clan cand aveam colici!!Clanul daramat de oboseala, clanul cu ochii scosi,clanul diacramp!Asa cand mai mult mamici au o prob comuna!

Tomasa ! Tarea ai a cu caldura !Mai tare as vreaa saa pot avea grija de un bb abandonat..dar mi-e frica...eu stiu cat m-am protejat si cate am vorbit cu el in burtica...cu bb abandonat cine a vorbit si cate frustrari si ganduri urate ..si o sa stie ca e altfel ...mai bine la o mamica acasa sau mai bine cu ceilalti la fel lui si cu gandul ca mai multe mamici ii ajuta?

Megg, Sa nu uiti ca si eu am lapte ! Si vine si ala pe iulie!!

Magga
Mare moda cu antibioticele asteaa! Noua ne-a dat la 3 luni dar de atunci am zis ca nu mai fac prostia!

Kita,
Am acelasi nr dar e intrerupt de duminica seara si nu am ajuns s aavedem de ce! Azi avem telefon!!!!!!!1

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Crinuta, daca vezi ca nu trece si simti tu ca e ceva ciudat mergi neaparat la medic. Pana atunci poate poti lua niste calciu ceva. Mie sincer imi e putin frica de prima menstruatie mai ales ca am auzit ca e mai nasol dupa cezariana. La tine asa a fost sau a fost totul la fel ca inainte pana acum?
Bestutza, ma bucur ca sunteti mai bine. Eu cred ca as putea iubi un copil care nu este nascut de mine. Mie mi se pare ca iubirea fata de un copil vine in timp si se naste din convietuirea zilnica si nu din faptul ca l-ai nascut tu sau ca l-ai alaptat. Eu pe al meu il iubesc mai mult in fiecare zi, nu m-a izbit aceasta dragoste sau instinctul matern inca de cand am vazut testul de sarcina pozitiv, desi m-am bucurat mult cum am auzit ca se intampla altor femei. Cel putin asta a fost experienta mea, eu simt ca am devenit mama in timp. Mie mi se par tot copiii atat de draguti, fiecare in felul lui, si sunt atat de neajutorati incat nu cred ca nu te-ar cuceri definitiv cu un zambet, cu buzitza pusa sau cu orice altceva. De asemenea cred ca prin educatie si multa iubire se pot sterge gandurile rele sau nepasarea exprimate de mama biologica pre-partum. Eu cam asa simt referitor la asta dar pot intelege foarte bine temerile si indoielile in aceasta privinta, care sunt de altfel justificate. Daca nu as fi putut avea copii pe cale naturala in mod cert as fi adoptat unul.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput