Clubul bugetarilor!

Clubul bugetarilor! | Autor: Anca Wish

Link direct la acest mesaj

Am ramas stupefiata aseara cand am vazut la stiri ca indexarea din octombrie s-a dus, la fel ca si primele noastre.

Nu-mi vine sa cred. Si asa castigam putin. Ce ne facem?
Nici o sansa "sa traim bine".

Sunt intrigata.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Stiu ca e greu, si eu sunt bugetar(a) , dar asta e, nu ne putem impotrivi si nu putem face nimic.
Eu sunt o optimista , asa ca sanatosi sa fim si ne vom descurca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

intru si eu in clubul bugetarilor.E ceva de ras...si de plans in timpul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Hop si eu! Nici nu vreau sa ma mai gandesc la salariile noastre de bugetari...de mizerie nu altceva!Nici macar decent nu traiesti din ele!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Eu nu m-am uitat chiar deloc saptamana asta la tv, cum s-a dus putinul din octombrie????????????? Nu pot sa cred!!!!Eu am 40% sporuri iar sambetele si duminicile sunt si ele in functie de tarifar asa ca imi convine cat de putin se mareste tarifarul eu castig mai mult la luat in mana.Vreau indexarea din octombrie

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Maggda, astia ziceau ca si sporurile pica. Acum nu stiu la ce fel de sporuri de refereau. Ca ala de vechime (de exemplu) nu au cum sa-l ia (zic io..!!)

Trebuie sa recunosc ca nu sunt foarte informata. Speram sa aflu mai multe de la voi.

E un mare kk..oricum!!!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Ancutza iubirea mea, noi ne agitam degeaba, ca tot cum vor ei fac.
Si eu am 45% sporuri, si mi-ar fi f greu daca nu ar mai fi.
Oricat ne ametesc ei ca fac legi spre binele nostru......abureala.
Romanul tot sufera din lipsa banilor.ca pe o parte ne da ( ex: impozitul 16%) si pe alta parte vin cu nenorociri gen TVA 22%.si atunci unde e castigul muritorului de rand?

Pupici

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Da' sindicatele unde sunt?! Tac si merg pe mana guvernului. Sa le fie rusine!

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Eu lucrez in sanatate si sporurile ni le-au taiat incepand cu legea noua( cand au picat grupele de m-ca-1 apr.2002) si s-au gandit ei sa ne taie si sporurile care n-aveau treaba cu grupele de m-ca. In conditiile in care....conditiile de m-ca nu s-au modificat absolut deloc...deci????? Cu cine sa te lupti, cand liderul de sindicat face contrapartida cu Directia ca altfel il...externalizeaza?..E seful unei echipe de electricieni si se zvoneste ca spitalele vor firme particulare pt. intretinere. Si tine si el de scaun...Prima de nastere nu mi-au aprobat-o ca nu-s bani si la sfarsitul anului s-au dat prime...sefilor de sectie....Nici nu stiu de fapt ce vreau acum...ca rezolvarea nu este aici...dar ma defulez si eu un pic nu????Si stiti care-i faza faina? Ca-mi place meseria ..o prestez cu mare drag...ca altfel as pleca in alta parte...Plus ca fetele sunt inca mici si conteaza sa ai ...pile in spital...plec nu ma mai cunoaste nimeni...Voi?????

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Dady si eu sunt in sanatate si am toate sporurile:15 vechime,10 spor de sectie grea, 15 spor de 3 ture.Sa indrazneasca sa le ia!!!Dar nci nu cred ca au cum.Fetele de la copii cu HIV si de la TBC au 100% spor de sectie!

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

Vin si eu in randul bugetarilor dar mai defavorizati decat voi,in sensul ca cei din M.I. nu avem dreptul nici la sindicat ,asa ca sa ne simtim bine uneori...
Cu alte cuvinte suntem la mana bugetului... Au bani sa ne dea,bine, nu au asta e ,facem munca patriotica ca doar de aceea am depus juramantul,sa-mi apar tara cu orice pret...

Srtigator la cer este ca si parlamentarii sunt platiti tot de la buget,insa pentru ei sunt mereu fonduri pentru niste chestii care te intriga pana iti fac greata...

Loreen cu Bianca(15.10.1996)si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput