Bebelusi de iulie-august 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare si La multi ani pentru Bogdan si pentru Tudor...
Adela m-ai emotionat si pe mine evident...te asteptam cu pozici..Ce face Tudor..este mai bine?
Ina bine ca in sfirsit va mutati ...dureaza de ceva timp....
Felicia ..asta vroia Andreea ..libertate...Nici ai nu se fac analize la bb ...si tare mi-e ca si la un an tot asa o sa fie...
Eli in budinca am pus un dovlecel care este mai mic decit cel romanesc ...cam la jumatate....Si Uka ar mai fii mincat..duminica-i fac din nou.....aceeasi reteta merge si conopida ..ca tot vreau sa i-o introduc si pe asta..
Ma lmuti ani Maria (cristalina) pt ca nici noi nu mai intram pina marti...luni este 4th of July.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

fetelor, noi am fost in parc si ne-am jucat cu nisip...si ce ne-a mai placut....evident, dupa, l-am dezbracat de pantaloni sa-l curat cat de cat, dar cand am ajuns acasa era plin de nisip si pe sub tricou. oricum, ne-a placut enorm!!!!!!!!doar ca ne aruncam cu nisip si in cap

philip&andreea

Mergi la inceput

Roller ...eu stiam de cofetaria de la Indiana ca era buna...si mai aeste si cea de la intersectia de la Moghioros...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

La multi ani,Tudor Codrin
Sa fie sanatos,sa creasca frumos si sa fie o bucurie pt parinti.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

LA MULTI ANI TUDOR CODRIN!!!!!!!!!

SA CRESTI MARE ALATURI DE CEI DRAGI CARE TE IUBESC LA NEBUNIE!!!!!!

Impresionant mesajul tau,Mitzura!!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Ce liniste este pe aici...eu muncesc de azi dimineata si am crezut ca acum in lunch o sa am cu ce sa delectez...
Hey schimbul 3....Papa(sint suparata pe tine ca nu m-ai cam demult...), Simona, Felicia, Carolina...si evident Andreea ..unde sinteti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Nu am avut net azi si ce rau a fost !!!
LA MULTI ANI TUDOR !!!!sa cresti mare frumos si destept !!!!Adela , sa va traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii !!!mi-au dat lacrimile citind mesajul tau ..Petrecere frumoasa si ..asteptam pozeeee!!!
La multi ani si pentru ceilalti bebelusi care implinesc lunile !!!
Petrecere faina celor care pleaca in concediu si celor ce sarbatoresc 4 iul!!!
pupicei

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai eu sunt pe aici, dar daca am vazut ca nu am cu cine vorbi...de fapt, am fost iesiti putin pana la un magazin sa ne luam un costum de inot si niste pampersi pt apa. vrem sa mergem dupa-amiaza iar la piscina, daca nu plecam pe munti. inca nu ne-am hotarat...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna seara

de joi pana duminica nemtzi de prin locurile astea o tin tot intr-o sarbatoare...dar habar n-am ce sarbatoare.Oricum in oras e un haos daca intri cu masina.... pentru ca sunt fel si fel de deviatii.Tot centrul e plin de masinutze, tiribombe si chiosculete cu de toate.Asa ca noi in week pe acolo o sa tot fim...am fost si in seara asta si i-a placut tare mult Andreei.

Olivia, da...vroia libertate saracutza...dar tot intr-o frica stau sa nu alunece cumva...si sta si cu piciorusele goale ca ca sa aibe aderenta la gresie...o tot mut pe covor si pe saltelutze dar nu are stare ghemotocul.

Andreea, ce bine ca-i place nisipul lui Philip....uite lui Andreea mea nu-i place...se sperie cand ii se adanceste manutza sau piciorusul in el.Mi-e teama ca asa o sa patim si la mare de nu o sa apuc sa ating nici eu nisipul.Mai zicea o mamica o chestie asemanatoare(sa ma scuze ca i-am uitat numele).Eu tot exersez cu ea in park la groapa cu nisip dar de fiecare data cand o las in nisip se agata repede de mine si incepe sa planga...of, of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Felicia, incearca sa o inveti cu nisipul treptat.
Pui nisip intr-o galetusa mica, te joci tu cu el in fatza ei si intre timp vorbesti cu ea si faci o fatza fericita . Apoi o indemni si pe ea sa puna manuta si, treptat, îi pui un pic de nisip pe mana, apoi mai mult si tot asa. Eu asa am procedat cu Felicia mea careia îi era frica nu de nisip, ci de zapada. Avea 1 an si jumatate si era ingrozita ori de cate ori incercam sa o punem cu picioarele (încaltate, evident) pe zapada. Încet, încet s-a obisnuit, dar intre timp a venit primavara .

…Sper ca ai înteles ce am vrut sa-ti spun.

……………..Succes !

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput