Copilasi de oct-noi-dec 2003 (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Buna fetelor!!!
Am si eu o veste buna a dormit Andrei 3 nopti (de vineri seara) la rand singur in patul lui toata noaptea(e adevarat ca cearsaful miroase a mami-am dormit eu in patul lui cand dormea el in patul mare) si sper sa-l tina tot asa. Aseara s-a trezit la 4 dar cred ca de la furtuna si sper sa nu fie doar o minune care tine doar 3 zile.

In rest a facut o pasiune nebuna pentru zmeura -a mancat 2 castroane si plangea sa-i mai dau.

Paula iti tin pumnii sa fie bine la analize si un bebe sanatos!

Ven spor la invatat -luni e ziua cea mare!

Uki fugiti la tara la aer curat? Pentru cat timp? Pupici la Mariuca cea frumoasa.

Vikinga -un numar please!!!-danke

Vreau soare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

marioan, bine ai venit, imi cer scuze pt. intarziere dar nu te-am mai vazut.

Paula 15+
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

buna ziua fetele!

n-am mai scris de multicel pe la voi dar acum am vazut ca am fost chemata la apel asa ca ma execut.

noi suntem foarte bine, doar fontanela care nu mai vrea sa se inchida ne da oarece batai de cap. in rest vara asta ne prieste, desi vremea nu e tocmai generoasa, noi petrecem de minune si ne facem ca n-o bagam in seama. din fericire la mare am prins exact perioada in care n-a plouat, a fost suuuper (poate ati citit subiectul de la calatoriile sufletului ). tudor a fost un copil foarte cuminte si prin urmare a primit tot felul de bonusuri cum ar fi gradina zoo de la mures care pentru el a fost o incantare iar pentru noi o dezamagire totala.
am mai fost pe la brasov, ne-am intalnit cu ceva scandinavi de pe forum... cu alte cuvinte am avut o vara faina si palpitanta si inca mai facem planuri.

in rest ce sa mai zic? vad ca subiectul asta e din ce in ce mai putin frecventat... poate dupa ce trece "vara" va mai reveniti...

va pup pe toate, toate si va doresc sa aveti copilasi sanatosi si cuminti ca tudor al meu. daca vreti sa si vedeti ce-am povestit mai sus intrati pe la albumul de poze.

paula, multa bafta la analize. sa ne spui cum a fost, da?

Andreea & Tudor (9 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Marioan scuze, uitai..na batrinetea bat-o vinamai eu sun in ro cu prefixul 01015 apoi direct 0040..... Costa 10 centi minutul. Sunt si alte prefixe mai avantajoase, cu 7-8 centi pe minut dar se schimba prin rotatie la ceva timp, trebuie sa te tii la curent pe site-ul lor. Plus ca folosind alte prefixe ori aveam legatura airea de incercam de 3 ori pina ma intelegem, ori nu suna, ori uneori mergea bine. In sfirsit eu sunt fixata pe prefixul asta, nu am avut probleme. Poti sa mai intrebi la viata in germania ce mai folosesc fetele acum poate dai de un prefix mai convenabil.Mai uitai sa va zic ca Aldo al meu gata nu mai vrea borcanele, asta de vreo 2 sapt. sa vezi ce gatesc ca o nebuna. Pina acum e indragostit de supa de pui cu galuste, ii pasez asa cu furculita si carnea o aleg si o tai din cutit cubulete. Ii dai la inceput grosul si la urma zeama din supa. Si maninca tare bine. Daca mai aveti retete minune alea cele mai preferate de puii vostri astept idei noi.Fructele inca le papa din borcanel fara probleme.Ven spor la invatat si tinem pumnii!Paula bafta la controale, iti doresc un bb sanatos si sarcina fara probleme.ELENA ce mai face Alvaro!! Cum a fost controlul la inimioara?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Doamne ajuta sa fie bine pt. toata lumea si apoi pt. mine.

Paula 15+
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

hmmm, tot eu

ca am uitat sa va spun ca noi suntem in faza in care incercam sa scapam de pampersi, ziua, noaptea inca nu!

avem si cateva poze in care demonstram acest tare mandru lucru, insa cum linkul nu merge direct, tot in album se vad mai bine...cine vrea, sunt denumite aiurea, ca le-am salvat rapid pe tel... ceva de genul: gwe, joc, jtm si afara...

trebuie sa ne cumparam o multime de chilotei de-acum

stie cineva "trucuri" pt a ghici... cand vine vreun pipilica? ca nici fara suc nu o las...

gata, va las, sa nu va suparati ca ma bag... mereu

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sal, dragele
Mara, ma bucur ca ai revenit pe meleagurile noastre. Am citit si eu topicul tau de la Calatoriile Sufletului si mi-a placut tare mult stilul tau de a povesti. Sfaturi utile pe un ton glumet.
Ti-am vazut pozele si pot sa spun ca Tudor e un frumos. Si cu par si fara par. Si e lung rau. L-ai masurat? Cati cm are? ca eu sunt obsedata ca a mea odrasla e scunda si grasuta.
Iar nuanta ta de roscat e superba. Cam asa as fi vrut si eu sa-mi iasa. Numai ca acum, dupa dese incercari, am trecut la saten deschis. Mi se pare o culoare potrivita pentru lunile cu soare, cand ti se cam decoloreaza parul.
Paula, credeam ca te-ai suparat pe noi ca am vazut ca postai pe ici pe colo, si pe la noi niika.
iti tinem pumnii la analize.
Uki, cam nasol cu ploaia asta. Ca uite iti da planurile peste cap. Iti trimit din Colorado soare mult, vreme propice pentru mers la mare. Va doresc distractie placuta si va asteptam cu poze.
Mariuca e o dulcica, iar zulufeii aia o prind de minune. Dar pune si tu mai multe poze.
Laura, felicitari pentru renuntarea la borcanele. E un pas important. Ai un baietel mare. Dar de biberon ce zice? Mai este prieten bun cu el?
Cu Elena am vorbit ieri si avea o gramada de invatat. Si-a gasit un job de contabila la un camin de batrani (sper sa fi inteles bine) si trebuie sa se documenteze. Oricum parea multumita. Partea nasoala era cu Alvaro ca trebuie sa-i gaseasca pe cineva care sa stea cu el.
Marioan, sa stii ca si fiu-meu iubeste la nebunie zmeura. Numai ca incerc sa-i dau mai putin ca sa tin sub control dermatita aia atopica. Dar vad ca nu mi-a mai facut bubite cam de multicel.
Felicitari pentru dormitul puiului singurel.
Eu pe Luca l-am tuns acum vreo luna, dar cu masina nr. 5. Nu am vrut sa-l fac chelios ca e tare uratel. Iar la noi cum nu sunt calduri din alea insuportabile si nici macar nu cred ca tunsul scurt face parul mai des, am hotarat ca e mai bine sa-l las cu un strop de par pe cap.
Dupa cum va spuneam, in we am fost iar cu cortul. Copilul asta al nostru a facut o pasiune grozava pentru camping. Sa-l vedeti cat e de cuminte, o seara intreaga s-a jucat cu niste pietre, dimineata a gasit maturica noastra de cort si a fost un harnic pe acolo, si uite activitati din astea pe capul lui care l-au obosit la maxim.
In drum catre casa, ne-am oprit la un popas sa papam ceva, iar fiu-meu fericit ca a gasit niste vreascuri uscate si a inceput sa cante la ele; vioara. Il fascinau sunetele ce ieseau. Mai, fetelor, copilul asta al meu are aptitudini muzicale de mic. Nu e el degeaba Scorpion, cica e zodia artistilor. O fi ceva. O creste vreun muzicant din el. Nu Enescu pe la vreo 5 ani canta la coceni? Eh, asa incepe si fiu-meu cu vreascurile. I se mai rupea arcusul si cauta altul care sa-i satisfaca dorintele. Cand a fost sa plecam, urlete maxime pe el. Nu si nu. Asa ca l-am luat cu vrescuri cu tot si l-am pus in car seat. Apoi pe parcurs ce mergeam ii mai furam cate un lemn, ca ne era frica la vreo frana, Doamne fereste, sa-i intre vreunul in ochi.
We asta repetam figura cu campingul.
Liliana, puii tai ce mai fac? Mai da-ne un semn de viata.

quote:
va pup si ma intorc la citit

Catia, te asteptam cu scris mai mult.
Numai bine la toata lumea,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

abia acum am linistit apele.mai fetelor cred ca m-am tampit de tot de cd stau acasa.nu fac decat sa nu stau toata ziua si timpul trece fara ca eu sa fac ceva.
ce sa va scriu mai intai?de vreo trei sapt facem la olitza.doar seara mai punem pampers.sunt tare fericita caci intr-o prima faza am crezut ca nu am sanse.statea ud oricat fara sa caraie si am zis ca nu voi reusi.
de crescut am crescut dar nu ca voiare vreo86cm si13,5kg.si vb de mama focului.evolutia e spectaculoasa de la zi la zi.si ma bucur ca ne intelegem in cea mai mare parte a tipului.il mai apuca si crizele dar slava domnului ca rar.pot spune deci ca am un baiat cooperant.
mai avem de aparut un molar si gata si cu dintzii
a intrat mai nou intr-o perioada de mamosenie in care nu vrea decat cu mine orice ar face.
si cel mai nou e ca am fost sa-l inscriu la cresa din sept.si imi cer astia adev de salariat de la ambii parinti.aveti idee ce sa duci dc esti liber profesionist?
ciuf,cum se manifesta la voi dermatita?si noi "beneficiem" de ea
paula bafta maine si asteptam vesti
ileana,te intrebam dc ai descoperit de unde a aprut diareea.ier poze nu am decat de prin aprilie sau mai si ma gandeam sa postez mai noi dar nu le am inca.dar vor fii
va multumesc ca nu m-ati uitat si renegat si sper ca vom creste mari si ca ne vom reuni cumva si candva toti bebeii
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

pana acum m-am chimuit sa pun trei pozesper sa fi reusit.ileana,pe tine cade beleaua de-a le scoate la lumina!te rog si te pup.
chiar ca fug la somn.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Catalina, se vad pozele. Am aceesat adresa albumului vostru de la inceputul subectului si am vazut cele 3 poze noi. S-a facut mare gabriel, e simpatic foc, si pletos. Habar n-am de la ce a fost diareea, bine ca a trecut acum.
Nu stiu ce ati pytea sa duceti la cresa in loc de clasicele adeverinte de salariat. Intreaba si tu si spune-le ca sunteti liberi profesionisti. Tot femeile de la cresa trebuie sa te ajute.

Ciuf, da si mie o bucatica de soare, pls. La noi iar ploua, e ceva de groaza, s-au mai inundat cateva sate, s-au mai rupt vreo cateva poduri, accesul spre Moldova e cam ingreunat...

Uki, ghicitul cu pipilica e greu rau. Luca face cam la fiecare ora, daca il las fara pampershi. Eu asa il pun, cam din ora in ora si de cele mai multe ori face cate ceva, chiar daca doar cateva picaturi.

Vikinga, cred ca esti fericita ca ati scapat de borcanele. Cum de s-a hotarat mandretea de baiat sa pape mancare normala?

Mara, bine ati revenit! Va asteptam la povesti mai multe!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

Mergi la inceput