Copilasi de oct-noi-dec 2003 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Adriana multumesc frumos pentru ajutor.

In linii mari si eu stiu dar imi era frica sa nu uit ceva de aceea am lasat-o pe luni.Deci ce ai scris tu e perfect singura diferenta ca noi facem cu carne de vita tocata si in loc de lingura de faina(cand nu se leaga) noi punem o bucatica de miez de paine muiata in lapte.

Sper sa te ajute Vikinga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Paula, tinem pumnii ptr. joi.

Ven, tin pumnii ptr luni, sa ne dai de veste ce-ai facut.

Va pup si va doresc weekend placut. Catia, daca ai timp si chef suna-ma peste weekend.

Pupam

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

hai salutare!

apropo de inundatiile din zilele astea... pe unchiul si matusa sotului meu i-a inundat, ei sunt in zona Vrancea... pe langa Pufesti, ma rog, habar n-am cum se numeste satul etc, si mai multe nu stim, ca nu le merge telefonul...din cate am inteles, nu le-a luat apa casa, of, saracii

si in sibiu (de data asta la ai mei) nu merge tel... sper sa nu fie probleme

per ansamblu, e cam aiurea ce se intampla in tara asta, in lumea asta!!!

pe bune, toate se schimba, climat, soarele, animalele, insectele (care devin... un fel de mutanti), oamenii

DAR TOTUSI, SA FIM OPTIMISTI!!!

imi cer scuze la voi, n-as vrea sa va intristez.

pupici

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara mamicute,
Nu am dat cam de mult pe aici....
Am citit,cand am avut timp,de reusitele copilasilor vostri....Cresc copilutii,iar noi parca nu ne dam seama unde si cum zboara timpul asta...
Luana noastra a inceput timid sa manance sigurica.Se descurca binisor cu solidele,la ciorbite,supite...hm...mai greut,ca pan' la gura ajunge lingurita goala....Tot asa mancacioasa a ramas...Mai nou facem pizza acasa si nu e chip sa scapam de pofticiosul pofticiosilor : mananca Luana cate o jumate de pizza si pe urma toarna si cate 2-300 ml de ceai sau lapte si gata! E asa haioasa cum se bate usurel cu palma pe burticuta si zice "Gata!".Ne arata ce s-a saturat.
E o fetita zglobie,sanatoasa si plina de energie.A inceput sa socializeze cu copiii,a mai luat-o in freza prin parculet,dar....totul e ok.
Spune cateva cuvinte,numai cand vrea ea,in rest tot luaneza vorbeste.Stau si ma intreb cand o sa inceapa sa vorbeasca romaneste sa o putem intelege si noi...???Ea intelege aproape tot ce ii spui,la nivelul ei de intelegere.
N-am reusit inca s-o convingem cu olita....Nu stiu cum voi reusi.Oare daca ii cumpar un colac de WC pentru copii care se pune peste colacul mare....voi avea vre-o sansa de convingere?Care ati folosit asa ceva?Spuneti-mi si mie cum e,va rog!
Va doresc tot binele din lume...Sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Mai fetelor sa nu va mai gasesc(pe pagina a doua)!
Eu reusesc din ce in ce mai rar sa scriu cu toate ca net am non stop la servici dar uneori nu am timp nici sa intru sa va citesc.
DAVID este un smecher.A invatat sa ne goneasca cand vrea sa stea singur sa fac vreo prostioara si ne zice "du-te" sau "du-ti".

Acum sta la mama mea(este profesoara) si de cand a intrat ea in vacanta si se ocupa foarte bine de David a facut multe progrese .
Nu mai folosim pampers decat noaptea iar ziua pisu face numai la baie,din picioare fie in olita fie in wc,iar cu caca am inceput sa il punem pe colacelul lui de wc pe care ii era frica la inceput sa stea dar acum s-a obisnuit.El spune de fiecare data cand vrea sa faca,iar micile scapari mai sunt daca nu suntem suficient de rapizi sa il ducem la baie.
Referitor la mancatul singurel reuseste daca este vorba de mancare solida sau iaurt.

Dar progresele cele mai mari le-a facut referitor la invatarea dintr-un atlas zoologic pe care il rasfoieste zilnic a multor animale(stie peste 40 de animale sa spuna aproape corect cum se numesc )(foca,morsa,strut,iguana,arici,pesti,uliu,gorila,urs,lup,tigru,barza,vulpe....., si bineinteles toate pasarile si animalele domestice) iar in afara de astea mai stie inca vreo 20 care stie sa le arate dar nu poate sa le spuna numele(girafa,pinguin,crocodil,bufnita,elefant,....).
In rest sunt super multumita,este foarte activ , are o personalitate puternica si este foarte ambitios ,dar daca ii explicam cu binisorul pana la urma reusim sa il convingem sa faca orice.
Pupici
Mariana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fetelor-dragutelor,

Sa-mi tineti pumnii maine de la ora 10:00!
Am niste emotii ingrozitoare, numai cand ma gandesc la examen mi se face un gol in stomac si inima mica-mica.....
Of, vorba lui bunicu-meu: "Vezi daca n-ai invatat cand a trebuit?"

Daca nu va dau maine nici un semn de viata, inseamna ca a fost nasol....Sper sa nu!!!

V-am pupat (cu fluturi in stomac)!

Venera , mama lui Markus: -> ->
Dati-ne un vot! -> pe situl reclamamascata, pt. Markus Roth-Gross

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ven tinem pumnii!! Cu Dumnezeu inainte draga mea! Sa lasi emotiile deoparte si sa dai tot ce e mai bun din tine!Adriana mersi de reteta:)Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Multa bafta, Ven! Tinem pumnii si noi! Sa ne dai de veste ... imediat ce
iti trec emotiile!

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Bafta multa, Ven, tinem pumnii!

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Bine v-am regasit mamici si copilasi,

Ce mari v-ati facut!
Eu am avut computerul praf, gratie unui "cal troian" care a penetrat cu toate sistemele noastre antivirus. A fost destul de frustrant caci eu am nevoie permanenta de computer fiindca am si ceva activitasti part-time care depind de taste.
Inca nu v-am citit din urma dar voi face asta imediat ce doarme Maia. De noapte.
Ven, bafta maine!
Noi, slava Cerului, suntem bine. Sunt aici niste calduri oribile cum nu au fost in toata istoria Canadei. Nu stiu ce e cu planeta noastra saraca. Vremea e tot mai neprietenoasa.
Miruna se bucura de vacanta. Maia face o tona de pozne. Noaptea se trezeste si cere canita. Mai bea lapte, sau apa. Dar in general, se trezeste ca sa vada unde sunt. Striga "mama" si baga manuta printre gratiile de la patut ca sa o pup. Apoi adoarme la loc. Patutul ei se poate transforma in pat de infant (adica sa-i scot gratiile si sa ramana doar speteaza). Da' nu fac eu schimbarea asta caci stiu sigur ca nu va vrea sa stea noaptea sa adoarma in pat. Fiindca i se va parea mult mai tentant sa fuga prin camera si sa se joace. Stam binisor cu papa, in sensul ca accepta orice. Si e foarte bine echilibrata fizic. E bine construita si destul de inalta, caci peste tot unde mergem la joaca este mult mai inalta decat cei de varsta ei. Asa a fost si e Miruna care la sase ani are peste 130cm si pare cam de clasa a 4 a. De' nici noi nu suntem scunzi.
Miruna se joaca mult cu Maia. Le pot lasa impreuna sa se joace, fie in camerele lor fie pe tot etajul (dupa ce inchid poarta de la scari). Ma bucur ca Miruna este asa de atenta caci totul vine din initiativa ei. Maia e cam iute la manie si daca nu primeste ceea ce vrea, de la noi, ne cearta in felul ei.
Cu olita nu stam asa de grozav, adica suntem doar la faza de pipi caci nu am reusit sa nimerim niciodata cealalta faza. E drept, nu ne-am straduit tare.
Ma duc sa vad pozele voastre si revin,
Z.
Miruna, 6 ani, Maia 20 luni
http://community.webshots.com/user/lmureseanu

Mergi la inceput