Suflet de copil - ANDREI ONICIUC (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Am ajuns la suma de $467.00, un pachet cu haine, alimente si jucari (pt cei doi gemeni) au plecat catre Andrei.

Va multumim tuturor!

Pashosha, ti-am vazut subiectul, e trist, voi incerca si eu sa ajut cu ce pot.

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Multumesc frumos Lucia pentru ajutorul de la subiectul creat de mine...din suflet multumesc, vezi ca am mai adaugat ceva..oricum, te rog sa iei legatura si cu Dana, prietena mea din Boston, care are o groaza de haine si jucarii..macar daca tot se trimit de acolo, le facem pe un container pe vas, costa putin si dureaza o luna...ma pot interesa eu daca vreti...
ai nr ei de tel la andra(motanik)
bravo cristiana, putin cate putin se aduna mult, esti de admirat

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Nu am vb cu Lucia inca, la ea e cu 5-6 ore in urma ora, dar aseara a ramas sa ia legatura cu Dana din Boston si sa stabileasca impreuna cum e cel mai bine sa trimita hainutele si jucariile.

Cristina si Pashosha, sa ne dati de stire cand trimiteti hainutele si ce mai aveti, va rugam.

Tuturor mii de multumiri pt ajutor si sprijin.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Am luat legatura cu Crystina si o sa iau si eu 2kg hainute pt fetita de 1 an. Cand ajung acasa , le pun la posta pe fam lui Andrei.
Ne poate spune cineva cum stam cu banii pt proteza?
Cat mai trebuie pt proteaza temporara?
Oricum daca e ceva in plus tb sa strangem pt proteza definitiva, desi nu cred ca am ajuns la suma de care e nevoie nici pt prima proteza.
Doamne ajuta!
Cristina

''Suflet de copil -ANDREI ONICIUC''
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738

O sansa pt Silviu!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50122

Mergi la inceput

Acum 20 de minute am primit prin PayPal $47.75

Nu cunosc persoana care afacut aceasta donatia, dar tin sa-i multumesc pe aceasta cale.

Din pacate firmele de credit card percep comision destul de mare pe tranzactii. Donatia de mai sus este de $50.00, dar in cont au ajuns numai $47.75 dupa un comision de $2.25.
Daca este posibil ar fi bine sa folositi check card sau check ca sa evitam comisioanele. Stie cineva in cazul "Hogas" cum s-a rezolvat acest fapt?

Situatia PayPal:
ancuta06......$15.00
anonim........$50.00
Sebastian.....$47.75 ($50.00 - $2.25 comision)
Emanuela......$30.00 In memoria unchiului Tica.
Total:$142.75

_

- Web

Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Multumim anonimului!

Cryss, super ca iei pachetul. Despre proteza temporara, te referi la banii pe care trebuie sa ii achite pt ca apoi sa ii primeasca inapoi?

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_free4ever spune:

Multumim tuturor in numele lui Andrei ptr. tot ceea ce ati reusit sa faceti. In ceea ce priveste proteza , revin cu detalii:proteza provizorie costa 50 de mil. din care 39 de mil. ii achita CASA de ASIGURARI SI CEI 11 MIL II OFERA FUNDATIA GYSGY din Bucuresti. Tatal copilului a fost sfatuit de Fundatie ca Andrei sa intre cat mai curand in posesia protezei sa plateasca cei 39 de mil , ptr ca pe parcurs CASA de ASIGURARI II INAPOIAZA.Din cei 39 de mil. el a achitat 27 de mil avans si mai trebuie sa achite inca 12 mil.
Proteza definitiva costa 7.000 de euro. Multa sanatate tuturor si mii de multumiri

Mergi la inceput

Pe primul mesaj am pus situatia totala a donatiilor la ora actuala. Am sa actualizez lista cat de des posibil. Aceasta situatie o puteti gasi si pe pagina de web a lui Andrei.

http://storm.prohosting.com/oandrei/ro.htm

_

- Web

Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Multumim anonimului, si ne bucuram sa auzim ca si Casa de Asigurari contribuie...multumiri de asemenea fundatiei Gysgy...Aveti cele 12 milioane?..noi amtrimis ceva dar vom face tot posibilul sa strange..Despre hainute, te anunt negreshit Andra, nu iti face probleme..cred ca in 2 saptamani..Eu incerc sa strang cat maimulte si sa organizezun mini van sa mearga la ei..deci chiar si voi, cele care doriti sa trimiteti hainute, hai sa ne punem de acord si sa le trimitem pe toate odata , platim mult mai putin si ajung si repede..nu are sens ca fiecare dintre noi sa plateasca posta..
ce parere aveti? Eu am de luat o tona de haine de pe la lume dar mi le vor strange in week-end-ul acesta si cel viitor..deci timp ar fi pentru cine mai vrea sa participe

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1iana spune:

Pashosha, eu nu am reusit sa strang f multe obiecte, dar cand trimiti tu sa imi spui sa iti aduc ce am, nu te pot ajuta cu bani sa le trimitem din pacate.

Mergi la inceput