Copilasi de martie-aprilie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

URAAAAAA, am revenit pe meleaguri galatene si bineinteles ca m-au si chemat ( asa putin ) la munca.
N-am citit nimic ( dar recuperez eu ) am intrat doar sa va salut si sa va spun ca mi-a fost dor de voi . A fost super !
Daca termin in timp util ce am de facut intru sa va povestesc in amanunt !
Va pup !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Laura

Bine ai revenit! Ne-ai lipsit mult de tot! Te asteptam sa te aduni si sa ne povestesti cum a fost in concediu!
]

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Fetelor pe unde umblati?? Chiar nu mai aveti timp de internet??

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetile!

Ce mai faceti voi? vad ca activitate pe forum mai putin! Bineee uite cine vorbeste!!!!

Numai ca eu nu stiu alti cupii cum sunt dar al meu ii intrece in crize facute cand ma vede la pc! Efectiv ramane fara aer daca nu il bag in seama! Asa ca net mai mult seara dupa ce adoarme si daca nu am treaba prin casa ...mancare calcat rufe... voi cum va descurcati (ma refer la fetele fara ajutoare...doar voi cu cupilu si sotu!)? Eu deja simt ca o iau razna...

Azi am fost la Gradina Zoo si a fost super!!! Aer si liniste si animale foarte frumoase ... curat si frumos amenajat ... mi-a placut foarte mult! Sebi a obosit asa de tare incat mi-a adormit pe bara de la carut cand mergeam spre iesire!!! El care nu inchide ochii in carut nici sa il rupi!!! Atarna asa de scump pe carut ca imi venea sa il pap! imi parea rau ca nu mai aveam loc pe card sa ii mai fac o poza macar asa cum dormea!!

Acum doarme dus si pot sa mai bantui si eu pe forum un pic!

Am facut o poza absolut superba cu pelicanii de la zoo!!!

Pelicani

Va pupic dulce

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Ei ALina, bine ca mai dai tu pe aici ca altfel muream de plictiseala!
Mai ce sa-ti zic, al meu face crize doar cand il vede pe tacsu, adica e topit dupa el, de multe ori nici macar sa se descalte nu il lasa, sare la el in brate...cand era Raul mic, Clau zicea ca pe el nu-l iubeste, acum il sufoca cu ubirea luiIn rest s-a mai linistit puiutu meu, nu prea mai face crize, de ceva vreme am observat ca a invatat sa se joace singur...sta si cate o ora singur cu masinutele lui si din camera se aude doar"BBRRRR"
Am baiat mare!

Am uitat mai face crize doar cand il scot afara din cada

Pupicei multi lui Seba!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Salutare la toata lumea!
Laura, bine ai revenit! Asteptam povestile si pozele!

Sunt in mare graba ca mi-e somn si am ceva de lucru la calc. Dar am vrut musai sa va prezint pe Stefan-iubaretul. Pozele sunt facute azi, la chef, de ziua Elisei, prietena lui Stefan. Uitati-va aici la o poza elocventa . Si va invit sa dati o raita si prin restul albumului, ca mai sunt poze de genul.

la toata lumea si o saptamana usoara!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (32 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Calu tu i-ai luat ceva lui Raul sa pui in cada pentru a nu aluneca? ca al meu l-am bagat zilele astea de forta majora in cada si era sa imi pice cu capul in cada chit ca eram si eu si il tinem bine!!! I-am facut saracu o vanataie la manuta!!! A alunecat pur si simplu!

Tre sa ma duc in practiker sa vad daca gasesc un covoras din cauciuc care nu aluneca in cada! Am vazut la cineva in varsta care isi luase de frica sa nu alunece! Mi s-a parut tare fain! Sa vad daca gasesc si eu ceva asemanator! Ca am vazut cadru pentru copii dar Sebi nu sta in asa ceva! El trebuie sa se plimbe prin cada sa se aplece sa ridice picioarele si alte scheme din astea si nu sta el intr-un cadru!!!

Mariana am vazut poza cu Stefan si pretina lui meeeyyy!!! Ce scumpi suuunt!!! Chiar era pus pe treaba baiatul la pupacit fata bine!!! Brava lui ca stie ce vrea!!! sa o manance era in stare el acolo!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Va e dor de cafelele mele ?????? Super ! Si mie imi era un dor nebun de voi ! Ce bine ca ne-am regasit, deci poftiti la cafeava rog !

Din pacate no cred ca vom sta prea mult de vorba , am primit ieri telefon ca voi avea control la una din firmele la care tin contabilitatea si va dati seama cam cat am de munca ! Dar printre picaturi vorbim noi ! Oricum nu inchid pagina sub nici un chip !
A, si vestea super e ca saptamana asta voi avea si acasa internet ! Deci macar noaptea si toto va povestesc eu cum fuse !
Acu va pup si .... ne intalnim la cafea !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna dimineata si de la mine!Azi stau mai mult pe-acasa, gatit,curatenie,etc...si de miine iar luam parcul cu asalt,groapa de nisip,leaganul si altele.Mai toata ziua stam pe-afara si seara cad frinta de oboseala.
Bun venit Nedda si Laura.Ne-a fost intr-adevar dor de voi!!!!Asteptam detalii si bineinteles pooooze!!!
Elena, se vede ca va simtiti tare bine acasa!...si nu ne-ai uitat nici pe noi.Pupici la Bouboulina!

Acum ma bag cu capu'n cratite(doar azi), cu trei barbati...imi maninca urechile!

HAI VA PUP!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Nally ,bine faci ca mai treci si pe la noi!

Andreea,am fost in Constanta simbata trecuta(in mall),si chiar ma gindeam sa ne intilnim si noi ,dar nu am telef.tau.In august venim din nou in Mamaia si poate chiar facem de-o intilnire!

Laura mult succes cu controlul, va iesi BINE!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput