De la cine asteptam noi ajutor ???
Vineri citisem intr-un ziar ca s-a propus modificarea legii 19/2000 asa incat mamele cu venituri mai mari sa primeasca 85% din venitul mediu pe ultimele 6 luni .
Astazi insa in Juranalul National sunt prezentate modificarile solicitate . Gasiti aici articolul http://www.jurnalul.ro/articol.php?id=1118
Tara lui Papura Voda , asta suntem .
Silvia , Marius si bebe Stefanut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=e4c8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
De poți prin clipa cea neiertătoare
Să treci și s-o încerci gonind mereu
Al tău va fi Pământul asta mare ,
Dar mai mult : vei fi OM , băiatul meu !
Raspunsuri
valiburu spune:
am citit si eu articolul si este trist ca se intampla asa. Dar ei sunt cei pe ca i-am votat. Ei spuneau ca vor mari aceasta indemnizatie de crestere a copilului, dar pe semne ca s-au razgandit.
Ma bucur ca am prins sa primesc bani pt copil pe legea lui Nastase, macar asa mai primesc ceva de la stat, ca de dat le dau mereu...
LuminitaB spune:
Azi(ieri) m-au chemat putin la serviciu (sunt in CIC) fiindca tipa ce ma inlocuia se marita si nu se descurca nimeni in zona. Am acceptat pentru citeva ore, am zis sa nu fiu intepata. Ce-mi zice sefa mea: sper sa se reduca indemnizatia la 3 milioane, sa te intorci la serviciu. Am facut o mutra de m-a lasat in pace dupa aia, n-a mai zis nici pis. Probabil ca asta vor, sa angajam bone. Uite cum creeaza dragutii noi locuri de munca!
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
aissa spune:
Lumi, da-i un telefon si spunei dragutei sa citeasca proiectul. Nu ni se va aplica noua celor care suntem deja in plata si nici celor care mai intra in CIC pana la 31 dec. Numai de la anul, in caz ca va trece.
Am vazut-o aseara la Esca si pe aia de la CNPAS, continua sa sustina ca asa ei incurajeaza natalitatea. Ca ele pe timpul lui Ceausescu aveau dreptul la 4 luni de concediu. Bine, si acum ca nu o sa mai ai dreptul deloc, e mai bine?
De multe ori am observat un fel de invidie la femeile care au muncit/nascut pe vremea lui Ceausescu. Colegele mele care sunt de varsta cu mama (ca sa nu le zic de-a dreptul babe), cand ziceam ceva ca vreau un liber sau ca n-am decat 21 de zile de CO imi sareau in cap ca ele lucrau si sambetele si ca nu aveau libere etc....Un fel de daca noi am dus-o rau, de ce sa o duca astia mai bine.
Cam asa si aia de la CNPAS, justifica o tampenie (de fapt ei vor sa nu mai plateasca ei indemnizatiile iar Primariile nu au cum sa suporte cuantumul de 85% si au gasit ei o solutie stralucita) prin faptul ca si pe vremea lui Ceasca era la fel. Deci de ce sa evoluam cand putem da inapoi.
Si daca imi arata ei bona aia de sta pe 3 milioane......(ca asa imi zic si mie la serviciu, de ce nu imi angajez bona). Si cand le spun ca trebuie sa-mi mareasca salariul, in asa fel incat sa pot plati bona, cu cel putin 7 milioane se uita stramb. Si uite asa stau acasa.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
LuminitaB spune:
Eu sper sa nu treaca legea asta. Cit despre sefa mea, cinii latra, caravana trece. N-o duce mintea la mai mult. Asta e.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre