Oligospermie(2) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

AYSHA, de cat timp sotul tau Tribulus ? al meu ia de aproape 1 luna si peste 2 saptamani repetam spermograma, te anunt atunci ce rezultate avem. De data asta vrem sa ne incadram in 3-5 zile de abstinenta ca data trecuta am facut-o dupa 9 zile. Am vazut si dr. care nu tin cont de perioada de abstinenta, dar acum 2 ani cand am facut spermograma dupa 3 zile a iesit ok iar acum dupa 9 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Motzunica, ii mai dai ceva sotului tau in afara de tribulus? Si de care tribulus ii dai? Adica ce concentratie are? Ca eu am gasit de la Laboratoarele Medica cu 180mg pe capsula, ceea ce mi se pare cam putin (ii dau cate 4 pastilute pe zi). Acu vreau sa le caut pe cele de la Weider cu 650mg.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Iepurila, tot tribulus de 180 mg+ Maca+ branca ursului, nu vrea sa ia decat dimineata si seara din fiecare ca cica nu pleaca cu " ierbarul" la servici , eu zic merci si pt. atat ca la cat e de indaratnic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Cata dreptate ai Motzule, trebuie sa apreciem ca incearca, cat de cat. Eu nici macar nu i-am mai spus ca se iau de trei ori pe zi, ca stiam ce reactie va avea. Sa-l vezi cum se stramba la Branca U. Zic Bogda prosti ca inca nu mi-a spus ca nu mai vrea (are doar 2 zile). Totul ar fi OK daca ar fi pastilute si s-ar inghiti cu apa sau suc (eventual bere).
Doamne, am ras cu lacrimi cand am citit mesajul tau ("ierbar").
Te pup si Da Doamne sa iasa bine spermograma si sa te vad cu II

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Iepurila, Doamne ajuta si tie, vezi ca se gaseste branca si sub forma de pastilute, al meu s-a obisnuit deja cu tinctura si a zis ca merge in continuare cu ea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

SALUT FETELE,pasionate de Branca Ursului,eu nu mai iau tinctura de branca,am ajuns sa o iau in stare naturala mestecata pe stomacul gol,panaxginseng(fiole) imi da o stare excelenta ,inconvenientul este ca dorescin fiecare zi,si datorita acestuia impreuna cu Pregnyl-ul am avut un salt mare in ceea ce priveste numarul.Fetelor:Endo mi-a spus ca doar o abstinenta de 2-3 luni afecteaza sperma si asta la nr. nu si l-a calitate. Motzunica:nu cred ca este indicat ca dupa doar 1 luna juma sa repetzi spermograma,nici prea des nu-i bine a spus Uro,parerea mea ar fi cam dupa 2 luni si ceva astfel incit sa lasatzi organismul sa lucreze,una este actulsi altai M...ptr spermograma.Este doar o parere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Sotul meu ia tribullus si branca de 2 zile !dupa care facem inseminarea 2, adica luna asta, deci nu stiu cu ce rezultate va fi tratamentul. Nu si-a facut nici un fel de analize hormonale, la el probl. este de la un varicocel operat in adolescenta. A luat undestor si proviron pana acum, cu ceva rezultate, mai ales in ceea ce proveste motilitatea.
Eram curioasa de rez. cu tribullus si branca la spermograma, ca n-am auzit pe nimeni spunand din toata inima : da, dom'le, de la asta a crescuuuuut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Doamne, ar fi minunat sa existe un tratament minune, garantat 100%!
Din pacate, lucrurile trebuie cautate cu rabdare, cu anumite costuri financiare, cu tact etc etc
Un excelent dr endocrinolog, dr Soare, nu dadea nici un medicament pana nu alcatuia profilul hormonal al fiecarui pacient, in urma a 30 de analize de sange si desigur dupa efectuarea spermogamei. Verdictul spermogramei in mai 2004 a fost oligoastenoteratospermie (20mil/ml, forme normale 10%). Tratamentul a constat in medicamente homeopate + potent power 3/zi (un fel de tribulus, tot din plante), epa marin (ulei din peste artic) 3/zi, ego de la Vita Care 1/seara si dostinex, ca prolactina era marita de 2 ori.
Spermograma efectuata dupa 3 luni a aratat 70 mil/ml, normospermie.
Important e ca dupa 2 luni de tratament sa se efectueze macar o luna de pauza pt ca organismul sa nu devina dependent de medicamente, si sa raspunda exact pe dos.
Cand ne-am intors la Soare, pt a trece la cautarile de infertilitate feminina, Soare nu mai era printre noi.
Am repetat tratamentul dat de el, am inlocuit potent power cu apilarnil propolis (deja testosteronul era la limita maxima, de la minim si ne-am gandit s-o lasam mai moale cu 'dopajul'-opinia si dr Matei), am trecut la consum de bio seleniu+zinc si ceaiuri de coada soricelului si cretisoara + dostinex, ca prolactina se marea de 3-4-5 ori.
Spermograma facuta la Matei in februarie 2005 arata astenoteratospermie moderata (50mil/ml, viabilitate 80 %), dar descoperim in spermocultura un stafilococ datorat poate hemoroizilor primiti ca bagaj genetic, iar prolactina o gasim marita de 6 ori, si ea tot genetic mostenita.
Facem o tomografie si descoperim un adenom (tumora) hipofizar! Daca ne cautam de acum 10 ani, din primul an de casnicie, problemele erau de mult rezolvate! La 30 de ani ai mei si 34 ai lui, e inca bine!
Zece ani m-am intrebat retoric DE CE NU-MI DAI, DOAMNE, UN COPIL? Raspunsul l-am aflat cand am inceput sa-l caut.
Cand vom avea un copil, fericirea va fi mai mare pt ca vom avea si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

AYSHA operatzia a fost de varicocel sau hidrocel, daca a fost operat de varicocel cum l-a afectat,?nu de alta dar in copilarie am fost operat de hidrocel si acel testicol se pare ca nu functioneaza corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Titelu, operatia a fost de varicocel nu stiu acum cum l-a afectat, dar o sa-l intreb.Dr. urolog care l-a operat i-a spus acum, cand s-a dus la el sa-i spuna ca nu avem copii, ca varicocelul are efect gonadotoxic bilateral, deci indiferent de testicolul afectat, dar ca raul s-a produs pana la operatie. Deci cu tratament noi incercam sa imbunatatim situatia, nu ne facem iluzii ca va ajunge la un nivel normal. De aceea facem si inseminari, pt. ca avem mai multe sanse.

Mergi la inceput