Princess, eu nu mai calculez dupa algoritmi, ca mi-au intrat deja in sange, altfel nu mai pot! La mine, unde Gigeii sunt problema, iar Gigeii au fost cam bolnaviori si d-aia n-au atins tinta, treaba cu algoritmul, e de aplicat, ca dupa ce-am rezolvat infectia locala si am scazut prolactina sotului, mai ramane doar problema TIMP pana la reusita. Si daca nu va fi, mai sapam..., mai depistam alte probleme, le rezolvam si p-alea si gasim noi si petrol in Sahara.
Am numai prietene cu uter fibromatos, fibroane de x centimetri, uter retrovers etc, etc, care raman insarcinate ca iepuroaicele, incat cred ca unora le-a fost dat sa nu-si bata capul cu probleme de infertilitate, dar au alte cruci de dus, iar altii, NOI, avem crucea asta.
Da, AYSHA, si eu sunt de parere ca nu uterul retrovers este problema... Maine stiu ca ai emotii, tinem pumnii sa fie acolo multi foliculi grasi care asteapta sa faca 'poc'!
Am deschis un nou capitol 

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52806
Multumesc pentru incurajari, fete dragi!
Ia ziceti, Tribulus de care scrieti e acelasi cu Tribestan? Se gaseste la noi? Ca eu citisem pe site-ul dr. T ca prin bulgaria se gaseste,la noi nu. Luminati-ma, daca ati gasit ziceti-mi si mie pe unde.
Va pup!
Carmen