Oligospermie(2) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

E clara situatia... sunt corigenta si la teorie... Adica nu, cred ca merit un 5 cu indulgenta... este asemanatoare 'schema' (la fel ca tine durata cm si ovulatia), doar ca 'sarim' peste dragostea sincera din ziua 16 (aceea ne apuca intr-o zi cu mult in afara ariei de fertilitate, sa zicem ziua 22 sau ziua 3(?!). Ce n-am inteles eu: de ce din interes inainte cu 2 zile de ciclu? Daca e vb de rationamentul sa nu depasesti perioada de 10 zile intre contacte, atunci eu il aplic, dar incepem ceva mai devreme (adica eventual imediat dupa ciclu)... In sfarsit, mai am de invatat... studiez, studiez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Bine ai venit, DECA! poate vine BB si nu mai e nevoie sa repetati spermograma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Natasha Uro se referea la perioada in care nu este O...acum nici nu stiu daca are un efect caci nu am incercat,m-as urca pe peretzi precum Tarzan..
M_OANA prefer sa cind vom reusi sa ne implinim dorintza dar ca sa nu te superi voiin cinstea tuturor cu gindul ca incercarile noastre vor avea rezultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Titelule, , nu se refera, barbate, la nici o sarbatoare in familie, ci la simtul umorului, de care am vrut sa dau dovada! Io am vrut,,dar vad ca lumea s-a obisnuit sa nu ia alcoholicii in serios. Ti-am oferit o bere ca sa-ti mai descretesc fruntea, ca te-am vazut ffff prins in studiul infertilitatii si m-am gandit sa te mai destind putin c-o vorba buna.Eu am invatat toata viata si de-abia m-am ales cu cate un 5, iar aia care stateau numai de distractii aveau 10 pe linie.
Io, ,ca o alcoholica, ma gandesc ca in studiul infertilitatii sa stau numai prin baruri.

Mergi la inceput

No...ca poate imi pun papion si oi dansa la bara,si poate asa mai aflam cite cevate pomenesti co iesi soarele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Salutare dragi colegi de facultate (a) oligospermiei! Hai c-am prins elan de la Oana si am aterizat cu fortze noi pe-aici , ca vad ca iar v-ati intins la calcule si probabilitati!Grea disciplina de studiu ne-am ales si noi sau mai bine zis ne-a ales ea pe noi!Oare de ce? Suntem noi(cu tot cu sotzi) mai cu motz?
Titelu, daca tu spargi gheatza luna asta o sa iei premiul intai cu coronitza!
Oana,observ ca avem cate ceva in comun: si eu tot vreo 30 de anisori am , mi-am mancat si eu zilele 5 ani intr-un liceu pedagogic si tot un singur baiat aveam intre vreo 30 de fete( saracu' de el!) si tot sotz cu oligo posed!Ei, ce zici?... Iar apropo de calcule cu , eu m-am lasat de sportu' asta cand am vazut ca nu-mi da la rezultat(si unde mai pui ca eram de 10 la mate!)
Eu ma tot intreb asa de un timp: oare cei care sunt tatici chiar au avut asa de multi ?
Deca, bun venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Asta-i, ma, Titelule, de papion si de bara vorbeam si eu! Sa ne bucuram, frate, de viata si sa le dam necazurilor peste nas! Iti dai seama ce palma le tragem peste ochi, daca ele tot vin si noi stam de distractii?
Deca, bun Lyvercinul, buna Moisa. Esti pe calea cea buna spre victoria finala.
Thea Mla saua turceasca tot verdict de proliferare benigna, dar la tomografie am primit adenom hipofizar de 1 cm. Nu-i bai, ca dostinexul face minuni garantate 95%, ceea ce nu-i de rau!
Natasha, stai ca mai am niste treburi si revin cu niste cursuri noi, furate de pe la doftori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Sal'tare ! Eu m-am lasat demult de calculele cu cate zile si alte alea, ca nu au dat nici un rezultat ! Imi mentin pauza de 7 zile inainte de ovulatie si pe urma ..da-i !oricum eu am uter retrovers si dr. a spus ca daca din prima ejaculare gica nu ating colul , la revedere, drum bun !de-aia fac si inseminare.maine ma duc la prima eco, am un nod in gat....
Titelu, habar n-am sa pun pozuci. dar cred ca ai coborat demult din copac, in caz ca ai fost pe acolo

Mergi la inceput

AYSHA as da un sfat dar sa nu te superi,ca sa ajunga la tzinta pune-l pe sotzior pe spate si dai peste fund daca nu te asculta.Totul este sa incerce sa opreasca ejacularea pina simte ca se umfla-n pene,atunci sa explodeze,cum ar uda o gradina de porodici(sa nu te superi) mai pe romaneste,si poate un Prislea ajunge la colivie.Totul este sa gaseasca cheia...poate am norocul si luna asta nevasta-mea nu mai navigheaza pa Potemkin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Salutare din nou.Nu as dori sa supar pe nimeni,cum zic unii poate noi am avut ghinion,dar as vrea sa spun ca ar fi bine sa nu mai fim pe post de cobai si mai bine sa incercam chestii concrete.Si sotul meu a luat undestor la recomdarea medicului si dupa analize amanunutite si doar o luna jumate,deci nu cu excese.
Eu sunt de parere ca dam f.multi bani si timp pierdut si pe medicamente,fie ele si naturiste,fara sa avem o garantie ca vom face parte dintre cei norocosi sau ghinionisti.La persoanele cu minim 8-9milioane se poate face inseminare artificiala care costa 500euro la Medsana,la cei cu valori sub 8mil. sau azoo se poate face FIV+ICSI care costa 2400 euro.Stiu ca nici asta nu-ti garanteaza o sarcina dar eu zic ca e mai aproape de realitate,decat sa alergam ca nebunii dupa pastile sau ierburi care azi pot face bine si maine rau,sau la unii miracole si la unii dezastre.Stiu ca ma veti condmna unii pt. ca noi nu am avut rezultate si nu pot fi obiectiva dar totusi ar fi bine sa nu ne lasam prada disperarii si sa luam orice cum am facut si noi numai pt. a ajunge la rezultatul dorit de noi toti.
Va sarut pe toti si va doresc numai reusite si sper sa nu ajungeti in tabara celor mai putin norocosi niciodata.

cecilia

Mergi la inceput