La France (35)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
cait spune:
Geo ceea ce ai scris despres viata ta actuala despre faptul k acum 3ani nu visai la asa ceva se potriveste de minune cu situatia mea..e bizara uneori viata si in acceasi masura frumoasa daca stim cu s-o traim..Poate ne vom vedea si sper k si cu celelalte fete..
toate cele bune fetelor de aici..
Home is where heart is..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cait spune:
Am uitat ceva Aurelia merci pentru informatiile cu BTS -ul aici cred ca m-am cam convins.eu am facut facultatea in romania si ceva studii aprofundate deci nu cred k voi mai incepe mai bine astept anul viitor si fac un master..oricum merci beaucoup ...Catalina
Mirunda spune:
Dragele mele, va multumesc ca mi-ati zis parerile voastre, astea au fost si gandurile mele, si am oscilat mult pana ne-ma hotarit...Draga Mik si Lumi, ce am uitat eu sa va zic este ca eu am o incredere teribila in capacitatea de discernamant a Marei, si in primul rand pe ea am ascultat-o...A fost greu pentru ea, ca zicea ca oricum s-ar hotari, tot va fi trista de ceva..;fie de colegiu, fie de prietenele ei! Eu am comletat-o insa , zicand ca oricum va fi, oricum va avea si ceva de care sa se bucure! Eu i-am zis ei tot timpul ca a ei va fi hotarirea, si chiar a ei a fost, eu insa i-ma zis numai parerea mea: ca daca prima oara (in Germania) am fost pentru saritul unei clase (nivelul este o catastrofa acolo, din pacate...), aici parerea mea este dimpotriva, sa ramana unde este...DAR ca eu o voi sprijini ORICUM ar hotari ea...Hotaritor la ea au fost colegii, pe care, apropos de ce zici tu, Mik, in mare parte ii va avea in continuare, pentru ca e la o scoala privata unde alaturi, in aceeasi curte, este colegiul, unde merg cea mai mare parte a elevilor buni din primaire unde este ea...Ma rog, stiu ca nu conteaza aici, de stat sau privata, dar scoala e f. buna. Ea a zis ca va ramane unde este, si va merge cu colegii ei la colegiu...la anul! Asa ca azi a primit diploma, si e tare mandra..;si eu pe langa ea!
Fetelor, sunt nauca, lucram ca nebunii, sunt o groaza de operatii de urgenta, in Vendee vara sunt de 10ori mai multi turisti decat localnici, si multi dintre ei se apuca de acrobatii , vara, in concediu, si uite asa aterizeaza pe masa de operatii..;asa ca acum va las, ma duc in bloc, o femeie cu fractura la mana dupa surf...
Va sarut, si o seara buna!
MIRUNDA
http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Ne-am mutat in Franta......URAAA!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aurelia/Aurelia.jpg)
Aurelia spune:
Mirunda ,tie nu ti-am scris nika ,asta nu insemana ca te-am uitat uite chiar ma simt mindra c asint rominca cind vad realizari ca cele ale Marei ,ma bucur ca inainte de toate ai ascultat ceia ce-si dorea ea sa faca ,asta denota o buna relatie intre voi doua !
BRAVO ei si bravo tie ca mamica ,cit despre munca ,de ce crezi tu ca te-au primit cu bratele deschise si u te-au mai lasat sa pleci la spital ?
Stiau ei ce stiau ca pe aici e de cusut si de pus oase in loc mai tot anul lasa slava domnului ca tu nu esti obligata sa participi pe timpul intregii operatii ,(s-au macar eu cu slabele mele cunostinte asa cred)in caz contrar nu te agita peste masura caci ai nevoie de fortele tale mai mult ca oricind,si plus le vei menaja plus vei resista mai indelung la oboseala.
Ai grija si de tine nu numa de ceilalti , caci am vazut eu cit de inimoasa si saritoare esti tu (am si io una in familie ca tine asa )
si mai treci din cind in cind sa ne vezi!
Corina vad ca nici tu nu te lasi ,esti tot timpul pe fuga si pe facut cite ceva ,mai este mama ta la tine?
Mai plecati in rominia vara asta?
Aura&Luca,3 ani!!!!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=f9c2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otilia/Otilia.jpg)
Otilia spune:
quote:Aicea sunt pe pozitie, mai moderez ceva mesaje (bun venit cait :)) dar nu prea am timp de scris...
Originally posted by Aurelia
...vreau sa ma avint pentru prima data singura cu masina sa o vad pe Otilia caci ea e mai aprope de mine ,nu stiu cind astept sa-mi spuna ea cind i-i convine,mai ales ca nu o mai vad deloc pe aici...
Aurelia te astept cind vrei tu, eu sunt acasa si chiar daca "lucrez", adica am casa plina de "gindacei" dulci si frumosi esti binevenita, ba chiar poti sa si dormi la mine, nici o problema, avem camera de oaspeti separat cu dus cu tot!
![](icon_smile_cool.gif)
Si Mirunda cu exceptionala Mara, sunteti binevenite si voi (de cind va tot spun) si cine mai poate veni prin apropiere (Sibylle?... oLo?...)
Eu am tot muncit, ba chiar si simbata noaptea am avut gindacelul la mine caci parintii lui au dat mare petrecere mare pentru cei 30 de ani ai tatalui... Apoi am avut vizita unei doamne gravi care va naste in curind (are DPN pe 20 iulie, cum am avut si eu pentru Adélie, ar fi "drôle" daca ar naste ca mine pe 9!!!) si care vrea sa-mi aduca mititica de numai o luna si ceva in septembrie. Deci locuri ocupate la orizont pe urmatorii citiva ani!!! I-a placut tare mult cum suntem aranjati aici si mi-a zis "Je vous aime et je ne vous change pas!!!", apoi a zis la toata lumea ca a gasit "perla rara" pentru micuta (nenascuta inca) A... Ei, da, o sa am 3 mititei toti cu prenuma care incep cu A!!! Adélie, Arthur si Ambre!!! La 1,5 ani de interval! De abia astept! E asa de mititica incit am cumparat un sistem de supraveghere video pentru ea, cind doarme.
Azi m-am trezit cu o alta mamica direct la usa, cauta un depanaj pentru citeva zile in iulie si august pentru baietii ei, cred ca-s cam scumpa pentru ea si nu-si prea permite, mai ales ca pentru cel mare (6 ani) nu mai are alocatii de la stat, imi da miine raspunsul. Daca e "da" nici vacanta n-o sa am. I-am zis ca duminicile sau zilele de sarbatoare am tarif majorat de 25%, imediat i-a picat fisa ca defapt duminica se poate aranja cu bunica!
![](icon_smile_big.gif)
In rest am terasa PLINA de flori, parca nu-mi vine a crede!!! Daca s-ar organiza concursul "terasa cea mai inflorita" as participa, dar nu, e un concurs "casa cea mai inflorita"... Am pe terasa muscate si petunii curgatoare, trandafiri pe tija, clematite, fuschia, crini (de la Geo), hibiscus, leandru, mimosa, palmieri, bambus, begonia, lavanda... E o simfonie de flori, de culori si de parfumuri!!! Nu-mi vine sa cred, de abia m-am apucat si eu timid de gradinarit si am jardinierele cele mai frumoase din sat. Nici chiar in orasele prin care m-am mai plimbat n-am vazut asa muscate curgatoare frumoase ca ale mele!!! Sunt tare mindra de realizarile mele florale!
![](hippi.gif)
Ba chiar si amaritele alea de rosii-cirese rupte (nu am avut timp sa le plantez cind trebuia) au crescut si... fac rosii!!! Sunt verzi inca dar sunt!!! Ar trebui sa veniti la mine ca sa aveti o idee exacta de ce debitez eu aici... Dar am si vesti mai putin bune!
![](icon_smile_evil.gif)
Pusesem tot lungul gardului cu vecinul agricultor din spate tot felul de caltunasi cataratori, fasole decorativa, "pois de senteur" si multa... floarea-soarelui si de abia asteptam sa faca seminte ca sa am ce rontai. Si nu creste nimic!!! Au crescut nitel si au murit!!!
![](plang.gif)
![](cuplucasatorit.gif)
Va pup si ma gindesc la voi si la problemele sau bucuriile voastre chiar daca nu mai am timp sa ma adresez fiecareia in parte.
![](pupic.gif)
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
![](fetita.gif)
oana cretu spune:
Wawwww, ce activitate pe capul vostru! Imi aduce aminte de inceputuri. Asa fetelor, mai vorbiti si voi, ca numai eu vorbesc (despre Seb, cum v-am promis cand eram gravida
)
Aurelia, merci, profit la maxim, stai linistita! Mamaaa, ce mare e Luca daca are iubitele. Ce trece timpul!
Otilia, as veni eu daca as putea, dar si cand o sa pot vin sa stau la tine o saptamana cu Seb. Ma bucur ca o sa ai trei copilasi acum, iti doresc sa ajungi sa ai cati vrei tu, cati poti avea in grija.
Mirunda, sa-ti traiasca fata isteata, si, chiar daca ma repet, bravo tie, ca tu ai educat-o. Curaj la lucru, te cred ca esti obosita.
Mik, unde sunt pozele promise?
Catalina, am uitat sa iti zic ca nu am mai fost duminica la concurs in Hyeres, din lipsa de finante. Poate ne vedem cu alta ocazie.
Geo, si eu abia astept data de 24. Ca sa ma laud cu ingerasul meu, de care sunt atat de mandra!!!! Nu va puteti imagina cat de mandra, parca l-am facut singura.
Desi Simonica a zis ca daca nu ma vedea gravida, zicea ca George l-a facut singur.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi
dia_codat spune:
Buna fetelor,
Va citesc de foarte mult timp, dar pina acum nu mi-am facut timp sau poate am fost prea comoda ca sa va impartasesc si voua bucuriile sau necazurile vietii de aici.
Fiindca eu va cunosc pe fiecare din zecile de mesaje pe care le-ati scris, inainte de a incepe sa va "bombardez" si eu cu trairile mele vreau sa va scriu cite ceve despre noi.
Suntem in Franta din anul 2001. Am venit cu viza de studii cu gindul de a ne intoarce acasa cind om termina. Gind care e inca in picioare dar va marturisesc ca a inceput sa se cam clatine.
Odata cu plecatul prin strainataturi a venit si barza! Foarte bine planificata si gindita , pe 14 iulie 2002 (traiasca Franta! ) a venit pe lume prima noastra printesa Caroline Iulia!
Printre incercarile de a lucra pentru teza de doctorat si a lucra a mi-temps pe unde putem ca sa putem trai pe aici, cea de-a doua printesa nu s-a lasat mult asteptata , si asa cum imi doream , adica un copil apropiat de virsta cu primul si care sa fie pestisor ca si parintii lui a venit pe lume pe 9 martie 2004 Stephanie Daria.
Deci asta sunt eu, o mamica fericita cu doua fetite minunate si care incearca sa fie in acelasi timp si mama si sotie si doctorand . Uff, cam greu va marturisesc dar sper ca voi trece peste toate cu bine.
Din toamna Caroline va merge la maternelle, Stephanie va putea incepe sa frecventeze Halte Garderie si eu sper ca in doua trei ore pe zi cit voi putea fi singura sa reusesc sa imi finalizez teza.
Oana ai un baietel minunat. Sa iti traiasca
Cait sa sti ca si eu m-am gindit sa ma inscriu la un BTS dupa ce imi termin doctoratul ca sa pot sa mai stau in Franta pina cind termina si sotul meu cu studiile dar nu are nici un rost dupa ce ai deja un BAC+ 4 sau BAC+5 sa te intorci sa faci un BAC+2
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
nadine2004 spune:
Eeeee, Aura , m-ai uitat?? Eu stau cel mai aproape de tine! Acum suntem in lucrari, dar dupa, te astept! Si sa vii si cu frumusetea ta de baiat! (te-am mai invitat eu, dar erai prea ocupata..)
Eu ma gandeam sa punem si noi de o intalnire, fetele din vest! Ce ziceti? Mirunda, Sib, Aura, Otilia? Nu sunt eu in starea ideala de a pleca prea departe de casa, dar tare mi-ar placea sa ne intalnim!
Imi imaginez gradina ta, Otilia! Ce frumos trebuie sa fie. Si la noi au dat rosiile aduse din ro, abia astept sa se coaca! Am reusit si eu sa plantez cateva floricele, printre care si frezii, care le-am pus tarziu in pamant si acum au dat. Pacat ca nu tin prea mult, ca sunt superbe.
Maine am eco 3. Am emotii. Zilele astea nu am prea simtit miscarile fetitei mele. Sper sa fie totul in regula.
Numai bine!
Nadia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
lool, mik, tu rizi de mine!!!
Si tu aurelia, la fel, esti tot la bîza, vad
Oi avea mutra de arici?
La liberté de chacun s'arrête là où commence celle des autres.
oana cretu spune:
Bine ai venit Dia printre noi! Sa iti traiasca printesele, vreau sa le vad! Am incercat sa intru in album, dar nu e nici o poza. Iti multumesc! Ma bucur pentru tine ca ai fete, si eu mi-as fi dorit tot fata, dar acum nu l-as da pe Seb pe toate fetele din lume.
Nadia, tin pumnii maine pentru eco, stai linistita daca nu a mai miscat, nu e grav, si cica pe ultima suta de metri nu mai are loc sa se miste. Numai Seb avea si ma bombarda!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi