Asezarea invitatilor la mese

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

La mine cei de la Mures nu sunt de acord cu aranjatul la mese, adica nu e de acord soacra mea, iar cei de la Maramures cum sunt putini nu o sa am mare problema cu ei.
Deja am dus razboi cu soacra mea din acest punct de vedere, si pana la urma va trebui sa faca cum vreau eu, ca doar e nunta mea.
Sper sa ma scuteasca de o buna cearta ca oricum fac cum vreau eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Cred ca cea mai mare problema va fi aranjatul invitatiilor la mese. Cutare nu poate sta cu X-ulescu....ala nu vrea la masa cu Y. O sa mor.....o sa ma apuce durerea de cap. Sper sa ajung in final la un Happy End.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Acum, dupa ce mi-am cunoscut nasii, mai rau ma dau cu capul de pereti.
Sa vedeti de ce. Stiti cum se spune, unul e nasu’ si unul e sponsorul. Ei bine, desi nasii nostri au bani, cei care vin tare din spate sunt parintii nasului, nasii de cununie ai socrilor mei. Pe scurt, nasii batrani.
Buun... Care zic eu ca ar fi problema. Nasii batrani, mai ales nasu’, fac parte din cei care vor cu orice chip sa le arati ca ii respecti, sa te guduri ca un catelus, sa le mananci din palma... Am o presimtire ca la nunta vor sa stea alaturi de noi.
Imi imaginez o ditamai masa cu noi, mirii, nasii, parintii nasilor si parintii nostri, adica o masa de prezidiu cu 10 persoane.
Am vorbit cu mama, ea nu vrea deloc sa stea la masa cu noi, ci cu neamurile. In schimb, nu cred ca soacra-mea nu tine mortis sa nu fie ea, soacra-mare, alaturi de noi, de parca ar plati ea nunta. Iar eu nu vreau deloc ! Bine, va trebui pusa problema ff delicat...
Dar cum fac cu nasii ? Ca va crede lumea ca am 2 perechi de nasi... Eu as vrea sa stea cu noi doar nasii care ne cununa, chiar daca si nasii batrani dau multi bani. Fara numar, din cate am inteles; cu cat ii respectam mai mult, cu atat buzunarul se goleste. Ei ? Parca i-as tine la masa...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Raza, scumpa.....indraznesc sa-mi spun parerea....
Alegerea nasilor nu are nimic de-a face cu banii...desigur, denaturat in zilele noastre, mai mult ne alegem nasii pe aceste considerente, manati fiind de ideea ca parintii spirituali au datoria de a ne ajuta la nevoie...nimic mai fals.
Sfatul meu, spus de drag, este sa te bucuri pentru faptul ca sunt tineri, ca va intelegeti si va potriviti. Nu pentru banii lor!
Cat despre presimtirea ta....imi permit sa fiu putin "rautacioasa" si sa intreb, pana la urma ce nasi va cununa? aia tineri sau aia batrani?? din cate am inteles, aia batrani au avut perechea lor de fini, asa ca...sa-si mai puna pofta in cui vor sa-si ajute copii , sa naseasca, sa o faca neconditionat. Nu sa aiba pretentii la asezat in capul mesei....sau, nasii vostrii sa nu accepte ajutor din partea lor....iar soacra-ta, daca ii vei spune ca mama ta vrea sa stea cu rudele si ca e totusi ciudat sa vezi doar parintii mirelui la prezidiu...cred ca va intelege. (problema asta cred c-o voi avea si eu cu a mea soacra)

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

oare de ce numai soacrele au de comentat si strambat din nas?
Pentru ca sunt soacre mari si vor sa iese in evidenta'
sa fie vazute de toata lumea?
Clar ca nu-i vom pune cu noi la mese, vor sta cu fratii si surorile lor.
Cu noi vor sta nasii si atat.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

olim, poti sa-i spui soacrei tale ca asa se procedeaza in "lumea buna". sa vezi cum se va conforma.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

raza de soare, vorbeste la restaurant sa organizati prezidiul doar din 4 persoane, si asa scapi de o bataie de cap.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Ea zice ca nu vrea sa se faca de rusine la rudele ei, ma disperca vor veni toti taranii la nunta.Acum am o alta problema, nu vor vrni cu masinile lor nici un invitat din Mures, deoarece avem datoria sa inchiriem autobus, care costa 5.000.000 unul si soacra are 80 de invitati, asa ca trebuie doua, de parca in picioare nu pot sa stea 1 ora.
Adevarul ca ma cam dispera si nu mai stiu ce sa fac, daca nu avem o problema avem alta, ra face ce face,numai sa iasa dinainte cu ale ei, dar nu are cu cine.
Mai vrea sa aduca toti invitatii150 la biserica, iar eu am zis ca sa fie in familie.
Nu stiu ce sa ma fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chrislove spune:

Buna! Am si o nelamurire. Daca fac carduri de masa, cum le fac? Pentru fiecare familie sau pt. fiecare persoana? Imi este destul de greu, pt. ca nu stiu numele la toti invitatii si prin telefon e mai greu sa ni-l dicteze parintii. Voi cum ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by chrislove

Buna! Am si o nelamurire. Daca fac carduri de masa, cum le fac? Pentru fiecare familie sau pt. fiecare persoana? Imi este destul de greu, pt. ca nu stiu numele la toti invitatii si prin telefon e mai greu sa ni-l dicteze parintii. Voi cum ati facut?

http://air.rdsnet.ro:8080

Pentru cei care vin in familie, evident scrii familia pe card, iar pentru cei singuri, numele lor complet.
Eu sigur asa voi face .
Pentru asta, ma gandesc ca ar trebui sa stii numele complet al celor singuri si numele familiilor ce-ti vin la nunta....daca nu-ti pot dicta parintii prin telefon, poate iti trimit lista gata scrisa prin posta (daca stau in alt oras )

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput