Miresele anului 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Buna dimineata, leneselor ! Se vede ca e vineri...
Multumesc pt. incurajari si multumesc pt. PM !
Salariul nu e foarte mare si tot astept de cand am facut 6 luni aici sa-l mareasca, dar... O sa ziceti ca sunt calica, altii muncesc de le sar capacele pt. jumate din cat am eu...
Hai ca iar ma indispun si nu vreau.
Fetelor, voi aveti prognoza pt. vichend ? Ziceti-mi ca nu ploua, pliiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz.... Sa ne ducem si noi maine la Slanic si duminica la nasi, ca mor sa-i cunosc... Pup !

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Neata!!
Am vazut si eu prognoza de dimineata! Si eu vroiam sa plec la plaja daca nu lucrez week-endul asta, dar a zis ca va fi innorat.

Poate reusesc week-endul viitor sa trag o fuga pana la mare.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Va pupa fata!
http://www.accuweather.com , undeva in stanga sus aveti un fel de search, trebuie sa scrii orasul si tara. Sa nu uitati mai intai sa dati pe world (ca mai are sua si canada, parca). Si de acolo, va descurcati voi![;)}
Ieri am fsot la doftoru' de ochi, care m-a trimis si la cel de nasuc ...cica a fsot nu stiu ce epidemie virala...si ca streptococu' meu din organism (cu care m-am nascut) isi face iar de cap....in loc sa-mi provoace acum amigdalita mea pe care o fac de 3-4 ori pe an (si care ar trebui tratata inclusiv cu injectziutze...si io sunt brrrr numa' cand ma gandesc la ele), acum streptococu' mi-a provocat aceasta sensibilitate la ochisori, iritatie, roseatza, raceala, de 2 saptamani...asa ca, am trecut pe antibiotic-picaturi in ochisori si picaturi care dreneaza cica mucoasa nazala....consultatie, scurt 780 de mii...ofta + orl...nah, sa mai fii bolnav!
Si cica dupa 10 zile sa revin la control...iar, consultatie, va e clar, nu? ah, si mi-a dat sa fac si un aslo si o radiografie la sinusuri...v-a placut, da??

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Si eu vreau la apa.
acum ca ma simt mai bine.
am avut niste draci ieri.... m-am dus la manichiura si pedichiura.si nu era in tura tipa care m-a facut data trecuta, ci una tinerica.
Pai, fetelor, si-a batut joc de degetele mele.
La maini i-am spus numai sa mi le curete sa nu-mi mai faca french8ca am vazut cum iasa).
Am platit toata chestia si nu i-am lasat nici un ciubuc pt. ea.
Data urmatoare intreb cine este de serviciu si nu mai merg la fatuta aia.
Acum imi refac eu manichiura, nici pielitele nu le-a taiat ca lumea. OFF, off!!!

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Marfa, Gio!
Stim noi cum e cu manichiuristele astea, nu?
Nici eu nu i-am lasat nici un ciubuc aleia de la faimosul salon al andei adam...dupa ce ca era o muta si nu scotea nic un cuvant...am mai dat si 150 de mii pe "treaba" ei....
Eu oricum, cand am drum pe la cosmetica in general...numai cu programare la cine stiu eu

26 august 2006

Mergi la inceput

Am facut tot posibilul si mi-am gasit niste tipe care sa ma faca la domicil, si pe bani mai putinei decat la saloanele unde lucreaza.
am cosmeticiana care face si manechiura - pedichiura, si coafeza.

poze

Mergi la inceput

Salonul la care ma duc eu este destul de aproape de casa si cel putin, cat priveste epilatul, mie chiar imi convine sa ma duc eu, decat sa vina ea.
Mai incolo poate va fi altfel, cine stie...deocamdata, nu-mi trebuie bataie de cap, oale incalzite cu ceara pe aragaz...vezi sa nu curga...pune prosoape pe pat sa nu pateze...etc.etc...

26 august 2006

Mergi la inceput

Dragele mele,
De acum sunt oficial, pe DC miresica de 2006.
Asa scrie in titulatura, ce sa-i faci?
Gio, te pupa fata, saru'mana!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

esti bucuroasa KRELIA?
tot nu stiu ce titulatura sa-mi pun.
ajutati-ma, please!!!!!!!!!

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Gio, avand in vedere ca tu esti singura gravi pe miresici de 2006 ar trebui sa te legi de asta in titulatura. ca bebeloi au si altii- cum ar fi magdala

poze

Mergi la inceput