Constanta la apel ! (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ione spune:

La multi ani! Magda

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si noi vrem cat mai multa plaja...numai ca eu nu prea suport caldura...
Prefer sa ajung tarziu pe plaja dupa-amiaza si sa plec si mai tarziu spre noapte!!!

Vreau si eu sa ajung la Agua Magic dar cred ca astept o zi mai cu multi nori, ca mie asa imi place sa "stau la soare"!!! Acolo chiar ca nu prea ai unde sa te refugiezi de soare...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

tocmai ce am venit de afara.vad ca si voi sunteti la plimbare.nimeni nu a mai scris de pe la vreo 14.00.plimbare placuta.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Narcisa, drum bun!

Azi am fost plecata toata ziua de acasa. Am fost in oras cu MAria dupa mine, saraca de ea, a cazut franta.

Sunt cam obosita acum, dar ma gandesc sa explic aici, cum se ajunge la noi acasa, pt. toata lumea care se hotaraste in ultimul moment. Nu prea ma pricep la explicatii, asa ca, pentru inceput va scriu, din nou, nr. meu de tel.: 0724 513434.

Casa noastra este spre Zona Libera. Dupa ce se trece de Agigea, inainte de a intra in Eforie, se face la dreapta pe sub un pod (in realitate, o iei la stanga). Este un indicator cu RO-RO. Pe partea dreapta a drumului sunt vile inghesuite. Casa noastra este in primul rand, la capatul celalalt (spre port), mai sunt doar trei case teminate dupa ea. Este alba cu acoperis rosu, mai micuta si are in fata un pavilion alb.

Tania, pupici Andutei, ma bucur ca a acceptat sa vina la petrecere de pitici.

La multi ani Petru si Pavel!

La multi ani Patrick!!!!!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Oana, sa-ti traiasca sotiorul si sa va iubiti mult!
Narcisa,Oana-La multi ani pt.Patrick si Paul! Sa va traiasca puii, sa creasca mari, sanatosi si norocosi!
LA MULTI ANI! tuturor ce se numesc Pavel,Paul, Paula,Petre, Petria, Petronela
Cred... ca Patrick al Roxanei isi srbatoreste ziua dupa calendarul catolic....daca gresesc...La multi ani!
Azi cred ca vom ajunge dupa ora 17 in Tara Piticilor. Daca ajunge cineva pe acolo sa-mi dea bip.Daca nu raspund nu sunt in zona.Daca dau bip ne intalnim in dreptul leganelor de prichindei, cele mici!
O zi minunata!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Tania, mersi mult, noi avem aniversare dubla astazi. Ca nu e numai Sf. Petru ci si Pavel! Deci si sotu' si copilu'. De fapt asta a fost si unul din motivele pentru care i-am pus numele de Paul ca sa isi aniverseze amandoi ziua impreuna.
Narcisa si Roxana, drum bun, vacante placute!
Narcisa, poate acum esti pe drum, dar mi-am dat seama ca azi este si ziua de nastere a lui Patrick, deci si voua: "La multi ani!"
Pupici,

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze Oana
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Oana - LA multi ani fericiti barbatilor tai!

Editez pentru ca trebuie sa le spun "La multi, multi ani!" si celor doi Patrick - al Roxanei si al Narcisei .
Diana

POZE :
http://community.webshots.com/user/dianamaria007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Oana, sa iti traiasca sotul si copilul. Aceeasi idee am avut-o si eu, asa ca pe cei doi barbati din viata mea ii cheama Gabriel(sotul) si Mihai (al 2-lea nume al lui Cristi).

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

la multi ani tuturor! si sa traiasca cu numele!

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20050206/n/alexandra/dt/7/k/18cf/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna!
Cand am fost ultima data la dr, am fost la un pediatru renumit din Cta si m-a certat tare, ca cica este vizibil ca Sebi este anemic, rahitic si a stagnat in greutate (are 11kg de vreo 3-4 luni de zile). Se pare ca Vigantolul i l-am dat degeaba si aiurea (printre altele), ca are probleme cu absorbtia de calciu si de aceea are si dentitia intarziata, iar pt ca in ultima vreme a stat mai mult la soare, au inceput sa-i "explodeze" premolarii, desi inca n-are toti incisivii.....Hmmm....
Din acest motiv, m-a rugat sa duc copilul la plaja, dimineata pana in ora 11 si dupa-amiaza dupa ora 16, cel putin 60 de plaji, la pielea goala, fara protectie solara pe piele (desigur, cu capul acoperit)!!!!!!!!
Am fost uimita sa vad muuuulti copii pe plaja, toti in ... fundul gol, chiar si bebelusi. Anul trecut n-am avut curaj sa-l ducem la mare+nisip+soare, dar recuperam anul asta!
Pot sa va spun ca apa s-a mai incalzit, iar Sebi este suuuuuper incantat sa se joace in nisip, sa se balaceasca in mare si chiar cere "ai afara", "paja, apa" sau "paticii" (piticii din parc).
Dupa ce venim de la plaja, doarme duuus, poti sa dai si gauri in perete cu bormasina, ca nu-l deranjeaza si apoi, CERE "papa" si mananca bine (si singur) (sper sa devina regula, ca am fost la plaja doar de 2 ori pana acum).
Cum v-am povestit ca mai bine de o saptamana a trait cu aer si apa/ceai, pt ca nu putea sa manance din cauza gingiilor groaznic de umflate (ce m-am mai consumat!!!!!), va imaginati ce usurata sunt!!!! I-am gasit leacul: toata vara vom merge la plaja!!!
Peste cateva zile, cand va fi mai bine la burtica (mi-a zis dr ca face mai multe scaune moi pe zi pt ca are metabolismul acceletat, principala cauza fiind eruptia dentara! mai multe detalii nu pot da, pt ca nu am retinut amanuntele, ci doar faptul ca nu are diaree), vom face analize si apoi ne va da calciu, fier, vitamine si ce-o mai fi cazul, dupa o schema bine stabilita!
De asemenea, mi-a spus sa-i scot laptele formula si sa-i dau lapte de vaca integral, pana la 800ml pe zi!!!!!! Cica laptele este inca fff important pt ei, la varsta asta!
Trebuie sa-i cumparam alte sandalute, cu talonete, cu glezniera si cu botul inchis, ca are tendinta sa mearga topait, pe varfuri!
Nici nu stiu ce sa va mai povestesc.... Daca pana acum n-am avut probleme deosebite cu Sebi (sau asa am crezut noi), nici nu am observat toate carentele starii lui de sanatate...
Bine-nteles ca oricui ii sare in ochi, la un copil in varsta de 1 an si 4 luni, faptul ca spune cuvinte grele pt a cere ce-si doreste (nu numai sa repete ce spun adultii!) si ca poate (mai ales daca n-ai pregatirea necesara) nu mai observi amanunte de ordin fizic, mai ales daca prichindelul aste foarte activ (alearga, topaie, se catara, etc) si vesel mereu! (Zic si eu asta, ca sa ma scuz. )

Sa stiti ca am gasit si eu in sfarsit (la o farmacie din Constanta) pasta de dinti fara fluor si o periuta din silicon, in forma de degetar, cu care poti sa speli mult mai usor si eficace dintii copilasului. Pachetelul se numeste NENEDENT-BABY si este produs de cei care fac si Dentinox-ul (similar Calgelului).

Sper ca n-am batut campii si v-am lamurit!
Sanatate maxima si puiuti frumosi va doresc!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput