sala fitness/aerobic BUNA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Dati-mi si mie va rog mai multe detalii despre sala din mag. Unirea - aparatura, preturi, etc. sau despre alta Unirii, 13 Septembrie, Calea Rahova...
Poate imi gasesc si eu o colega sa ma apuc de treaba...
Dar am si eu o intrebare mai traznita : Cu copilas de 1 anisor dupa mine se poate ? Ati mai vazut asa ceva ?
Multumesc.

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinnaa spune:

http://www.indragym.ro/ in Berceni

se practica si tae bo....foarte misto...
este 700.000 abonamentul...12 sedinte...dar le poti combina...intr-o zi aerobic..intr-o zi tae bo....step aerobic (o forma putin mai dificila a aerobicului)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Sala buna de aerobic -tae bo este pe bd. Basarabia, vis-a-vis de magazinul Angst, in incinta facultatii ecologice. Preturile sunt bune iar instructorul super de treaba!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns new spune:

georgiana.david... suna bine ce zici. Mai da-mi un punct de repr, te rog... Eu stau pe aproape si ar fi ideal pt mine. Te rog mult mult de tot sa-mi dai un numar de telefon de acolo... daca nu ai explica-mi mai bine cum sa ajung.
Te pup mult de tot si merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

In curtea facultatii ecologice, fvacultatea este pe stanga , mai mergi putin inainte si in prima cladire pe dreapta, la etaj. De altfel o sa vezi ca sunt si indicatoare si daca intrebi portarul sigur stie. Tae bo se face zilnic de luni pana vineri de la ora 18. Din pacate nu am numar de telef. de acolo.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns new spune:

Merci mult. Dar daca asta e programul si la aerobic... nu ma ajuta prea mult. Si eu care crezusem ca am gasit sala ideala... Eu fac parte dintre cei care muncesc pana la 6... De ce oare nu-si iau si salile aste instructori cu program in 2 schimburi sa pot ajunge si eu la 7-8 seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Am gasit o sala Club Life in piata Alba-Iulia. Au si site www.clublife.ro. O sedinta de fitness fara profesor este 165.000 lei, cu profesor 265.000 lei. Am vizitat-o si arata f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Glavan spune:

Stie cineva vreo sala de aerobic pe la Gara de Nord? Sau vrea sa vina cineva cu mine la sala din Crangasi? Pe mine m-a apucat o lene dupa doua luni de aerobic, ca numai impulsionata de cineva mai merg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Si pe mine ma intereseaza va rog, o sala buna de aerobic in Cluj. Eu locuiesc in cartierul Zorilor, deci mi-ar place ceva prin apropiere daca se poate. Va rog clujencelor, un raspuns...

Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Buna anculina!

Ce zici de Henriette (este in regie). Eu stau pe langa parcul Sebastian si as vrea sa incep sa merg la sala.. nu mi-ar strica o partenera.. poate ne motivam una pe alta...
daca stii tu o alta sala...hai sa incercam...eu am masina si putem merge impreuna..problema este ca nu stiu cum facem cu bb al tau...eu il las pe al meu cu mama (oricum este prea mic: 8 luni si 1/2)
Mia

Mergi la inceput