Miresele anului 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by Hirondella
Fetele spuneti-mi si mie va rog cum faceti chestia aia cu >>quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by ...>>ca mie nu-mi iese deloc
Cunoaste-te pe tine insuti !
Adica asta nu?!
Pai e simplu iubitzica.. vezi ca sus la mesajul la care vrei sa dai replica este un icon micut ce reprezinta o foaie cu o sageata verde peste ea. Apesi pe el.. iti apare casuta unde scrii mesajul precedat de cel la care vrei sa dai replica.... Mai departe scrie-n carte! Te descurci tu ca esti fata mare!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
Hirondella spune:
Vai cat era de simplu...am luat toate butonelele la rand dar sa ma uit pe acolo pe sus nu mi-a picat fisa .Mersic mult de tot Bibyrox esti o dulcica
Cunoaste-te pe tine insuti !
ioana07 spune:
Mai fetelor...noi cu supararile noastre uitam sa le transmitem bafta miresicilor de maine... Pai frumos ne sade noua?!?
Deci...fetelor va doresc sa aveti o nunta ca-n povesti si sa veniti repejor cu poze si cu povestiri detaliate
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
bibyrox spune:
Asa e Ioana!!!
CASA DE PIATRA MIRESICILOR DE MAINE: Pupezica, Alecsia, Andreea, Luminita, Alecsa si Kriss!!!!! O nunta ca-n povesti va dorim fetelor!!! Va tinem pumnii pentru vreme buna si invitati cat mai multi!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
ellamiss spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Asa e Ioana!!!
CASA DE PIATRA MIRESICILOR DE MAINE: Pupezica, Alecsia, Andreea, Luminita, Alecsa si Kriss!!!!! O nunta ca-n povesti va dorim fetelor!!! Va tinem pumnii pentru vreme buna si invitati cat mai multi!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
CASA DE PIATRA TUTUROR!!!!
FETELOR, spuneti-mi si mie unde anume se face pictura pe unghii?mersi
Nunta noastra
Alyna24 spune:
CASA DE PIATRA MIRESICILOR DIN ACEST WK!
SA FITI FERICITE, IUBITE SI......DISTRACTIE FRUMOASA!
Si eu parca nu mai am chef de nimic!Sunt epuizata si nu mai pottttttt!
Si mai sunt atatea de facut......maruntisuri dar importante si ele!
Si ma lupt cam singura pt ca puyu nu prea le are cu organizarea!
Ce vreau eu cam asta fac!Doar ii cer parerea si el zice:Cum vrei tu!
Bafta in continuare si HAIDETI sa nu mai fim pesimiste!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna
majaginn spune:
ma alatur si eu voua si urez CASA DE PIATRA mireselor de maine!!!
Sa aveti o zi de vis------ si nu uitati sa nu va neglijati mirele care, de cele mai multe ori, se simte putin pe dinafara, tot mireasa fiind in centrul atentie tuturor...
Noi mai avem o luna! (30 iulie...) Acum simtim cu adevarat ca....numaratoarea inversa a inceput si vom fi MIRE si MIREASA!!!
Nu ne vine sa credem ca ...in sfarsit..e randul nostru!
O zi cu soare si 3 picuri de ploaie va doresc maine, toate bride2bee:s!!!!
maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb
nushulica spune:
mai fetelor da ce-i cu pesimismul asta la voi?????
nu va stricati cea mai frumoasa zi din viata pentru niste "prieteni"care nu mai pot veni la nunta sau din cazua salii ca nu gasiti nus' ce baloane samd
doar voi doi contati in ziua aia!!! e ziua voastra!!!si asta nu poate schima nimeni KLAR asa ca lasati prostioarele si apucati-va serios de pregatiri ca acush e ziua cea mare
urez si eu CASA DE PIATRA miresicilor de maine si o viata in doi frumoasa si usoara!
ratusca1977 spune:
Pupezica, Alecsia, Andreea, Luminita100, Alecsa2004, Kriss79 sa aveti o nunta frumoasa, sa fiti fericite si iubite, vreme frumoasa si o casnicie de vis.
http://compage.totalnet.ro/edy/
flafi spune:
Am luat licenta! Mi s-a dus un maaaare stres!
Toata fericirea mea a fost umbrita de un mic detaliu: colegele mele de facultate.
Mi-am dorit f. mult ca unele colege sa vina la nunta mea, chiar le-am invita din tot sufletul, am primit de la o colega un raspuns de genul: eu nu mai vin si la nunta ta ca ma mai duc la inca trei, tu esti a patra si nu nu mai chef de nunti, a doua a bufnit-o rasu si a plecat fara sa apuc sa ii dau invitatie.
Prin urmare nu am mai dat invitatie la nimeni apoi, vor veni doar 4 prietene bune, dar de celelalte nici nu vreau sa mai aud. Mi s-a luat de genul asta de prieteni nesimtiti care apeleaza la mine doar la nevoie, iar eu sunt super naiva si pun sufletul in toate relatiile mele de amicitie, si ajung sa sufar aiurea...
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1