Miresele anului 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Iti dai seama ca p-aia o vreau!!! Nu stiu insa dac-o sa-mi ajunga paru...

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by olguttza

Iti dai seama ca p-aia o vreau!!! Nu stiu insa dac-o sa-mi ajunga paru...

N-ai catzel...????

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/album?.dir=/4c12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!

Bibyrox - Trebuie sa mergeti amindoi...frumos de labuta va prezentati la biroul lu` tanti sau nenea de la ofiterul starii civile

Apropo de streseul infirmarilor / confirmarilor...noi pina in ultima zi am avut problema aceasta...norocul nostru a fost ca lista finala la restaurant am dat-o cu o zi inainte. Cred ca toate ne confruntam cu aceasta problema...oameni la care nu te astepti zic ca nu vin si oameni pe care nici nu te-ai gindit sa-i inviti vor sa vina...
Bafta multa la pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by dilaural
N-ai catzel...????

Ba da! Culmea e ca si-ala-i tuns

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Bibyrox, nu te nelinisti cu invitatii. La inceput sunt care spun ca nu pot veni, dar o sa ai si invitati la care nu te asteptai sa vina... si culmea, ei confirma si chiar vin. Eu am avut o lista definitiva doar cu vreo 4 zile inainte de nunta, si nu poti sa crezi cat se mai pot gandi si razgandi oamenii intre timp. Eu personal nu inteleg deloc lucrul asta, ca eu daca e sa merg la o nunta imi planific din timp si le si spun mirilor din timp daca vin sau nu...

In privinta cununiei civile, noi a trebuit sa mergem amandoi pentru ca trebuie sa semnati o declaratie in fata unui ofiter al starii civile sau cam asa (e cea pe care va declarati schimbarea de nume).

Te pup si nu mai sta suparata, oricum o sa ai o nunta frumoasa !!!

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta81 spune:

Fetelor va rog frumos ajutati-ma ... va tot urmaresc dar nu am timp deloc sa "ma bag in discutie", insa am ajuns la capatul puterilor, nici timp, nici putere, obosita fizic si psihic si acum realizez ca nu am cosmeticiana care sa ma fardeze si nici nu cunosc pe nimeni, nunta este pe 23 iulie si nu stiu ce ma fac....poate cineva sa ma ajute????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Eu am intrat intr-o stareee ...nu mai am chef de nici o nunta...parca nimic nu merge cum trebuie... m-am saturat pana peste cap

Bibyrox...cu invitatii...si eu am fost la fel de surpinsa si dezamagita datorita raspunsurilor negative primite...colegii de liceu care mi-au spus ca sunt plecati din Bucuresti sau din tara...sau persoane cu salarii de zeci de milioane (nu exagerez) care ne-au spus ca nu vin din cauza banilor...asta e... Stii cum se spune...prieteni, prieteni dar pana la bani...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

quote:
Originally posted by alexuta81

Fetelor va rog frumos ajutati-ma ... va tot urmaresc dar nu am timp deloc sa "ma bag in discutie", insa am ajuns la capatul puterilor, nici timp, nici putere, obosita fizic si psihic si acum realizez ca nu am cosmeticiana care sa ma fardeze si nici nu cunosc pe nimeni, nunta este pe 23 iulie si nu stiu ce ma fac....poate cineva sa ma ajute????

Scrie-mi un PM si te ajut eu. Cunosc si make-up artist si stilista. Dar stilista cred ca e in concediu atunci.

Legat de nunta si eu m-am cam saturat....NU MAI VREAU!!!!!! Sunt la capatul puterilor. Parca abia astept sa treaca...de ce oare am senzatia asta??? Ar trebui sa ma bucur....dar totusi...sunt obosita, m-am cam saturat, toata lumea ma intreba acelasi lucru: CUM STATI CU PREGATIRILE? Parca stiu dinainte ce vrea sa ma intrebe...uff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hirondella spune:

Fetele spuneti-mi si mie va rog cum faceti chestia aia cu >>quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by ...>>ca mie nu-mi iese deloc

Cunoaste-te pe tine insuti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Mai fetelor ia TREZIREA!!!!!!!!! eeeeeee mi-a venit mie sa dau tonul plin de pesimism pe-aici!!!! fi-mi-ar capu' al naibii sa-mi fie!!! Fir-ar mama lor de bani si de oameni neseriosi! Pentru ce sa ne stricam noi cele mai frumoase momente din viatza??? MERITA??? NUUUUUUUU! Asa ca, capul sus, fundu-napoi si hai sa ne bucuram de cat ne-a mai ramas din burlacie!
Hai ca mie mi-a trecut! Nu-i asa ca si voua putin???
Olgutza, Ioana, Marie??? LA APEL! INAINTEEEEE MARSH (la pregatiri... unde credeati?!)

muahhh

O sa fie bine fetelor!! Va promit eu!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mergi la inceput