Miresele anului 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 17
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
DANA N. noi avem nunta la anul, dar tocmai pe acelasi costum am pus ochii si noi. e superb.
veti avea niste miri dementiali.
poze
gio si bb 12+
Fetelor, si noi ne-am uitat la acelasi costum...vad ca are mare succes A.Toma cu costumele respective, de fapt materialul face tot , e superb!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by ooanaquote:
Originally posted by Giova
DANA N. noi avem nunta la anul, dar tocmai pe acelasi costum am pus ochii si noi. e superb.
veti avea niste miri dementiali.
poze
gio si bb 12+
Fetelor, si noi ne-am uitat la acelasi costum...vad ca are mare succes A.Toma cu costumele respective, de fapt materialul face tot , e superb!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Sotul meu si-a luat costumul de la Narman de pe Magheru,tot genul cu dungute+vesta+lavaliera....foarte frumos. merita vazute si costumele de acolo.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/costmih/my_photos
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by pisu_miau
Buna fetelor!
eu ieri am calcat stramb, la propriu si mi-am rupt piciorul adica am facut o entorsa de toata frumusetea, glezna cat o portocala si acum stau in pat sau pe scaun cu fasa elastica Mai am doua luni panma la nunta! Daca nu ma fac bine? Daca nu voi putea purta pantofiorii mei cu toc?
Eu am facut baschet de performanta si stiu cum e cu entorsele4, am avut la acelasi picior vreo 8 pe putin, dar de fiecare data timp de vreo 4 saptamani am schiopatat si de tocuri nici vorba destul de multa vreme dupa! Cine a mai vazut o mireasa schioapa? Sunt asa de suparata pe faza asta...
Pisu_Miau
Si tu??? Si eu am patit exact acelasi lucru duminica. Numai ca piciorul meu n-arata ca o portocala ci ca o vanata :) Asa ca ieri si alaltaieri am stat acasa in pat. Azi a trebuit sa merg la servici, dar tot sontoroaga sunt.
Noroc ca in week-end am mai apucat sa rezolv cateva probleme legate de nunta, si anume: am dat comanda si avansul la rochie. Pe 22 merg la prima proba. Abia astept. Mi-am cumparat si pantofii de nunta. Sunt superbi, gen balerini, imi plac la nebunie. Iar duminica ne-am programat la biserica: Manastirea Radu Voda la ora 13. Sunt tare incantata!!!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
anangel_lexi spune:
Fetelor, tocmai am vorbit la telefon cu bibyrox si m-a rugat s-o tin la curent cu ce faceti. Asa ca aveti grija ca aveti o spioana printre voi
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
flafi spune:
Noi am pus ochii pe costumele de la Steilman, care sunt f. bine lucrate. Vom opta pt un costum office negru.
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
vulpitzayam spune:
Fetele........imi explicati si mie , va rog , pe unde vine magazinul Dragonul Rosu?Ca merg la Bucuresti sambata pt. un examen la Institutul Francez si dupa aia vreau sa imi caut niste chestii mai deosebite de prins parul pt ocazii si am auzit ca acolo au.Sau macar sa imi ziceti pe ce strada ...ca gasesc eu.
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by vulpitzayam
Fetele........imi explicati si mie , va rog , pe unde vine magazinul Dragonul Rosu?Ca merg la Bucuresti sambata pt. un examen la Institutul Francez si dupa aia vreau sa imi caut niste chestii mai deosebite de prins parul pt ocazii si am auzit ca acolo au.Sau macar sa imi ziceti pe ce strada ...ca gasesc eu.
My pictures
salut!
Dragonul Rosu este un depozit in Colentina, unde se vinde mai mult en-gros si au cam de toate. Din pacate pe la orele pranzului se incide.
Spor la pregatiri si pupici!
Ana
Pisu_Miau
vulpitzayam spune:
pisu_miau , saru'mana de raspuns..........cam naspa pt. mine....ma gandesc ca atunci cand o sa iei din examen o sa fie toate inchise....ma rog.......cu alta ocazie....
vmariejeane spune:
Fetelor sunt suparata rau...am fost azi la Monica Darie la proba pt rochie....si ... SURPRIZA: rochia mea era in acelasi stadiu ca acum 2 saptamani, adica un material taiat si cusut pe margini, cu niste bolduri pe el. Nu imi venea sa cred. De ce oare am fost azi? Ca sa imi pierd timpul degeaba???? Mi-a mai spus ca, corsetul este la o tanti care a cusut broderia, iar respectiva "nu a venit azi fiindca fiul ei e bolnav". Dar nu putea sa ma sune sa imi zica??? Nu ma mai duceam...nu imi vine sa cred...Rochia pe care o astept de atata timp este pur si simpulu un material taiat...uff
olim spune:
Draga Catalin, multam mult ca m-ai mutat pe 20 august.Asta era ultinma confirmare care trebuia sa o mai primesc, ca in rest pana si invitatiile sunt facute pe 20-
Multumesc inca o data.