crema, crema

crema, crema | Autor: Bobita

Link direct la acest mesaj

Mariutza cum pune mina pe cutia cu crema de bb, incepe si se unge pe toata fata, isi da si in par, apoi pe tot corpul, si toata povestea in fata oglinzi.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

hi hi hi, nici nu vreau sma gandesc cum o sa fie cand o sa mereti la mare sho sse unga cu crema de plaja si porma o sse tavaleasca prin nisip, hihihi

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Mariuta face exact ca si Diana mea. De ceva vreme cere singura crema de corp sau cea de fata (avem de la Sanosan pentru bebe) si isi da singura pe fata mai ales dar ne da si noua, si apoi rade...
ce fete cochete!

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Si Andra se unge cu ce i pica in mana, dupa care vine sa se spela la chiuveta singura si... ii mare taraboi cu apa asta ca ar sta ore in sir cu manutele sub jet.

Alina si Andra

www.bebelus.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luana spune:

Va anunt ca ieri, pt.a ma pregati pt. ziua tuturor fetelor, am avut ora la ... cosmeticiana - adica la fetita mea (2 ANI SI 4 LUNI). A intervenit atunci cand a socotit ca nu ma mai descurc singura (o vreme m-a privit cu atentie!). M-a demachiat, m-a dat cu "chiema" : "asa, mami! Bajii (obrajii), puntea (fruntea), tasu' (nasu'), ochii. Asa! Ibita, Ibita! (adica "iubita")." Va dati seama ca eram topita, o baltoaca zambareata si induiosata.
A propos de "ibita", pe sotul meu il striga aseara : "Biiitu'! Ibitu'!" Ne aude pe noi, pe frate-meu care i se adreseaza prietenei si face la fel. Nu tot timpul. Nu. Noi suntem "mami" si "tati"
Asta seara, la baita, imi spunea s-o dau cu gel de dus pe "pompone" (poponeata). Apoi mi-a atras atentia sa nu uit sa-l dau pe "pompone" cu "chiema". De pasarelu' ei (care nu "boaie" - adica nu zboara) nu uita. Se aseaza nonsalanta pe spate si asteapta zicand : "Asa, mami! Biiine, biiine." Bineinteles ca ia cate un pic de crema si-si da pe ici, pe colo, pe obraji (n-o prea las!), pe manute, pe genunchiul stang (mister!).
Despre mine nu-mi amintesc asta. Stiu ca, in copilarie, ocoleam senzatia aceea rece a cremei pe piele.
Copilasii de azi sunt cochetei! Alta generatie.

Cu drag!

LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!

L.

Mergi la inceput