Endometru, ovulatie, temperaturi,monitorizari 40

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Multumesc pt. raspunsuri, fetele: credeam ca am innebunit de tot! Asa stiam si eu treaba cu RH-ul, dat ce-o fi vrut sa spuna T ... habar n-am! Ori a vrut sa faca misto , in stilul caracteristic , ori n-a citit bine intrebarea , ca eu am fost cat se poate de clara!Vedeti , acum am revenit la starea noastra normala: suntem niste stresate !
Jane , ce sa-ti mai spun ca m-ai lasat cu gura cascata vizavi de vecina ta .Cu toate astea , sunt o mie de exemple ca cel dat de tine!...Sau alta faza:vazand o vecina de-a mea ca tot nu raman insarcinata , ce credeti ca ma intreaba intr-o zi: "auzi , dar tu nu iti masori temperatura, ca cine stie poate asa prinzi momentul!". Imi venea sa mor si alta nu: eu care am grafice peste grafice cu temperaturi si sunt informata si citesc si ma omor toata ziua cu ovulatii... Unii oameni au impresia ca daca nu faci copii este pt. ca nu vrei sau pt. ca nu te pricepi!Hm!
Catrinel, cand incepi cu tratamentul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Multumesc, fete frumoase ca sunteti alaturi de mine. Nu-s ce am avut azi ... povestea cu " drobul de sare" . Parca pentru mine a fost scrisa.
Deocamdata nu am semne ca as avea oreion si e prea devreme sa aflu daca sunt insarcinata. Doar tot felul de spaime...

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Princess, azi l-am inceput, acum …4 ore am luat primul Clomiphen! E Ok, nu simt nimica deosebit, o fi si prea devreme. Ba! O usoara ameteala am avut, atita. Sa bat in lemn! Vineri merg la monitorizare, a saptea zi adica, si ultima zi de clomiphen. O fi prea tirziu?

Mishulina, misto pisoiul tau!!! Chestia cu baloanele nu am mai auzit-o!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Catrinel, sa fie prea tarziu pt. ce? Tot 5 zile o sa fac si eu tratament cu clostilbegyt , dar peste vreo 3-4 luni ; iar pe mine m-a chemat la eco in ziua 14.
Fetele care aveti pisoi , ma inscriu si eu in club! A mea e maidaneza, dar e frumoasa foc, numai ca are comportament de catzel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Princess, pai io stiu… ma gindeam ca poate trebe sa merg pe parcursul tratamentului, sa vada daca trebuie sa mareasca sau sa scada doza…

Daaa, si a mea era o super pisicutza maidaneza, isteatza foc si care aducea cocoloase de hirtie cind i le aruncam! Fix ca un catzel! Si maraia in fatza usii cind suna cineva. Era nemaipomenita.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Jane, sa ne dai o veste buna. Va tin pumnii la toate cele care aveti nevoie de incurajari in perioada urmatoare.

Ramasesem datoare cu un raspuns referitor la testele de ovulatie Romed: cum spunea si Dananita, au o hiba. La mine a aparut la 3 teste facute in zile consecutive doar linia de control. Acum incerc sa identific alte simptome care sa indice daca ovulatia s-a produs sau nu: am avut schimbari de mucus, am o usoara jena in zona sanilor, pofte "trupesti" si ma duc foarte des la toaleta(?!) Ce ziceti, suna promitator?

In rest, radeam cu sotul meu, ca am dormit peste weekend in camera care va fi pentru bebe la momentul respectiv(va reamintesc ca la noi acasa este santier, nu altceva) si ne gandeam ca ar fi culmea ironiei sa fi conceput copilul in camera lui.

Oricum, mi-am propus sa fac un test cel mai devreme de azi in 2 saptamani, si vreau sa ma tin de acest angajament. Parca regret ca bebe nu a venit pe neasteptate acum vreo cativa ani, sa nu fiu nevoita sa ma lupt cu incertitudini si emotii de acest gen. Nu imi voi ierta niciodata "bucuria" unui test de sarcina negativ din perioada de inceput a relatiei noastre(singurul, de altfel, pana acum 2 luni). Desi am iubit dintotdeauna copiii, pe atunci nici nu ma gandeam ca va veni vremea cand ma voi ruga sa se implineasca si pentru noi miracolul de a deveni parinti.

Bafta tuturor

AdrianaB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17

Mishulina, misto pisoiul tau!!! Chestia cu baloanele nu am mai auzit-o!!

_

Sincer..nici eu,pana la el! Sa stiti ca si al meu e catzel! Musca,nu zgarie! Cred ca trebuie sa infiintam subgrupa fetelor cu matze de la "Endometru"...

Fetelor,a mai patit cineva ca mine sa scada temperatura ce 0.6 grade de la o zi la alta? (de la 36.5 ieri la 35.9 azi).Are legatura cu faptul ca nu am dormit bine?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Mishu, la mine e prima luna cand imi masor temp....si nu mi s-a intamplat ce spui tu ... dar tot ce-i posibil sa scada asa mult la tine din cauza somnului necorespunzator !

Jane, trimite-mi un mesaj privat (apasa pe PM) cu adresa ta de mail, ca vad ca esti prea tinerica pe acest forum pentru a avea PM-ul tau !

Irina.

Multe poze cu mine

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Buna fetele,
Mishulina, sa se lase cu noul tratament. Cred ca din cauza somnului ai avut temperatura aia.
Irina, hai repede cu 2 liniute.
Ingeras, multi ani inainte va doresc si o "barza" pozitiva luna asta.
MirelaV, sunt aici dar fara noutati, azi z.9 CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

motzunicule, te-ai apucat de treaba da? eu astept uratii. deja ma dor sanii. era de asteptat..am lasat luna sa traca. pup fata

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput