Endometru, ovulatie, temperaturi,monitorizari 40

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Haideti la descretit fruntile. Stiu sigur ca va regasiti in balada asta:
Balada angajatului model

Imi place munca, bani de-ar fi
s-aduc in firma zi de zi.
Il plac pe sefu' cel mai tare!
Si sefii lui, pe fiecare..

Iubesc biroul, ce-i pe el,
Concediul nu-l iubesc de fel !
Mobila gri plina de praf,
Hirtiile crescute vraf.

De munca mea sunt fericit,
Nimic atata n-am iubit .
Iubesc computerul fereastra
Cu scafirlia lui albastra.

Iubesc sedintele mai lungi
Cind am in creier cifre, dungi,
Iubesc, va spun acu' din nou,
Sa stau o viata la birou!

Imi place munca, as munci
Mai mult in fiecare zi.
Nu vreau salariu, nu vreau stima,
Mi-ajunge critica drept prima.

Nu vreau nimic, decit un pat,
Fix in biroul meu bagat,
Linga pc-ul meu cel drag.
Sa pot munci aci non-stop
Pina se urca firma-n top!

Nu vreau nimic, dar am un dor,
Vreau la biroul meu sa mor,
Si sa ma-ngroape-ntre dosare
Ca pe Eminovici in mare....

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Iepu ....

Irina.

Multe poze cu mine

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Iepurica chiar ca m-ai facut sa rid...

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari. Cred ca eu intru eu in panica f.f. repede.
Deci pe 12 iunie prima zi a ultimului CM ( deci acum sunt in ziua 16 ) In aceiasi zi copilul meu debuteaza cu oreion. A facut o forma f usoara, aproape neobservata ( fara febra sau dureri ) dar pt ca eu n-am facut oreion ( cel putin nu-si aduce aminte mama ) mi-am propus sa stau cuminte luna asta.

Dar ...am uitat ! Puteti rade de mine cat poftiti. Dar chiar asa s-a intamplat. Cand am fost la monitorizare si medicul mi-a spus sa trec la actiune ... mi s-a sters complet din minte faptul ca am fost in contact cu cineva bolnav de oreion. Foliculul ala mare pe ovarul lenes ...mi-a luat mintile. Ufff, Doamne ! cascata mai sunt.
Va tin la curent !

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Relya ce ma enerveaza..mi se pare ca pe siteul lui T scria ca oreionul nu are importanta la gravida...din pacate nu mai gasesc intrebarea si raspunsul prin multimea de intrebari de pe siteul lui T...mai caut, dar nu te speria!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Iepurila, ce mistoooo poiezia!!! Dar si la faza cu Bubu am ras de numa’. Aveam si io o pisica in Ro…. Era haioasa…Cind dadeam drumul la uscatorul de par, sarea de 5 metri si se umfla ca o capitza.

Irina, da, o sa intreb, ca aici nu considera ca am fi calificati sa stim exact ce e cu noi, primim numai interpretarile lor. Si daca vii cu intrebari concrete “da’ n-ar trebui si…” cei mai multi fac ca toti dracii. I-am zis ca am citit si m-am informat cum actioneaza Clomifen si Choragon (Pregnyl) si s-a uitat luuung la mine si mi-a zis “wow, nici nu e chiar asa usor!!”. Sa mor io….

Princess, esti si tu in zona?

pupici focosi la toata lumea!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Iepurila: Tare de tot poezia !Pacat ca nu o pot lista sa o arat la colege ,ca si-ar da seama ca stau pe net si am eu o "prietena"....
Fetelor care aveti experienta mai mare : ieri am baut o bere , ca eram convinsa ca trebuie sa vina rusii ...si cand colo nu par sa vina.Maine mai bag un test ( nr.3 pe luna asta ) . Daca ar fii bb este grav ca am baut o bere ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Apropos! Princess ce mai faci ? Ne-ai parasit?
Da un semn , ca intram la banuieli !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Jane, o bere NU are nimic ... tot de la dr. T citire.
Ne tinem de manuta maine cu testele ... ce fain ar fi sa iasa pozitiv si la munte, si la mare !

Irina.

Multe poze cu mine

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna fetele!

Iepurila, m-ai facut sa rad! este dementiala poezia ta

Jane, n-are nimic o bere! stai linistita si sa se lase cu ochisori! sa ne anunti la prima ora!
Irinuca, bafta multa si tie! repede cu doua liniute!!!Relya, si eu stiu ca nu are nimic, mai ales daca e faza usoara! asa ca sa fie cu ochisori, daca nu-i nici o problema...
Cata, tu cum te mai simti?
M-am enervat si m-am trezit cu rushii in z28, cand de obicei este ceas la 30...nici n-am apucat sa-mi fac sperante luna asta...
Eu: nimic nou sub soare: sunt in z7 CM, ciudat: mi-a crescut temp rau (36.9), evident ca nu am prestat, ca eram super obosita ieri (am fost sambata la o nunta si nu am apucat sa dorm...), dar nu este cam devreme pt ovulatie? dar am eu grijaastazi...Ar fi prea tarziu? nu cred...
Clomifen nu am luat, ca nu aveam cum sa ma duc la monitorizare, asa ca se mai pierde o luna...o sa iau luna viit, mi-a fost frica fara monitorizare, v-am ascultat sfaturile...imi pare rau ca nu am putut acum, dar asta e! macar sa fie intr-o luna...
Peste o sapt implinim 8 ani de cand suntem impreuna si ar fi un cadou tare frumos...

Va mult de tot pe toate! un ingeras care va iub!

Mergi la inceput