Endometru, ovulatie, temperaturi,monitorizari 40

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

deci, sa va explic mai pe indelete. doctora a zis, cand i-am spus valoarea bhcg "sper sa fie numai doi". deci pot fi si trei ...
ce o vrea Doamne Doamne! El a facut minunea, El sa o duca pana la capat

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Catalina

deci, sa va explic mai pe indelete. doctora a zis, cand i-am spus valoarea bhcg "sper sa fie numai doi". deci pot fi si trei ...
ce o vrea Doamne Doamne! El a facut minunea, El sa o duca pana la capat

Catalina

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Catalina, esti dementiala!!! :))
Nu ne dai si noua "microbul"? trimite barza si la noi, macar cu cate unul, doi...
Pupicei pt fata cu multi bb!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Catalina, cati or fi sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi!!!

Cred ca nu mai am rabdare si maine dimineata fac si eu un test de sarcina(desi e cam devreme...)

Pupall!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Fetelor, ar avea relevanta un test de sarcina facut...pe la ora asta?? Adica de ce trebuie numai din prima urina??
Nu mai am rabdareeeeeeeeeeeeee

Multumesc,
Dana

Mergi la inceput

Daca as putea v-as transmite si voua minunea. Dar lasa ca are Doamne, Doamne pentru fiecare din noi cate ceva frumos! O sa vedeti.
Deocamdata incerc sa nu ma agit prea tare.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Catalina: 3 ?
Esti tare de tot !Referitor la zile eu cred ca sunt intre 17 si 21 de zile dupa ovulatie.Dar am greturi mari , dureri de sani , oboseala si ....dureri de burtica destul de permanente .Doar burtica ma cam ingrijoreaza...nu stiu daca e chiar normal...
Dar tu in ce zile esti ?
Irina: Hai bucura-te ( eu deja am spus la toata lumea ) si calmeaza-te. Nici o sarcina nu seamana cu alta si referitor la par mie imi cade de cand ma stiu.Hai sa mai vorbim despre ca sa ne mai destindem , ok? la tine sa luam stresul !Apropos: in ce zi crezi ca esti si cand faci primul eco ?
MRL: Mersi mult de incurajari ! Iti tin pumnii cu inseminarea sa fie cu noroc de data asta !V-am spus eu ca port noroc ? Eu cobesc , ffff des, de-i sperii pe toti din familie !
Irina : Doamne fereste cu capricornul ! Eu sunt capricorn si sunt asa de dificilaaaaa....ca ma mir cum de ma suporta familionu ...
Mishulina : pup fata dulce ! Hai nu dispera ca o sa vezi ca o sa se lase cu bebita si la tine ! Eu as vrea sa ma duc Marti 05.07.2005 dar nu stiu daca este prea repede ...Voi ce ziceti ?

Pup toate fetele dragutele!

de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Mai fetelor, hai ca m-ati facut aproape sa plang de bucurie! Iubitelor sa va traiasca BEBE-ii , sa fiti gravidutze frumusele foc si sa dea Dumnezeu sa fie bine , bine!!! Multi si la grvidutzele noi: JANE , CATALINA , IRINA!
Ce luna productiva , nu-i asa?
Utocatalina,ce face mamica si bebica? Esti cumintica?
MRL,hai si tu in valul asta de gravidoase!
Catrinel,sotzul meu se pregateste de tratament;o sa inceapa la sfarsitul saptamanii cu PREGNYL si PROVIRON , iar in plus ii mai dau Seleniu, Zinc, Ginseng, Apilarnil;a luat o luna Tribulus si BioSeZn.La tine totul e OK? Merge tratamentul?
Pupici tuturor fetelor si la cat mai multe gravi luna asta si urmatoarele! Termen limita: sfarsitul anului 2005 ; ce ziceti,ne incadram?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ce zi buna fetelor! Aflu numai de bine si ma bucur foarte mult pentru voi! Catalina,bravo tie,si posibil 2 !!!Irinuca, felicitari si sa fiti sanatosi,nu te mai agita asa,eu am avut greturi de-abia dupa cand intrasem in a 3a saptamana,iar vara-mea n-a avut nimic, decat vreo 2 -3 sapt sani durerosi si-atat,asa ca nu te mai panica degeaba!Jane,felicitari si tie si multa sanatate la si la !
MRL, tin pumnii sa iasa cu de data asta !
Catrinel ,iti multumesc mult de incurajari, eu sunt bine,mai am intepaturi din cand in cand,daca stau prea mult in picioare,incerc sa ma menajez si sa profit ca stau acasa.Din pacate, nu am prea multe de facut si ma apuca plictiseala; plus ca trebuie sa raspund mereu la telefoanele de curtoazie de la neamuri si prieteni si chestia asta cateodata ma calca pe nervi.
Ma mai suna si astia de la birou sa-mi dea raportul (ca deh, sunt sefa)si ma enerveaza si mai tare,azi chiar le-am spus direct ca n-am nici-un chef sa ma stresez cu problemele de la serviciu ptr ca eu trebuie sa trec peste ale mele personale intai si sa nu ma mai sune pana ma intorc la munca!ce ziceti, am fost prea dura?!M-a suna tsi prietena mea/sora mea de suflet din Germania careia nu-i spusesem nimic ca nu apucasem si cand i-am povestit a apucat-o plansul si m-a luat si pe mine iar..
Si o ultima precizare: fara suparare,Doamne-fereste,dar dragelor,care-mi urati sa ma refac ca s-o iau de la capat, eu chiar nu mai pot ramane insarcinata natural pentru ca nu mai am trompe!sper din tot sufletul sa raman dar prin FIV,nici macar o minune nu se poate intampla la mine fara aceasta procedura!!
Am mancat cam mult spatiu, de aceea va pup si inca o data sunt optimista si mai calma datorita voua, tuturor!

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Jane mama, io sunt doar in ziua 16 dupe inseminare asa ca ... mai astept. Sa stii ca si pe mine ma mai doare burta - dar stiu ca e de la chisturile pe care le posed cu mandrie.
Somnu' ma apuca si pe mine pe la pranz (dupa ce mananc) si sanii sunt durerosi tare dar cam atat.

Pupici

Catalina

Mergi la inceput